- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Becksman #10072 üzenetére
Szia, nekem pont most jött meg a Nillkin előlapi üveg, és volt hozzá egy hátlapi fólia (Arc Edge típus üveg, amit a fórumban sokan ajánlottak már). Az más kérdés, hogy meg kell barátkozni azzal, hogy nem tökéletes a széleken, de a tapintása viszont sokkal jobb, mint az eddig rajta lévő fóliának.
-
Dwatti
addikt
válasz
Becksman #8746 üzenetére
Ez ugyan az mint az ebayen linkelt Nilkin 9H +pro , csak ott lehet választani lekerekített élű vagy egyenes legyen. Ez itt az egyenes ,legtöbben az arc edge a lekerekítettet vettük .
A hozzáadott hátlapi folia sima fólia-nem üveg ,tok alá jó. ebeyan lehet választani üveget is hátlapra. +együtt a kettőt is Elő és hátlapüveg -kb 4000ft együtt. -
Cannabis7
senior tag
-
JoeCockBill
senior tag
válasz
Becksman #8692 üzenetére
az akkumulátorok a közép töltöttséget szeretik. tehát a legjobb ha 49 és 51% között használod. annál picit kevésbé jobb ha 48 és 52 között. annál picit kevésbé jobb ha 47 és 53 között. és így tovább
de hogy komolyra fordítsam, ne merítsd le teljesen, ne hagyd éjjelre töltőn, esetleg vásárolj egy lassabb, nem gyorstöltőt, ja és jobb a sok kis töltés mint az 1 nagy. -
Aryon87
félisten
válasz
Becksman #8481 üzenetére
Flip tok valamiert kenyelmetlen, pedig a G4-nel meg jopofanak tartottam a kor alaku kivagas miatt. Ez egy atlatszo szilikontokot fog kapni, mert ezt a szep kek szint nem akarom eltakarni, plane hogy ilyen szinvaltos a feelingje, ami baromira bejon nekem
nappal kek, este feketebe valt at.
Sztem a duplakopp a Nugattal torlodott, mert mondom, a P8lite tudja.+Sragi: nem fogok belahalni a hianyaba, az ujjlenyomatolvaso hibatlan. Amugy jopofak ezek a simogato featurejai, asszem korabban te irtal errol a milyen telot vegyek topikban
Csak az furcsa nekem hogy benyomhato, de kulonksebb azerepe nincs, azon kivul hogy mas extra hozzarendelheto (pl kepernyokep, vagy zseblampa) -
DaWehun
tag
válasz
Becksman #8245 üzenetére
edigitalnal azt hiszem van hátlapi fólia, speedshop-ban meg van előlapi valamint tok is. [link] én ezt nyugodt szívvel tudom ajánlani, ez alá még talán hátlapi fólia sem kell, mert tökéletesen illeszkedik a telefonra és egy darab por nem megy be alá. emellé használok én egy üvegfóliát előre és ennyi. teljesen jól védi az egész telefont. emellett persze én sem dobálom, hanem vigyázok rá.
-
-
DaWehun
tag
válasz
Becksman #8173 üzenetére
Én is Honor 6-ról váltottam, igaz az csak 1 évig volt nálam, de bajom nekem sosem volt vele. Én teljesen megvagyok elégedve a 8-assal, frissítések után már a kamerára sem tudok panaszkodni. Bőven megéri az árát. Kijelzősárgulásról még senki nem írt, a villanás hiba amit írtál pedig több mint valószínű, hogy orvoslásra kerül egy következő Nougat updateben, mert Nougat előtt senkinek nem volt ilyenje, annyira nem kell komolyan venni. Fóliákat lehet kapni, de mivel a kijelző széle kerekítve van tökéleteset nem fogsz találni. Hátlapvédő fóliát már láttam edigitalnál, gondolom ott nincs mit elcseszni, bár a kerekítés hátul is megtalálható.
Egyébként jelenleg nem tudunk, legalábbis én nem tudok szériahibáról ami lenne. Kiadás után volt, hogy kamera pöttyöződött, de szoftveresen meg tudták oldani a javítását, így már az sincs senkinél.*Dwatti megelőzött, azt hiszem mindent leírt Ő, amit én kifelejtettem!
-
Dwatti
addikt
válasz
Becksman #8173 üzenetére
Itt ha előlapi üveget rendelsz kapsz hozzá egy hátlapi fóliát. De van ott hátlapi üveg is.
A Villódzás nugát bug illetve alig észrevehető az állapotsávban óra térerő akku ikonok képernyő bekapcsolása esetén villannak egyet mint egy menü effekt. nem zavaró. (van akinek fel sem tűnt )Eddig tapasztalt hibák :
Némelyik 2 simmel használt készüléknél hívás dobálás (álltában voda kártyával )
Néhány Bluetooth kihangosítóknál kompatibilitás probléma.
Kijelző védőüveg nem takar teljes széllességben a lekerekítés miatt kb - 1 - 2 mm
Kijelző autófényerőre panaszkodnak néhányan van amikor leveszi a fényerőt és nem áll vissza.
Magas SAR érték 2 sim esetében - ( mobiltelefon-sugárzás)
Készülékház csúszós -törékeny (Tok és védőüveg ajánlott )
Természetesen előfordult néhány egyedi általában szoftver hiba. Itt a fórum keresőbe beírod hibák és ott olvashatsz róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Debian GNU/Linux
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen autót vegyek?
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Házimozi belépő szinten
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest