-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sragi
őstag
Szerintem meg szimplán 1 év után osszefosta magát az akku nekem. Nincs itt mesterség elavultatás.Azért kevés nekem az uzemido.
B131 jo ROM volt úgy 1 évvel ezelőtt
Azóta kijottt 3 update. Köztük egy nagy verzió váltás. 2 biztonsági frissítés.
Ez nem egy IPhone hogy lassul egy idő után direkt. Nekem semmit nem lassult a több, mint 1 éves H8.
Csak az akku miatt vagyok kicsit csalódott. Volt LG G2. Ott 2 év után volt ez. -
Bass
addikt
B131? Az mi? 😂 Hidd el nincs baj az új romokkal,nem tudom mit jelent az h merül kb 4-4,5óra sot nem rossz,a készenléti ideje is jó ennél többet a retro rom 😀 sem tud. Vásárolni nem szoktál telóról? De apró időbeli eltérések lehetnek csak a többi placebó hisz a hw adott(ha csak nem rontanak el valamit nagyon de azt meg úgy is hamar javítanák)
-
athomi
veterán
Ne már, arról papolsz hogy a biztonsági frissítések miatt számodra fontos az oreo, majd kiderül, hogy még mindig a már elég koros B131-et használod. Ez elég ellentmondásos. Most meg bedobod, hogy az akkuidő miatt. Én B131-ről jöttem B399-re, nincs érzékelhető különbség.
Nézd meg a ma estém, 2%-ot merült.
-
PpenoO
őstag
Nekem jobb lett az üzemidőm, többet van deep sleepbe a telefon frissítés óta (quick update ment fel sajnos). Emiatt viszont a feloldás ujjlenyomattal belassult. Idáig ennyi a tapasztalatom.
U.i.: Szerintem nyugodtan mehet a szidás, én is csendes felhasználó vagyok, de ha kell felemelem a hangom még akkor is ha engem speciel a probléma nem érint. Ha nem ad ki frissítést a Honortól nem szép húzás, pláne hogy siker telefonról beszélünk, amin nem kevés profit realizálódott. Persze érdemes helyén kezelni egy indiai helpdeskes válaszát. Meglátjuk.
-
DaWehun
tag
hát igen, furcsa dolgok ezek, főleg úgy, hogy ha jól emlékszem 2 főverzió garantálva volt anno plusz ugye a két év támogatás...
mindenesetre amig hivatalos forrásból nem jön ugyanez az info, én azért kicsit fenntartásokkal kezelném ezt a sztorit. viszont ha ez igaz akkor számomra minden respekt megszűnt a huawei és honor márka felé.
-
clon
senior tag
Én ebben nem bíznék, mert ahogyan mondják "van az a pénz" még a franciáknál is. Ettől eltekintve ugyan felháborító és vérlázító a dolog CSAK nem egyedülálló hanem éppen őket sikerült talán megfogni vele. Minden gyártó ezt csinálja, hiszen az eladásból élnek. Emlékszem mikor a gugli a droidnál elmondta ez vasfüggetlen aztán talán a 4-esnél prezentálta, hogy ugyanannyi energriával mint egy új telefonra rá lehet faragni egy 1 generációs droidképes telefonra is - no itt jön akkor a gond, miért nem teszik meg? mert akkor le lehet húzni a rolót a fejlesztőrészlegen mert elég 5 évente kiadni új telefont és a telefongyártóknak át kell venni a kellékpiacot mert csak és kizárólag az hozná a jó profitot.
-
-
rosejbli
senior tag
De azt ugye te sem várod el, hogy 10 évig menjen egy akksi? A gyártók alapból kb. 700 ciklussal számolnak élettartamra. Az 2 év kb. Ilyenkor el kell gondolkozni, hogy érdemes-e pár 10-esért belerakatni egy újat vagy lecserélni a készüléket. Nem gondolod te sem szerintem komolyan, hogy a gyártók akik kiadnak évente 10 készüléket, azokat az örökkévalóságnak tervezik...
Sajnos ez van. Sok mindent nem tudsz vele csinálni. Talán valami hatóság rálép a sarkukra, de akkor meg majd kitalálnak mást. -
Quqesz
nagyúr
Tökmind1, mert a nepper beírja y gogliba a kulcsszót és már mjndent fog tudni, ide be sem kell néznie.
1.egyetértek
2.megtörtént sztory: idős házaspár bement hivatalos suzuki márkaszalonba, majd vettek egy autót. Első rendőri ellenőrzéskor elvették az autót, mert lopott volt........ennyi. Volt aki MM-ben vett telefont újonnan és karcos/ujjlenyomatos volt az új teló...... -
lbence
aktív tag
A napidroidos cikk alapjául szolgáló cikkben ezt írják: It looks like Honor's CEO, George Zao, recently confirmed in an interview with a Serbian online media publication that his company is currently beta testing Android Oreo for two other smartphones: Honor 8 and Honor 8 Pro.
According to him, Android 8.0 Oreo will soon be available for both Honor 8 and Honor 8 Pro, but they will not be the last smartphones the company will upgrade to the new version of the OS. Honor 7X, the phone that was recently introduced in China and will go worldwide very soon, will also receive the update.
Akkor most mi van? -
Quqesz
nagyúr
Nem is kell. A 3-ik verziót már magad megválaszoltad.😉
Az a baj, hogy csak morogni tudsz ha ellopják. A rendőrség is xarik rá......nincs jó megoldás......Ra3
A legjobb megoldás, hogy eladás elött te magad törölsz minden gmail fiókot a telefonról, így a vevő tiszta lappal tud indulni. -
Quqesz
nagyúr
Amit akarnak, azt úgy is ellopják....ha meg ellopja és az frp miatt nem tud belépni mit gondolsz, vissza fogja hozni, hogy: "ja bocs, nekem nem sikerült belépni, ezért visszaadom"??????????😎
Frászt, ledobja a földre és még 2x ráugrik. Neked így is, úgy is szívás.....
Aki meg lopni akar az sokszor azt sem tudja, hogy van ilyen(füstös dzsunkarobotok a nyócker legsötétebb bugyrából💩), ergó nem visszatartó erő........
A linket amúgy más telefonhoz adták, de sokan futottak ilyenbe az lg g4 topikban is...... -
-
Sanki
addikt
2. Ez nem amoled továbbra sem, ha fekete, akkor is világít és energiát használ a teljes panel. Pontosan ahogy (#24248) glacious írja.
3. A widget az fogyaszt igen, de nem arról van szó. Hanem egyszerű ikonokról.
4. Ez igaz, de attól még szinkronizál, stb.
5. Te írtad azt, hogy "akku alapok". Ezért reagáltam. -
glacious
addikt
2. Ez nem igaz. A háttérvilágítás mindig be van kapcsolva, attól látod alapértelmezetten fehérnek a képet, de a fekete szín előállításáház magasabb feszültségérték társul, mert ezzel takarod el a fény útját. Ha többet mozog, többet fogyaszt, de ha nem változik a kép, akkor csak a háttérvilágítás fogyaszt LCD esetén.
-
Sanki
addikt
Pofont senki nem kapott még szerintem.
Próbálom rugalmasan kezelni a dolgot.
Mivel két külön témára válaszolt (a megválaszolt személytől függetlenül) nem probléma. Ezért nem fogok szólni.Azért már jobban szólnék, hogy most visszaolvasva kb. 200 hsz-t, vagy 15-20 hsz-t kellett OFF-ba tenni, mert nem volt köze a témához.
-
west76
aktív tag
Mivel aki elég régóta használja a h8-at ahhoz, hogy legyen tapasztalata az ilyen régi romokról meg az újakról is annak már valószínűleg az akksija sincs ugyan abban a fizikai állapotban, mint annak idején, így nem mérvadó az ilyen összehasonlítás. Egyébként meg a telefon alapvető használhatóságát nem vagy nem kizárólag az üzemidő adja meg.
-
ADAM1337
nagyúr
Igen más de jobban ajánlanám.
Nekem az adott tokból van egy kék színű, amit keresel de ha választhatnék melyikben bízok meg jobban ha leejteném nem az lenne. -
cozmo
őstag
Jól látom, hogy ez még az ebay-es árakkal is vetekszik?
Huawei Honor 8 Protective Cover gyári hátlap tok Ezüst -
Zaji
őstag
Baromság vagy nem, ezt a választ kaptam Tőlük:
"Minden Magyarországon vásárolt készülékünkre biztosítunk 2 éves gyártói garanciát, erről bővebb információt az alábbi linken találsz: http://bit.ly/2hRR3Jg.
Javasoljuk, hogy a Huawei Technologies Hungary Kft. által is elismert viszonteladóinktól vásárolj készülékeket, mivel így a garancia érvényesítése során nem ütközhetsz akadályokba. Hivatalos viszonteladóink listáját itt találod: bolt.huawei.hu. A garancia érvényesítéséhez, elegendő bemutatni a vásárlást igazoló dokumentumot." -
clon
senior tag
Ez is általános. Ha nem lenne benne, akkor az első droidos telók tulajdonosai perelhetnének mert ezer éve nincsen hozzá sem biztonsági frissítés sem pedig friss droid (hiszen a gugli közölte valamikor az 5-ös körül, hogy a droidok alap hardver és memóriaigénye oly' alacsony, hogy az első droidos telefonokon is elfuthatna).
-
enemi
senior tag
Bakker,te aki gépekkel foglalkozol ennyire para vagy (vagy pont ezért?)... Cím? Cs.ú. 10? Máris többet mondtál magadról,mint ami elég lenne annak aki "ártani" szándékozna neked
Tök felesleges a hiszti. Aki célkeresztbe vesz,csak rajta múlik ,hogy meg-e húzza a ravaszt....és nem a rókára gondolok. -
Quqesz
nagyúr
Ez szép és jó amit leírtál, de jelenleg a piacon nem tudsz olyan telefont mondani, ami így v úgy ne lenne veszélyeztetve. Volt akinek a gmail-jét törték fel. Küldesz levelet? Szeva.....szinkronizálod a névjegyeket? Szeva.....szóval vagy folyamatosan parázol, v mint a lakás példával élve: rakhatsz fel képet a nyaraláskor, csak legyen a lakás bebiztosítva...nálunk pl:távfelügyelet, 2 bazi nagy kutya és lakásbiztosítás. És még ez sem tuti fedezet....
-
mm89
őstag
Rossz lehet ilyen paranoiásnak lenni
Az utolsó kettővel egyetértek. Nyaralásról képeket max itthon rakok fel, de inkább egyáltalán nem.
Viszont jobb ha elfogadod, a mai világban mindenki meg akat osztani mindent, mert kell neki a sok like (pozitív visszacsatolás), ettől lesz jól az egója... -
7Heads Drago
veterán
Nyilván esély van rá. Mint ahogy arra is hogy mindjárt meghallok. Gyakorlatilag meg gondolom pár esetről van szó. És mivel nem csak androidba rakták a chipet, akkor mit is vehetünk/használhatunk? Mert semmi garancia nincs rá hogy jövő héten vagy 1 hónap múlva egy másik chipről nem derül ki hasonló. A telefonok sztem talán még védettek is valamennyire. De mi van a sok tv-vel, vagy media player, vagy autó vagy egyéb wifit ismerő eszközzel?
De végül is értem mire akarsz rámutatni, csak az a baj hogy nem tudsz semmit se tenni ellene. Ki vagyunk szolgáltatva a gyártóknak. Megveszed a csúcs szuper kütyüdet, és rá 2-3 év múlva kiderül, hogy végig veszélyben volt. -
clon
senior tag
Valójában ezért akar lépni a Gugli, mert nem kapják meg az alap biztonsági frissítéseket a telefonok. Ezért akar külön droidot amihez saját maga tudja küldeni a frissítést és nem kell a gyártó beleegyezése, így egy ilyen hiba esetén OTA-n ki tudja küldeni most meg minden gyártó "tesztelgeti" a telefonján majd jegeli és csak a következő saját maga javításaival, fejlesztéseivel kapja meg a telefon.
Valójában ezért nincsen támogatása a régi droidoknak biztonsági frissítésügyileg, mert elakad a gyártóknál. A Gugli abban hibás, hogy nem hozza nyilvánosságra mikor adta ki a biztonsági frissítést és ki vagy ki miatt nem kapják meg a felhasználók...
-
Dwatti
addikt
Nexus S-t 3 évig használtam frissítésekkel gond nélkül a hardver elévülés miatt nem ment rá a legfrissebb fő verzió . szifont 2 évig használtam minden frissítés után gond nélkül, családban maradt ma is jól üzemel. . BlackBerry-t 3 évig használtam azért cseréltem le a Honorra mert elcsesztem a sim tálcát egy adapterrel és már érett a készülék csere újra vágytam meg leépítették a támogatást de az utolsó frissítéssel mai napig gond nélkül üzemel 3 év után is másfél napos akksi üzem,idővel és lagollás mentessen ( RIP BB )
CSamsumgom fél évig volt és örömmel adtam rajta túl.
A Honor 8 ( P9 ) szerintem egy jól sikerült remek készülék. Eddig nem volt vele semmilyen gondom. -
Csabikavagyo
tag
Ezen agyaltam én is csak pont a másik irányban. Még nem volt olyan telefonom ,ami két havonta valamiféle frissítést kiad. És eddig elképzelhetetlennek tartottam,hogy valamiféle plusz dolgot bele tesz a gyártó ami gyárilag nem is volt része a telefonnak,mint pl.:most a monokróm mód.
-
törölt tag
Hát igen. Már gondolkozom rajta, hogy mire lehetne cserélni, pedig amúgy nincs más bajom a telefonnal, de ez így nagyon nem okés. Persze az ügyfélszolgálat csak a szokásos kliséket javasolta, hogy mit állítsak Beállítások alatt (be van állítva), meg hogy toljak rá FR-t
Hát a lóf...t! Dörrentsenek rá a fejlesztőkre, hogy írják meg normálisan a memóriakezelést, vagy ha nem megy, akkor meg ne piszkáljanak bele a stock Androidba
-
-
SlausK
tag
Ezt próbáltad?
"Settings --> Apps ---> Advanced (left corner at bottom of the screen) ---> Ignore optimization (last option of the menu) ---> Allowed ---> All Apps (it will now show all the apps on the list) ---> Strava ---> Allow. Now the app will ignore every energy saver settings allowing me to track without any issue."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest