- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
Csápájev #2169 üzenetére
En azt gondolom nyerni es vesziteni sem lehet vele. A Stabil az stabil es jonnek az update-ek. A Beta-ba barmikor belephetsz ha gondolod de ki mar nem. Ott megvan mikor lehet kilepni.
A feature-drop altalaban ugyan akkor erkezik meg. En szeretek Beta-n lenni, de alapvetoen ha gond van nem jovok zavarba. Viszont utazas kozben volt, hogy ROM-ot kellett flash-elni. Mostanaban nincs ilyen szerencsere
Olvas el mi mindent tudnak a Beta vonalak. Van, hogy igazabol semmit
Jelenleg elrheto a android 15 qpr2 beta 1 (Quarterly Platform Release)
Szerintem:
Ha nem akarsz melyebben elmerulni a Beta vilagaban akkor nem erdemes nagyon foglalkozni vele
Esetleg ha valami nem mukodik megnezed, hogy a Beta-n javitva van es ha igen barmikor tudsz valtani
Viszont ha a Beta-n van gondod akkor visszamenni csak reset-el lehet -
bbendre
őstag
válasz
Csápájev #2167 üzenetére
- Korábban megkapod a funkciókat
- Később kapod meg a javításokatVan, hogy van egy hiba és a stabilon megjelenik a javítás, de a Beta update csak egy hét múlva jelenik meg így a javítást később kapod meg mint a stabil
Viszont a Feature Drop -al kapcsolatod dolgok egy részét 2 hónappal előre megkapod
Vagy bizonyos javításokat korábban megkapod
Ez a Google, néha nagy a zavar a kiadásoknál -
rum-cajsz
őstag
válasz
Csápájev #2164 üzenetére
Kb. 1 éve csinálták a Szemere utcában. Nagyjából 100ezer volt.
-
fecs
senior tag
válasz
Csápájev #2136 üzenetére
True Phone
Ebből a fizetős verziót használom -
Free Rgc
tag
válasz
Csápájev #2131 üzenetére
Egyéni véleményem szerint a piacon van sokkal jobb alkalmazás! Sajnos nagyon sokan ezt használják, ezért kénytelen vagyok fent hagyni! Szerintem már inkább paródia a Viber, mint használható! ráadásul nagyon sok hibával, reklámmal, felesleges hulladék dolgokkal! Örülök hogy megoldódott!
-
-
MC Pite
veterán
válasz
Csápájev #2005 üzenetére
6a nekem nem melegedett kb soha (frissítéskor meg játékkor csak). Na, a 7a már sokszor melegszik.
Sajna manapság minden (telefon, óra, stb) az értelmetlen teljesítmény hajhászatot tolja, így melegednek, kijelzők dimmelődnek, funkciók korlátozódnak.
Gondolkozom ha gariztatva lest a 7a (kéne, ha válaszolna már a cég) hogy veszek megint használt P6a-t. -
bbendre
őstag
válasz
Csápájev #1976 üzenetére
Akkor ott van a drei.at UP (https://www.drei.at/de/privat/produkte-und-services/up/up-english.html) pár kattintással kapsz 5Gs osztrák korlátlan netet
3 perc alatt le tudod tölteni az eSIM-et és importálni lehet azonnal -
juve600
nagyúr
válasz
Csápájev #1924 üzenetére
de gondolom ha visszaküldi akkor megnézik azért hogy mit küldött vissza,nem ?
én is holnap viszem vissza a alzaboxba az enyém........... annyiból jó a cég hogy 30 nap van a visszaküldésre, én 06.27-én vettem és 07.01-én indítottam az elállást de csak holnap jutok el az alzaboxhoz -
updog
őstag
válasz
Csápájev #1924 üzenetére
"Ilyen van,hogy csere terméktől nem lehet elállni?"
Van-e ilyen? Nem tudom. Ezt csinálta-e az említett bolt? Igen
Hát ugye (főleg az alza, róluk tudom mert hívtak már fel emiatt) alaposan ellenőrzik a visszaküldött terméket, és tiszta sor hogy joguk is van értékcsökkenést levonni a visszatérítésből (ha van). Amúgy velem mindig korrektek voltak az elmúlt években, ha már a sima elállásnál is van ilyen opció hogy "hibás" akkor bepipálom azt. Valószínűleg ezt jelezve full refund lesz aztán csók.
Sajnálom mert ezt leszámítva nagyon szimpatikus volt a pixel, a kamerája pedig egészen csúcs az árkategóriához mérten. De megértem feleségemet, ő nagyon konzervatív ilyen téren, és még nálam is kicsit ez lerombolta a bizalmat.
-
MC Pite
veterán
válasz
Csápájev #1824 üzenetére
Lehetséges. Többek között az animációk, és az előre kesselt dolgok, és még nem tudom mi.
A samuk, főleg munkaprofillal a másik véglet. Az A53 mindenütt laggol mint állat.Más fogyasztásméréshez tudtok programot? Összemérném P6a és P7a webes, videós fogyasztását (lehetőleg ingyenes programmal).
-
cirx
senior tag
-
juuzer
addikt
válasz
Csápájev #1686 üzenetére
Pl. a hálózat kezelése. Ne dobálja állandóan a térerőt, stb. Azt tudom, hogy a Pixel 6-ok annyira gatyák lettek minden egyes update-tel, hogy majdnem a használhatatlanság szintjét súrolták. Nem tudom, hogy ez az A szériát érinti e.
Az 5G-vel tisztában vagyok, a VoLTE-te nem tudom pontosan.
kano: nos, az S21 Ultrámat is 2x töltöm minden nap, én már nem válok csodát egy telefontól sem. Ne legyen kritikán alulian sz@r és én már boldog vagyok.
-
Csápájev
őstag
válasz
Csápájev #1650 üzenetére
Erre nincs esetleg ötletetek? Messze van tőlem az alza,nem mennék fölöslegesen
-
Sajti84
csendes tag
válasz
Csápájev #1647 üzenetére
Köszi szépen, mindkettőtöknek!
Ha kikapcsolom a 2G-t, akkor nem csöng ki, csak "calling...", akkor beszélek a szolgáltatóval.
De ha ez a probléma, akkor annak az előző telón is problémát kellett volna okoznia, nem? Sosem néztem használja-e a volte-t, de nem is volt baj a hívásokkal... -
fecs
senior tag
válasz
Csápájev #1590 üzenetére
Face ID hiánya meglep, bár a mostaninál sem használom. 9Tpro-ban kis modulon van a selfie kamera. Macerás megvárni, amíg kiemelkedik egy Face ID miatt.
Játékra már nincs időm, emiatt nem fog melegedni.
2 darab Yettel SIM-mel használom a mostanit, így lenne a következőben is. E-SIM nem zavar, gyerekeknek már az van és nincs rá panaszuk.
Budapesten, nagyvárosokban és autópályák mentén mozgok. Térerő elég szokott lenni.kano: másik lehetőség az Amazon, csak a német GS-ból most anyagilag jobban megéri. Szerk: Amazon-on is találtam annyiért -> €333 ajándék Chromcast-tal.
Ezek szerint a magyarországi használat az 5G hiánya mellett más korlátozást nem jelent? Ugyanúgy be tudok jelentkezni a Google profilommal és használhatom a teljes ökoszisztémát?
-
winbox
senior tag
válasz
Csápájev #1548 üzenetére
Stabilban is már mennek. Nálad más a baja, Telekommal már ugye tavaly nyár óta megy a VoLTE, de mégsem engedi fel a Telekom a kártyát, IMS nem regisztrált hibával. Így marad a 2G hívás. Nálad valami egyedi gond lehet sajnos, ha másik telefonban meg megy. Végső esetben gyári visszaállítás és akkor már mehetsz stabilra is.
-
kano
nagyúr
válasz
Csápájev #1509 üzenetére
Mi 10T Pro:
- 6.67" LCD
- SD865
- 2 simmel
5000 mAh akkuval elmegy 2 - 2,5 napot (7-9h sot).Pixel 6a (aminek állítólag jó az üzemideje) :
- 6,1" ráadásul OLED
- Tensor
- 1 simmel
4410 mAh akkuval 1 nap (kb. 7-9h sot).Nem értem, hogy miért mondom, hogy sz@rul van itt optimalizálva valami.
Nekem ez elég gyengécske.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Csápájev #1238 üzenetére
Szerintem nem jól fogalmazott. Mint esim nem merül jobban, de ha 2 sim van a telóban akkor rosszabb lesz a készenléti idő.
Telekom multisimnél arra figyelj, hogy ne tablethez való legyen - nekem 7-esen volt multisim, de nem volt bejövő hívásom, csak kimenő és adat forgalom. Mondjuk nálunk ez céges volt, így lehet eltérés is.
-
winbox
senior tag
válasz
Csápájev #1235 üzenetére
Szerintem hülyeséget mondtak, miért merülne gyorsabban? A modemet nem befolyásolja, hogy a sim milyen a telefonban. A modemmel csatlakozol a hálózatra, azt a vételi erősség / elérhető sávok befolyásolják akku szempontból, de ez mind megegyezik akár fizikai akár e-sim van benne. Nekem Yettel e-sim van, minden ok.
-
MC Pite
veterán
válasz
Csápájev #1202 üzenetére
Nekem sokszor nem lenne jó az arcfeloldás (sajomiban is ez volt smartlock helyett
). Ha vezetek, azért. Ha tekerek, azért, ha altatok, sportolok, ágyban nézek a telefonra, vagy melóban az asztalon, vagy melóban a termelésben beöltözve, azért.
De a közös, hogy vagy a kezembe van, vagy legalábbis ujjal nyomogatom közben a telefont, így eléggé adja az ujjlenyomatos feloldás (vagy smartlock autóban). -
cirx
senior tag
válasz
Csápájev #1207 üzenetére
Itt tudsz csatlakozni. Csatlakozás után a szoftverfissítés menüpontban már meg fog jelenni a béta szoftverre frissítés.
-
winbox
senior tag
válasz
Csápájev #1118 üzenetére
GX7AS - USA modell
GB62Z - csak Verizon-nál kapható modell
G1AZG - EU modellA dobozon rajta kell lennie a modellnek, de a telefon hátulján is rajta van. Értelemszerűen az én EU verziós telefonom G1AZG modell.
Ha már megvan a telefon akkor az IMEI szám beírásával is le tudod csekkolni az alábbi oldalon: https://store.google.com/de/repair
Gariztatás így: [link] (Én ezért vettem inkább amazonos készüléket
)
-
dj79
senior tag
válasz
Csápájev #1118 üzenetére
Sziasztok!
Agyalok, hogy kicsit visszanéznék egy 6a-val a droid világába pár év IOS után (tepsiket nem szeretem, ez is határeset, jó kamera meg must have).Láttam, hogy zöldgenyónál illetve az aqua.hu-n is két év garival adják a készüléket.
Telekom céges e-sim + voda fizikai feltöltős privát (utóbbin nagyon ritkán mobilnet) mennyire lehet életképes a mindennapi használat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest