-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
NoOne1976 #34407 üzenetére
és (#34408) Lackooo84:
Én is nagyon szeretem a Swype-ot. Előző telefonomon (Acer Cloudmobile S500) is már az volt a gyári, így már 6 éve azt használom. Próbáltam a GBoard-ot is. Nem rossz, a kiosztás megegyezik a Swype ékezetes kiosztásával ha akarom. DE! A gesztusok verhetetlenek a Swype-ban. Én ezt használom: [link]
Csak az egy beépített téma választható, mert a szervereket lelőtték, illetve nem Google alapú a szövegfelismerő, hanem Dragon, ami szerintem gyengébb, de ezt csak egy próba erejéig indítottam el. -
Orgi
addikt
válasz
NoOne1976 #33665 üzenetére
Én pár napja nézegettem Honor 8 tulajként a 10-est és nagyon tetszett, szerintem egyértelműen azt válaszd. Méretre ugyanakkora fizikailag kb mint a 8, csak érezhetően nagyobb a képernyő. Remélem a 11-es majd szintén jó cucc lesz és arra már talán érdemes lesz cserélni...
-
-
-
Snowy_owl
őstag
válasz
NoOne1976 #32884 üzenetére
[link] Ha van kézügyességed jóval olcsóbban is megúszhatod ha magad cseréled ki házilag. Nem mondom kell türelem hozzá, meg nagyon oda kell figyelni, de nem ördögtől való ez sem, és nyilván meg lehet otthon is ugyan ezt a műveletet jóval olcsóbban mondjuk:
-aksi: [link]
-szerelőkészlet: [link]
-hőlégfúvó: [link]
-ragasztó: [link] átlátszó, fekete stb. -
tigipuf
senior tag
válasz
NoOne1976 #32884 üzenetére
Hát tényleg nagyon sajnállak és igazad is van
,Mert van egy jó telód amit gyakorlatilag szét kell zúzni akkumulátor csere miatt. Ez egy nagy g...ség nem tudom szebben leírni,mert akkor írták volna le eladáskor,hogy 2 év a gari ,utána meg sorry kötlsd rá a gatyád az akksi miatt vagy kukázzad
És a lényeg,hogy van egy tök jó telód hardverileg ami még az is lehet,hogy karcmentes ha vigyáztál rá,és lehet nem éri meg egy akkumulátor csere miatt megtartani.
nagyon off:ha berágok visszatérek a sáomi vonalra -
skyrush7
aktív tag
válasz
NoOne1976 #32317 üzenetére
Maszek alapon kb 9 ezer.
Aliról rendeltem 11 euróért új akksit (papíron eredeti).
GSM bolt 5000.- munkadíjjal csinálta meg, bár nekem kijelzőt is cserélt, szintén én vettem azt is. Minden más maradt a régi.
Július óta hibátlanul szuperál, egy napot mindig kihúzok vele. A régivel a fél nap volt a jellemző (2 éves volt). -
Sanki
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest