- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bandus99 #9086 üzenetére
Kártyát azért kapsz,mert ez nanosim. a régebbi ahhoz a számhoz tartozó SIM valószínűleg nem az volt.
Ha meglévő elődfizetést újítasz meg akkor a régi simkártya is aktív, amíg
ezt nem aktiválod a 80-as számon. utána újraindítás és a régi SIM inaktív lesz az új pedig aktív.
Ha új előfizetést rendeltél vagy feltöltőkártyás, akkor egy másik számról kell aktiválnod, de lehet neten is belépve a fiókodba, de az is le van írva hogyan kell a hozzá adott A4 papíron. -
válasz
korcsillio #9081 üzenetére
Humor faktor
-
sziasztok. Biztos volt már kérdés, de nem igen szeretnék visszaolvasni ennyi HSZ-t. Csak azt szeretném megtudni, hogy gyárilag van ezen fólia?
rendeltem T-től egy ilyen kis szuper telót, pár napja jött meg és sikerült rávarázsolnom két darab karcot már. Nagyon reménykedem, hogy van rajta fólia, de levenni nem tudom a körmömmel, szóval bizonytalan vagyok.
Szerk: visszaolvastam, ezek szerint van rajta,de valami oknál fogva nem bírom leszedni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest