Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
Mondom nem hitvitát akarok, valakinek ez jó, valakinek az. A kérdező meg pont a véleményekre kíváncsi.
Nézegettem azt is, sőt, legutóbb pont a MIUIHU 9.24-et próbáltam. A képernyőzár-háttérkép rendszeresen elmegy, az xperia billentyűzet szaggat/lassú, az egyéni összemixelt témám is gyakran visszaállt a default-ra egy reboot után (milyen megoldás már ez a nyakatekert témaállítási lehetőség??? , vagy a zenelejátszó nem kezeli az ékezetes id-tag-et (még a magyar miui sem???)???), és hasonló apróságok amikkel együtt lehet élni, de akkor is ott van az, hogy kiherélem az appokat, mást használok a beépített helyett, akkor meg miért is kell MIUI? Az meg hogy nem tetszik a fényképező által készített kép, az súlyos érv ellene! A képszerkesztő, meg az effektek is vicc, ráderöltet valami használhatatlant, és még a kép minősége is romlik.
Még a reggeli ébresztő-képernyő is béna számomra, nem beszélve a hívás-fogadás gombjairól. Ilyen szinten nem tetszik a miui. A cm12.1-el meg mindenhogyan elégedett vagyok, sőt, minden gyárilag szállított megoldása - S Z Á M O M R A - szimpatikus. (bárcsak a tabletemen is ilyen jó minőségű CM lenne...)
Ezek csak az én véleményeim, és tisztelet a magyar fejlesztőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro 128gb
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest