Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo48
csendes újonc
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy Oreo alatt működik-e az Okosvezérlő? Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
skyrush7
aktív tag
Egész jó időt megy módosított kernellel. (9.29-kor lett lehúzva a töltőről)[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz MiszterIksz #33489 üzenetére
Nekem pedig szerencsére az egyetlen gyenge pont, ami a wifi jelerősség lett jobb egy fokkal oreon.
-
dussy
őstag
Google keresőben 'honor 8 hátlap ár' - ra ezt találtam :
[link]
Ugyan itt van akku csere is, lehet ha a kettőt egyben kéred kaphatsz kedvezményt.
Valaki itt javítatta, első körben nem lett szép.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Sanki
addikt
válasz Project: A #33490 üzenetére
Frissítés - jobb felül 3 pötty és a teljes csomagot válaszd.
-
MiszterIksz
csendes tag
Emberek, mostanában néha csinál olyat a telefon, hogy nem látja a wifit. Általában csak az újraindítás oldja meg. Valakinek volt hasonló problémája? Hogyan sikerült megoldani? Oreo 562 rendszer, korábbiakon nem csinálta, de jó ideje ezen vagyok, és eddig nem volt ilyen gondom.
-
Sanki
addikt
válasz Project: A #33485 üzenetére
B407-re vagy B412-re kellene frissíteni utána tudsz oreo-ra menni. Próbáld a teljes csomagot is telepíteni telefonról.
-
Project: A
tag
Jegyzettömb visszaállítása pipa.
Be volt akadva egy kapcsoló.... -
Sanki
addikt
válasz Project: A #33483 üzenetére
Build számot keresd meg.
-
Sanki
addikt
válasz Project: A #33481 üzenetére
Nem ez kell, a B-vel kezdődő. Pl B412
-
Sanki
addikt
válasz Project: A #33478 üzenetére
Melyik romon vagy?
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok! Nem gondoltam volna, hogy ekkora cumi összehozni az android auto-t.
iOS-en sokmindent nem szeretek, de csak a telefon nyelvét kellett átállítanom és működött, itt meg apk letöltés mirror-ról (merthogy a Play azt mondta, nem kompatibilis a készülék), mindenféle debug mód, meg egyebek engedélyezése... már majdnem feladtam, de sikerült. -
tag
Nem jött be sajnos, nem tudom frissíteni... egyéb ötletek jöhetnek.
más, a swiftkey szó javaslatait a billentyűzet felett, hol / hogyan lehet kikapcsolni?
Múltkor már szívtam vele 1 napot..., kérlek segítsetek. -
tag
válasz lsebestyen #33476 üzenetére
Persze van benne.
Esetleg ki/be ? Megpróbálom.. -
lsebestyen
addikt
válasz Project: A #33475 üzenetére
Sim kártya van benne? P9 lite-tal csak úgy talált frissítést, ha beleraktam érvényes sim kártyát.
Android: köszi!
-
tag
Sziasztok!
Kénytelen voltam visszaállni a gyári beállításokra, és az eddig használt EMUI 7 vagy 8 helyett most az EMUI 5 verziót használja a készülék. Frissítést persze nem talál.
Valami ötlet, hogy hogyan lehet felfrissíteni buherálás nélkül?Előre is köszi!
-
ANDROID???
addikt
válasz lsebestyen #33473 üzenetére
Annak nincs baja. Nem kell az.
Papírok legyenek meg.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Ha gariba leadom akku problémával ahhoz kellenek a tartozékok is? Most jövök rá, hogy a töltője tőlem 150km-rel arrébb van.
-
-
zzola
titán
válasz PpenoO #33467 üzenetére
Ezzel semmit nem tudtál cáfolni!
Én talk time-ban illetve napi használatban nézem a javulást/romlást.Amikor én használtam a Honort, az eredeti szofttal volt a legjobb!
Napi 100+ hívás, non-stop 3/4G, non-stop BT, spotify, navigáció.
Irreleváns a kijelző idő, hiszen anélkül is lehet használni a készüléket...Szerintem kijelző idővel ezt nem lehet mérni...
Jah és napi 2x töltés.
[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz kárátékutyá #33465 üzenetére
Ezt ne nekem mondd, én tisztában vagyok vele. Az eredeti hozzászólásom célja az volt, hogy megcáfoljam azt az állítást, hogy minél újabb a rendszer, annál többet fogyaszt. Szerintem pont, hogy az Oreo hozott nagy előrelépést a Honor 8nál üzemidő szinten. Az a 6 óra nálam 100% -> 10% egyszeri ciklus eredménye és nem videót néztem rajta, hanem rendesen használtam a korabbi hozzászólásomban felsorolt appok valamennyikével.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
-
PpenoO
őstag
válasz kiralytom #33457 üzenetére
Nem tudom mi a titka, volt akkumulátor csere pár hónapja és 521es rommal ilyen üzemidőkre képes. Esetleg annyi, hogy az új akksit szinte csak sima 1A Huawei töltővel töltöm, egész éjjel rajtahagyom.
1 sim + 64gb sd
wifi/4G mindig ON, repülőmódot csak repülőn használva
Messenger Lite
Facebook Chromeból használva
Főbb appok: Blackberry Work, Viber, Youtube, Waze, JetAudio Plus, Torque Pro, Drive, Gmail.#33460: Nekem Nougat alatt újkorában sem tudott 4nél többet, szerintem az Oreo nagy előrelépés volt fogyasztás szinten. Jelenleg minimum 5 óra a SOT időm, de nem nagy mutatvány a 6 órát összehozni.
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
Ez ezerszer kitárgyalt téma. A SOT időt méregetni egymáséhoz képest... Semmi értelme. Viszonyításnak jó lehet, de kár összehasonlítani. Túl sok dologtól függ: milyen appok vannak telepítve, hány fiókot használ valaki, hány SIM kártyát, milyen a térerő, wifi/4G,játékok... stb,stb... A nagy átlagban 4-5 óra körül mozogtak a számok az elmúlt másfél évben, ettől lényegesen jobb vagy rosszabb nagyon ritkán fordul elő.
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Sanki
addikt
Az üzemidőt nem csak az alkalmazások határozzák meg, az is fontos, hogy mennyit ment összesen a telefon, mivel a tétlen állapotban is van fogyasztás. Tehát ha van 5 óra SOT, akkor nem mindegy, hogy a teljes üzemidő az 10 óra vagy pedig 50 óra.
Én ma 10 körül vettem le a telefont a töltőről, 39%-nál járok 3 óra 56 perc üzemidővel, nyáron cserélt akksival.
Akkor emellett még térerő is fontos szerepet játszik. -
kiralytom
aktív tag
válasz PpenoO #33454 üzenetére
Én ezt egyszerűen nem hiszem el. Ne haragudj (nyilván elhiszem de olyan megfoghatatlan és távoli számunkra egy ilyen eredmény)
Igaz hogy nekünk két készülékünk van de most lett akku csere minden stabil rajta, felesleges appok kilőve, ünnepek alatt a dual simből csak az egyik volt aktív, sokszor még az sem és repülőgép üzemmódban ment. Chatelés szigorúan messenger lite-ban, böngészés pedig opera miniben energiatakarékos üzzemmódban és akkor sem jött ki még 5 óra sem, a rekord talán 4,5 óra képernyőidő volt , ja és mindez szinkronizáció nélkül, wifin, hangsúlyozom, vadonatúj akkuval. A reális átlagos képernyőidőnk a 3-4 óra között mozog attól függően tényleg mennyire aktívan és milyen appok, alkalmazások futtatva.
Mi a titka?
