- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Yettel topik
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Telenornál rendeltem egy Honor 9 telefont, amit 2 darab sim kártyával szeretnék használni (1. hang, 2. adat). Ez lehetséges, vagy le van butítva a funkció szoftveresen? A telefon kártyafüggetlen vagy Telenor függő? Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget
-
kásás
tag
Sziasztok!
Megjött nekem is egy fekete készülék.
Sony Z3C-t vált, sajnos előjött az érintőpanel hiba, pedig imádtam.
A legnagyobb félelmem a méretbeli különbség volt. Hááát nem volt alaptalan.Működő hívásrögzítőt tudtok ajánlani?
-
natë
nagyúr
Sziasztok, csatlakozom egy ezüst Honor-rel
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Lehet láma kérdés, de megoldható, hogy üzenetírás közben ne rezegjen a teló? Nem találtam ilyen beállítást
-
Aryon87
félisten
válasz jim bcs #1887 üzenetére
Ennyi, en is igy gondolom
Egy kis erdekesseg, hogy milyen uberkiraly telefonunk is van, csak hogy gonosz legyek mar igy ejszakara
Note8 vs Honor9:
linkS8+ vs Honor9
linkXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
jim bcs
nagyúr
válasz Aryon87 #1886 üzenetére
Én 0-24-be szintén be vagyok kapcsolva, sose lehet tudni. Aki meg éjszaka csörget az tuti fontos, vagy baj van.
Ezen felül meg ugye ott a repülő üzemmód, nincs értelme kikapcsolgatni naponta, este meg merül max.1-3%-ot ami elhanyagolható.[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Aryon87
félisten
válasz jim bcs #1883 üzenetére
En sem ertem ez a mentalitast, hogy ejjel kikapcsolni, meg offolni mindenfele adatkommunikaciot.
Ilyenkor kerdem, hogy ha eppen valami baj van, akar csalad, akar barat reszerol? Kakukk a telefon. Erre nem gondolnak az ilyen szemelyek. (vonalas telefon mas tema, automatikusan mobilt hivnak baj eseten)
Engem megenne a franc, ha emiatt nem lennek elerheto...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
watador600
senior tag
De ez akkor is igaz ha az én készülékem nem frissített mikor átvettem? Mindenesettre akkor megpróbálok egy gyári beállítások visszaállítását, utána okosabbak leszünk...
Köszi Neked is!
(#1878) nrg_52
Persze, úgy teszteltem De a speedtest csak szemléltetés volt, illetve ezután győződtem meg arról hogy valóban valami nem jó, és nem csak én vagyok a türelmetlen.
Egy szó mint száz, fr után okosabbak leszünk.
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
-
Zaji
őstag
Erre valakinek ötlete?
-
nrg_52
addikt
válasz watador600 #1875 üzenetére
Bocs ha bagatel a kerdes, de ugye a speedtest melle be van kapcsolva a helyinformacio, es nem 600km a legkozelebbi szerver?
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Boba10
újonc
Az új készülékkel én is így jártam. Lassú volt a wifi illetve minden, amihez nettó kellett. Később rájöttem mi a baj, az 1104-es hsz.ban írtam le. Sajnos factory reset következik.
-
spider80
őstag
Szia! Nagyrészt mindenkinek b150es van rajta,ezen ne aggódj. Plusz a netet sem tudod úgy elállitani szertinem,hogy lassabb legyen. Vagy van vagy nincs. Én nem tapasztaltam ilyen hibát. 5ghz-en pl szépen hozza a 240mbites sebességet,amennyi a UPC-s netem.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
watador600
senior tag
Kicsit más, olyannal találkoztatok már esetleg hogy a telefonon lassú a wi-fi kapcsolat? Olyan mintha nem használná ki teljesen a sávszélt vagy valami korlátozná, pedig nem állítottam be semmit.
Telón a speedtest (legközelebbi szerverrel) 6 mega míg gépen 30 mega.
Valami beállításra tippelnék, de első blikkre nem találtam semmit. A telót mikor megvettem, egyáltalán nem frissített, B150-es rendszer van rajta.
Szerk.: neten találtam olyat, hogy cache-t üríteni meg factory reset, de az esetemben szerintem nem releváns, hiszen nincs egy hetes se a telefon. De cáfoljátok meg ha esetleg máshogy látjátok.
[ Szerkesztve ]
-
Koszta
tag
válasz watador600 #1866 üzenetére
Nos, én is egy Honor 9 (fekete) tulajdonosa lettem bő egy hete.
Én xprotector ultra clear fóliát vettem rá, boltban srác egyből felajánlotta, hogy fel is teszi (gyorsan és szépen sikerült). A képernyőt nem fedi 100%-osan, de nagyon minimális hely maradt csak oldalt. Előtte egy üvegfólia volt, amit egyből fel is raktam amikor vettem a készüléket, sajnos ott nagyon levegősek maradtak a szélei, így váltottam inkább fóliára. A szilikon tok pedig kicsit rálóg a kijelzőre, így úgy véltem, hogy a fólia is elegendő védelmet fog nyújtani a karcok ellen.
(Amúgy rendeltem Kínából másik üvegfóliát, de maximum ha ez a fólia leválik vagy karcos lesz, akkor tervezem rá cserélni.)
-
watador600
senior tag
Én is, de már más ötletem nincsen. Majd ha megérkezett akkor beszámolok róla.
(#1870) freelancer68
Ez is tetszik, viszont itt az oldalsó rétegben nem vagyok biztos. Te használod ezt a fajta fóliát? oldalt is faszán felfekszik?
(#1871) piocasember
Hát ebben nem Sima fóliánál alább nem adnám. Ezekbe nem bízom. De köszi azért a tippet.
-
piocasember
tag
válasz watador600 #1863 üzenetére
Folyékony képernyővédővel nem mersz próbálkozni? Két éve használom és teljesen karcmentes a kijelző és a hátlap is. Állítólag (fél)évente újra kell kenni, de a Honor 7-esemen egy év után sem volt karc. Persze törés ellen nem hiszem, hogy véd!
[ Szerkesztve ]
-
freelancer68
tag
Esetleg nézd meg ezt is, amit korábban már ajánlottam másoknak:
RINGKE -
nrg_52
addikt
válasz watador600 #1868 üzenetére
En odzkodtam tole picit, mivel nem uveg. De te majd meggyozol. ☺️
-
nrg_52
addikt
Ez elmeletileg teljesen fed, meg nem probaltam.
-
watador600
senior tag
Remek. Sima (tehát nem üveg) fólia lehet megoldás? Vagy ott megint a lekerekítés lesz a baj?
Ez az xprotectoros valami szürnyű. Nehezen érzékel a képernyő, légrés van a fólia meg a képernyő között, ha gépelek, akkor hozzáragad a fólia a kijelzőhöz, ami egy hangosabb "pukkanással" közli hogy elengedte. Eléggé dühitő.
-
nrg_52
addikt
Nem fogsz ilyet talalni sajnos.
-
watador600
senior tag
Még annyit tennék hozzá, hogy nem is fekszik fel normálisan a mostani xprotectoros fólia... nem érzékel normálisan, ha nem direkt nyomást kap. Illetve ha jól gondolom, nem feltétlen jó hogy ha nem fekszik fel normálisan. Rés van a kijelző meg a fólia között, ergo surlódik / kopik, tehát elveszti az értelmét a fólia ugyan is így is úgy is karcolódni fog.
-
watador600
senior tag
Sziasztok!
Múlthét szombat óta vagyok boldog tulajdonosa egy fekete Honor 9-nek.
Aznap én is vettem rá üvegfóliát naivan, majd tapasztaltam azt amit írtatok az összefoglalóban is, hogy oldalt nem tapad. De gondoltam ideiglenes megoldásnak tökéletes lesz.
A mai nap megérkezett ez a fólia: xprotector
El is mentem felrakatni (nem bízok a kezemben) és mondja a csajszi, hogy azt ugye tudom hogy ez csak oldalt tapad? Mondom igen. (kérdőjelek azért voltak) Aztán kifejtette. Hozzátette, hogy előfordult már sokszor olyan, hogy ha az adott illető tokba rakta, vagy éppen úgy ért hozzá a képernyő sarkához, akkor felvált a fólia. Ami lehet igaz, mert most ahogy itt van előttem a telefon, fura hangot ad ki olyan mintha éppen felakarna válni..
Ez mennyire gyakori eset? Vagy sikerült jól bevásárolnom? 5 ezer forintért ilyenre nem szerettem volna számolni.
Néztem az összefoglalóban a két fóliát a de ha jól értem, akkor ők mind kisebb mint a kijelző.
Tudnátok esetleg olyat ajánlani, ami ugyan úgy mint az xprotector teljesen lefedi a kijelzőt és mindenhol tapad? Magyar boltokban valahogy nem találok.
Köszönöm!
-
rajzol01
tag
válasz PrometheusX #1846 üzenetére
én úgy adtam le a rendelést hogy Feketét kérek. ha nincs akkor Kéket.
tehát ezüst színben kaptam meg. de így is jól néz ki.
wishről rendeltem 2 tokot, az árukat elnézve nem képviselnek csúcsminőséget de majd meglátjuk -
Zaji
őstag
Sziasztok,
Készülék újraindítás után mindig újra be kell kapcsolni a BT-t. Ezt hol lehet beállítani, hogy bakapcsolva maradjon a BT?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Hol érdemes venni H9-et? Ahol meg kapom a 2 év gyártó garit, úgy hogy én intézhetem? Olcsóbb mint 120K
-
bedibazsa
senior tag
válasz PrometheusX #1846 üzenetére
Úgy tudom, a Telenoros is dual sim-es. Legalábbis amíg retail-en dolgoztam, az volt, adtam el párat belőle.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz rajzol01 #1837 üzenetére
Nekem holnap hozza meg a GLS futár, szerintem kedden tudom élesen használatba venni. Nekem is szürke színben lett rendelve, a linkelt fekete tokkal (ami végül is nekem annyira nem nagy gond, amíg nem rózsaszín az összhatás ). Ma voltam amúgy a Media Markt-ban ahol élőben is kitudtam próbálni a telefont (meglepődtem, hogy kapott hátul egy kis standot a Honor a Huawei mögött) ezüst színben, nem volt rossz. Nem nagyobb mint a Nexus 5x-em, de sokkkkkal minőségibb érzése van, ami miatt engem már majdnem meggyőzött.
Én egy Telenor flottán belül rendeltem, ott nem dual simesként volt hirdetve, de kitudja. Mindenesetre elsősorban SIM + microSD kombinációval szeretném a jövőben használni, úgyhogy nem nagyon fogom hasznát venni a második SIM foglalatnak.
Na majd holnap-holnap után. Azért köszi hogy megosztottad velem a tapasztalatodat!
-
HRicky
tag
Sziasztok!
A Telekom által árusított Honor 9 dual-simes?
Valaki ossza meg a tapasztalatát. Köszönöm
-
rajzol01
tag
válasz PrometheusX #1748 üzenetére
tegnap nekem is megérkezett a készülék. Feketét rendeltem, tehát ezüst színben kaptam.. Első benyomások:
szép
gyors
kamera jónak tűnik
csúszós, de biztos mert mindig tokban voltak a telefonjaim
egy újjlenyomat csapda
messenger első nap belefagyotttegnap éjjel felhúzta a b150, emui 5.1 -t
nemsokára kerül rá egy tok,szerintem nem fekete, mert nekem az ezüst-fekete kombináció valahogy nem passzol összeha valaki tudná hogy lehet a telo tartalmát egyszerűen kilőni laptopra az lszi ossza meg az infót, köszi
-
Aryon87
félisten
Boven ki fog tartani annyit. Nyilvan olcsobb mint a H9, de van par azonos kepem, ami mind2 modellel megcsinaltam, es a H9 jobb kameraban minoseg szempontjabol.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Peter.70
addikt
Vajon itthon mennyiről fog indulni, [link]
-
chelsi
csendes tag
köszi szépen a válaszokat
A +1 éves szoftveres támogatás mennyire jelent egyébként sokat a telefon élettartamának/belassulásának szempontjából?
Hardveres szempontból úgy érzem egy honor 8 is hozza azt amire nekem szükségem lenne, viszont az lenne a cél, hogy kibírjon a teló 3-4 évet jelentősebb belassulás nélkül (valamennyire lassulni nyílván fog).[ Szerkesztve ]
-
DaDa
senior tag
Ha hosszú távra tervezed mindenképp megéri a plusz összeg a H9-re.
Pl. Biztos oreo, nagyobb üzemidő, hosszabb támogatás szoftveresen, előlapi ujjlenyomat olvasót áldani fogod autós tartóban vagy asztalon használva. Frissebb kiadás miatt érték állóbb, gyorsabb rendszer.
Biztos van még más is ami most nem jutott eszembe. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Aryon87
félisten
Mind2 jo valasztas, a 8as is boven megallja a helyet.
A 9es nyilvan ujabb, erosebb es tamogatasban is +1 ev a 8hoz kepest.
1 dologban kulonboznek latvanyosan es kezelhetosegben: a 8 az szoftveres vezerlogombos, tehat a kijelzobol minusz miatta, a 9nel ilyen nincs.
En pl a hatlapi ujjlenyomatolvasot preferalom, mondom ezt egy U11 es H9 mellett 🤣[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nrg_52
addikt
-
chelsi
csendes tag
sziasztok,
Már egy jó ideje szemezek a Honor 9-el és követem a blogot is, de a black fridays akciók elbizonytalanítottak most A honor 8-at elég jó árban lehet megkapni, és nem tudom, hogy megéri-e azt a plusz 20-30 000 Ft-ot a Honor 9.
A fő különbségel úgy látom az hogy a honor 9-be már kirin 960 van, 64 gb belső tárhely, aksi 3200 mA-es és hogy ő megfogja kapni az Oreo-t. (meg az ujjlenyomat olvasó, de mivel még nem volt ujjlenyomat olvasós telóm, így megtudnám szokni bármelyik elhelyezést) Van még más különbség is esetleg?
Huawei p6-ról váltok, szóval ilyen szempontból mindkét honor minőségi javulást jelentene Átlagfelhasználásra venném, nem fotózok vele, főleg böngészésre, facebookra használom a mindennapokban. Esetleg gps ha utazok. Ezeket azonban szeretném, ha villámgyorsan végezné, mert a p6 lassúságától már behalok Meg ez az nfc-s bankkártyás fizetés funkció is megtetszett, de ezt gondolom mindkettő tudja.
Olyan telefont szeretnék ami kibírja 3 évig legalább (még ha 2 éves ciklusra is tervezik őket)mi a véleményetek? köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
nrg_52
addikt
Valaki elarulhatna nekem mitol olyan fontos a volte. ☺️
[ Szerkesztve ]
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
A Huawei 360 kamerája kompatibilis a Honor 9-el?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
bkiky01
senior tag
Még mindig nincs hitelesítve B170, pedig mintha lenne két újabb belőle.. Valaki fel tudta tenni? Ennél is a VoLTE az egyik újítás..
-
spider80
őstag
válasz Peter.70 #1813 üzenetére
Szia. Akkor semennyire. Ha nagyon nagyot esik, igy is törhet a hátlap. De azért olcsóbb a cseréje, mint 1 kijelzőnek.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Mennyire hátrány a H9 üveg hátlapja a P10 fém hátlapjával szemben? Tokban lenne mindenképpen
-
DaDa
senior tag
válasz lenovomen #1809 üzenetére
Az XXL nem hivatalos Huawei forgalmazó így valószínűleg vagy ők vagy a szerviz partnerük javítja.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
lenovomen
aktív tag
Nem tudom, hogy mi legyen most. Mert láttam egy YouTube videót, hogy teljesen szét fogják kapni a telom képernyő csere miatt. :/
-
Dtomka
veterán
válasz Bjorngolf #1798 üzenetére
Lassan terjed, sajna, és reméljük nem lesz rosszabb mint a jelenlegi:
Egyelőre gyengén szerepel az Android 8.0 OreoDe ezeket a neveket ki találja ki? Szerintem borzasztó...
-
kásás
tag
Azt hiszem az eddigi legjobb gyári garanciás ajánlat: Media Markt, black friday 118.999.ft
-
Bjorngolf
tag
No hogy ha nem gond megosztanék énis 1-2 képet veletek
[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Lifer092 #1799 üzenetére
Múltkor valaki jelezte itt. Tegnap nálam is előjött. Kénytelen voltam 1000 órás futásidő után újra inditani. Szoftveres keveredés.. Lehet valami program frissítés miatt. Azóta tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...