Hirdetés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaRka94
senior tag
-
bence_85
csendes tag
válasz
TaRka94 #16651 üzenetére
Sajnos nekem is nagyon hektikus a B381. Vannak éjszakái amikor 1 %-ot merül, van amikor meg 25-öt. (Android OS a fő fogyasztó, ébren tartja a rendszert, FR volt mielőtt kérdeznétek)
Szóval nem jött be de a 360 is hasonlóan szar volt üzemidőben, csak az konzekvensebb, mindig merült
Utolsó értelmes FW a B131 volt szerintem, de a Nougatos feature-öket nem akarom fealdni, főleg az ablakok közötti gyors váltást sajnálnám.
Ma reggel láttam, hogy megint tele van a Firmware Finder újdonságokkal, (amiket persze nem lehet egyszerűen telepíteni, régen ezzel se volt gond, minden proxy macera nélkül felment a B131 meg a B360 is - szerintem a Huawei nagyon nem akarja, hogy ezzel játsszunk..) 2 hónap múlva biztos jön a hivatalos OTAaddig merülünk tovább...év eleje óta nem sikerül minden készüléken hasonlóan jó FW-t hegeszteni.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
TaRka94 #13571 üzenetére
Hulyeseg. Regi rogeszme, annakidejen az elaoknek kellett, ezeket mar nem kell. Persze idonkent jo ha kap egy full multitask uritest, meg restartot.
En kb havi 1x ujrainditom, azt jonapot, koszoni jol van.
Anno az Xperia SP pl volt annyira fos, hogy na azt kellett tobbszor is ujrainditani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest