- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Nem ferdítettem el semmit. A Honor 8-ról és az S7 Edge-ről volt szó, legalábbis én ezt a két típust hoztam fel. Előbbiért 140.000 forintot, utóbbiért 240.000 forintot kértek, amikor piacra kerültek. Most is pont ekkora a különbség, csak azóta nyilván vesztettek az értékükből. Az, hogy a Honor 9 árán van tavalyi csúcskészülék az S7 személyében, ami sok szempontból jobb nála, az nem vitás.
Nem volt célom, hogy vitát gerjesszek, szimplán annyit szerettem volna megjegyezni, hogy a kevesebb néha több, vagyis hogy a papíron erősebb vas sokszor alul marad a gyengébbel szemben, vagy legalábbis nincs akkora különbség, amit a számok mutatnak.
-
m1lan
őstag
mert az app indításban jobb a samu
Itt egy összesített gyorsaság/akku/RAM kezelés/hő összehasonlítás, 25-14 eredménnyel győzött a Honor 8 az S7 Edge ellen.
Itt egy másik, ahol még a jelenlegi csúcs S8+ is elvérzett a Honor 8 ellen 27-53 eredménnyel, ebben a tesztben ráadásul pont az appok megnyitásának sebességét és a RAM-ból történő visszatöltést vették figyelembe.
Ez alapján pariban van a sokat emlegetett iPhone-nal, konkrétan egy 6S-sel, amin az iOS-t nem tudod úgy meghackelni, hogy lassabb legyen.Nyilván nem teljesen reálisak ezek a tesztek, és nem is mondom, hogy nincs olyan helyzet, amikor a Samsung nyer, de egy 140.000 forintos telefont hasonlítunk egy 240.000 forintoshoz, ha az újkori árukat nézzük. Nem egy kategória, de tulajdonképpen mégis.
-
7Heads Drago
veterán
Nem tudom feltűnt a topik cím? Kérdezte valaki milyen kijelző van az S7-ben vagy az iphoneban? Nem érdekel a szálkád. Azt veszel amit akarsz. Ellenben én nem megyek át ócsárolni egy ólcsobb telo topikjába, hogy hú de gáz ez meg az. Nekünk jó ez is.
7S után nyilvánvaló hogy nem honor 9 az álmod. De akkor minek vagy itt? Simán csak trollkodni.
A kijelzőre annyit írtál hogy laggol rajta a játék. Én meg linkeltem neked a mate 8-at a játékkal. Sajnos én nem látom az általad említett lag-ot. De ennek ellenére én nem azt mondom hogy hazudsz, hanem hogy valótlant állítasz.Főleg hogy a honor 9-ben jóval erősebb a gpu.
De persze aggas rám csak jelzőket. -
7Heads Drago
veterán
Én vagyok a troll és ott tartunk hogy a honort szarnak tartod játékra alkamatlan és csak samsung s7-től felfelé lehet játszani. Hát még érni fognak meglepetések az életben. A játék tudásod a való életben pont semmit se ér, és az azzal eltöltött időt pedig a saját szereteidtől veszed el.
A note 7 téma pont annyira trollkodás mint a huawei hátértár sztori. És ezt is te kezted. Senki se kérdezte.
És persze megint miattam. De ti akik olyan témát feszegettek aminek semmi köze sincs a témához az rendben van. Sőt mi több még jogos is, mert még kevés a user és ilyenkor egy fórumon lehet. Ezek után fáradj át egy másik topikba ahol a számok azt mutatják, hogy a huwei eladásai szépen nőnek, az apple meg a samsungé meg nem épp előre mutat. De persze nyilván ezt is meglehet magyarázni. Nyilván jobb szeretik az emberek a "real racingra alkalmatlan" telokat. De az is lehet, hogy van élet a fent említett játékon is túl.
Dehogy örüljél: [link] Ez még mate 8, kirin 950, 3gb ram. Szegény gyerek nem is értem hogy bír vele.
Ha almád van akkor az se amoled. Most direkt kínzod magad egy hulladék kijelzős telóval? Kész fakír vagy...
A saját időmet meg hagy oszam már be én. Én se adok neked tanácsokat ez ügyben. -
ThorsHUN
őstag
-
7Heads Drago
veterán
Ebbe kár belemenni.
max kigyullad esetleg beég a kijelző vagy netán a színek el vannak húzva.
Eléggé gáz amikor egy 250-300k telora megjelenés után egyből update kell mert rosszul van kalibrálva. (S8)
Ha te játszol jó neked, én nem érek rá. Ha neked ez kell vedd meg, de felesleges ezt olyan helyen ajnározni ahol senkit se érdekel a samu. Örülök neki hogy tetszik. Ha érdekelni fog a samsung be fogok nézni az illetékes topikba. Érdekes hogy samsung topikokba én nem oltogatók senkit se hogy mik a hibái az adott telonak. Még nem tart ott a samu hogy hibátlan lenne. Pá-pá a samu topikban -
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest