Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zeno79

őstag

válasz Upo #10350 üzenetére

Mondom nem hitvitát akarok, valakinek ez jó, valakinek az. A kérdező meg pont a véleményekre kíváncsi.

Nézegettem azt is, sőt, legutóbb pont a MIUIHU 9.24-et próbáltam. A képernyőzár-háttérkép rendszeresen elmegy, az xperia billentyűzet szaggat/lassú, az egyéni összemixelt témám is gyakran visszaállt a default-ra egy reboot után (milyen megoldás már ez a nyakatekert témaállítási lehetőség??? , vagy a zenelejátszó nem kezeli az ékezetes id-tag-et (még a magyar miui sem???)???), és hasonló apróságok amikkel együtt lehet élni, de akkor is ott van az, hogy kiherélem az appokat, mást használok a beépített helyett, akkor meg miért is kell MIUI? Az meg hogy nem tetszik a fényképező által készített kép, az súlyos érv ellene! A képszerkesztő, meg az effektek is vicc, ráderöltet valami használhatatlant, és még a kép minősége is romlik.
    Még a reggeli ébresztő-képernyő is béna számomra, nem beszélve a hívás-fogadás gombjairól. Ilyen szinten nem tetszik a miui. A cm12.1-el meg mindenhogyan elégedett vagyok, sőt, minden gyárilag szállított megoldása - S Z Á M O M R A - szimpatikus. (bárcsak a tabletemen is ilyen jó minőségű CM lenne...)
    Ezek csak az én véleményeim, és tisztelet a magyar fejlesztőknek.

Új hozzászólás Aktív témák