Ja, nem lehet hogy azért van ennyi üzemidőd, mert nem töltötted fel fullra? Azért kérdem, mert ha csak rátöltöttél valamennyit, akkor ha jól vettem ki nem nullázza a számlálót! Úgy nekünk is volt 6 óra, hogy 30%nál rátettük a töltőre és feltoltuk 70-80%ra a töltöttséget
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Nekem mikor haldoklott az akku ezt csinálta főleg hideg környezetben.Több dolog futott és akkor fotózás vagy hasonló energiaigényesebb műveletnél kikapcsolt,HA vissza tudtam kapcsolni az akku % 40 ről akár 0% ra is ugrott és újra kikapcsolt.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
twon
tag
Sziasztok!
A feleségem telefonja ha fényképez kikapcsol! Ha fullon van az akksija akkor még kibír pár képet! Tudtok erre valami megoldást!
Esetleg az akksi rossz?
Hátlapja összetört (üveg)! Mennyibe kerülhet a cseréje?Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
kiralytom
aktív tag
A dload mappát kell az SD kártyára másolni? Nem a tartalmát? Elnézést, elrontottam, figyelmetlenül olvastam az utasítást , pedig pontosan van leírva. Így már működött. Köszönöm
Jelenleg töltöm a Honor 8_Firmware_FRD-L09_Android 6.0_EMUI 4.1_C432B131_United Kingdom.zip -et , ami még eltart egy darabig.
-
kiralytom
aktív tag
válasz kiralytom #33443 üzenetére
Letöltöttem a következőt a megadott linkről: Honor 8_Rollback Package_FRD-L09_from Android 7.0 EMUI 5.0 to Android 6.0 EMUI 4.1_C900B300_UK
Kicsomagoltam és a mappa tartalmát a leírtak szerint felraktam a tök üres SD kártyára.
(ez már második kísérlet, nincs csatlakoztatva a számítógéphez a készülék)
Hangerő fel +le + POWER gomb lenyomása után 5% után azt írja ki hogy nem Software install failed!
Hol lehet a bibi?
-
kiralytom
aktív tag
BUÉK
Elkezdtünk egy tesztet. Átlagos felhasználás mellett egy hétig Oreo , majd Nugát , majd Marshmallow. Segítséget szeretnék a Rollbackbe kérni. Marshmallow-ra szeretném visszaállítani. Jelenleg itt tartunk. Marshmallowig szeretnénk kezdésnek visszamenni.
Erről az állapotról kezdhető a topicban leírtak szerinti rollback? Azért kérdezem mert build számnál B412 végződést látok, amit a rollbackben leírtaknál nem találok és nem szeretném szétbarmolni sem a rendszert.
-
Zeki
nagyúr
Boldogabbat mindenkinek!
-
TaRka94
senior tag
BÚÉK mindenkinek!😊
-
royslade
tag
BÚÉK!
-
Lackooo84
nagyúr
BUÉK! (beb...tam 1 üveg pezsgőtől)
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
tamas.nick
aktív tag
válasz legenda007 #33420 üzenetére
Ha zöld színű a TP Link routered config. oldala, akkor a Network - WAN menüben az Advanced gomb után találod a DNS-t.
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
Buek! 🍾
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Sanki
addikt
BUÉK mindenkinek!
-
Cunaja
addikt
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Csabikavagyo
tag
válasz legenda007 #33429 üzenetére
Állítsd be,majd csak utána kezd el nyomkodni az FF-ben amiket kér. Utána kikapcs. Elsőre én is össze-vissza csináltam.
-
royslade
tag
válasz legenda007 #33429 üzenetére
Amíg erre a címre Check DNS 404-es error-t kapsz addig nem sikerült a DNS-t átállítanod.
-
legenda007
aktív tag
válasz Csabikavagyo #33421 üzenetére
Beirtam oda nem talalt semmit erecveryben.
-
lbence
aktív tag
A kamera programban a felső soron lehet ki-be kapcsolni a mozgóképet, jobbról a második jellel. Sztem csinál sima jpg-t is, a galériában is jobb oldalt fent tudod ki-be kapcsolni ezt a mozgóképet. De én pl. Google Fotók alkalmazást használok galéria gyanánt, ott el sem indul ez a kis pár mp-es videó.
-
Orgi
addikt
Olvastam, hogy vmelyik szoftverfrissítéssel jött ez az opció és véletlenül a barátom bekapcsolta vhogy. Ilyen kis ikon van a galériában minden képnél, egy napocska, ilyen 3 mp-es kis videók, mozgóképek. Sajna nem olyan fotó, hogy csinál többet és válaszd ki melyiket tartsa meg
Pedig tök jó képek lettek, csak mind ilyen videócska -
royslade
tag
Lehet sikerült megoldanom a rollback-et...
Kiválasztottam egy PV végződésű ROM-ot a listából.
FRD-L09C432B394 FullOTA-MF-PV 2,48 GB 2017.11.04 1774 1755 101649
Ezt tettem fel az e-recovery segítségével. FR után nem tetszett a kinézete, így visszaléptem még egyet a már ismert Honor Smartphones - support módon. Most van egy gyári állapotú FRD-L09C432B131 verziójú telefonom... -
Csabikavagyo
tag
válasz legenda007 #33420 üzenetére
Attól mikor évjáratú a routered. Nekem a DHCP-n belül a primary DNS-nél lehetett beírni.
-
legenda007
aktív tag
Sziaszok. Tp link routerrel probalta valaki az erecoveryt? Sajnos nem tudom hol lehet at írni a DNS-t.
-
Orgi
addikt
Sziasztok, barátom használta fényképezésre a telóm és utólag észrevettem, hogy minden készített kép ilyen mozgókép lett. Lehet ebből vhogy rendes képet csinálni vagy így jártam? :-(
-
Lackooo84
nagyúr
Közben rájöttem, hogy csak a Viber értesítései szarakodnak, ha le van zárva a telefon, nem jelez csak a led, hangot nem ad. Már újratelepítettem is és nem tudok rájönni mi a nyűgje, 521-en nem volt vele gond... Ha fel van oldva a telefon akkor ad hangot is.
-
_kwd
újonc
Olvasgatom FF-ben a magyar leirasokat. Talatam egy ilyen megjegyzest: "3. Ezt a rendszerverziót vissza lehet állítani a hivatalos EMUI 5.0 verzióra HiSuite segítségével." Enneknem lehet koze a valakinek sikerul a rollback valakinek nem sikerul temahoz? Illetve miert lehet ennyi fele rom egy fajta telefonra?
-
peti85
senior tag
Ez a leírás helytálló eRecovery-re? [link]
HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
sunyijanika
tag
válasz sunyijanika #33413 üzenetére
Ok.. meglett.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz sunyijanika #33411 üzenetére
Mert a másikat kellett volna kiválasztanod, az alsót.
-
_kwd
újonc
válasz royslade #33409 üzenetére
Azt az elterest lenne jo megtalani, ami miatt valakinel mukodik valakinel nem. Beszeltem ketto szervizponttal is. Az egyiknel azt mondtak semmi akadalya fel ora alatt meg van, a masiknal azt kaptam valasznak nem lehet es meg kell szokni a 8-as droidot es biztos hamarosan lesz ra update.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Csabikavagyo #33403 üzenetére
Tartsd nyomva a hangerő fel gombot már mielőtt rádugod valamire USB-n, amint bejön a kép engedd el.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Hát most azt vettem észre, hogy az értesítések valamiért nem adnak hangot, ha a telefon le van zárva, (ha fel van oldva akkor igen) csak a led villog. És nem tudok rájönni mi a franc okozza...
-
PpenoO
őstag
Miben jobb az 562 az 521nél? Ha nem jönne be az 562 vissza lehet állni 521re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- KERESEK ---- SAMSUNG S9 ROSEGOLD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256/8 dual sim
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest