Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    [link]

    “Kérdezte valaki milyen kijelző van az S7-ben vagy az iphoneban?”

    Az, hogy az s7-ben milyen van azért lényeges, mert azzal hasonlítottuk össze, mert egy árban van. Az iPhone-t pedig te hoztad a képbe, hogy miért használok szar IPS kijelzős telefont, ha az amoled a jobb, ami eleve hülyeség mert nem ezt írtam, hanem hogy a panel típusától függetlenül jobb kijelző van az S7-ben.

    “7S után nyilvánvaló hogy nem honor 9 az álmod.”

    7S után? Nem a jövőből jöttem... Mellesleg itt a listám, én ugrálni szoktam droid és ios között, drága és olcsóbb között. Ahogy mondtam, rengeteg készülék érdekel. Egy Mate 9 is tervben volt, csak nem győzött meg.

    “De akkor minek vagy itt?”

    Mert érdekelnek a telefonok meg eleve a tecnikai eszközök, így elolvasam a tesztet és leírtam a véleményemet, valamint hozzászóltam azokhoz a témákhoz a topikban, ami engem is érdekelt.

    “A kijelzőre annyit írtál hogy laggol rajta a játék”

    ??? Nem vagy tisztában a fogalmakkal, vagy nem tudod értelmezni amit írnak neked.

    “Sajnos én nem látom az általad említett lag-ot.”

    Egy videó alapján akarsz erről dönteni ráadásul egy másik készülék alapján?

    “Főleg hogy a honor 9-ben jóval erősebb a gpu.”

    Itt jön képbe az általad említett optimalizálás, hogy nem minden vas, ráadásul a világon minden szakmai oldal ezt hozta fel hátránynak, hogy az új kirin ebben továbbra is le van maradva.

    “De persze aggas rám csak jelzőket.”

    Jelzőt nem aggattam rád, de azt nem tűröm, hogy olyan kijelentéseket tulajdoníts nekem amiket nem írtam. Ez ellen a fórum keretein túl is tenni fogok ha kell, van erre hivatalos út, mert anonim módon sem lehet ilyet csinálni egy nyílt fórumon. Egyetérteni nem kell, de ettől tartózkodj a jövőben.

    Btw el kéne gondolkodni, ha minden topikban ez van legyen az honor vagy sony, hogy egyszemélyes hadseregként nekimész samu és szifon tulajnak, de gondolom szerinted minden marha szembemegy a forgalommal.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák