- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecs
senior tag
válasz
Csápájev #2136 üzenetére
True Phone
Ebből a fizetős verziót használom -
fecs
senior tag
Olvasva a hozzászólásokat én csak fóliát tetettem rá. Gyári tokkal egész jól véd eddig.
Két SIM-mel használom és hívás előtt átváltanám gyorsan a mobilinternetet az egyikről a másikra. Hívás közben a navigáció nem tervez új útvonalat, ha a másik kártyán aktív a hívás. Ha lehúzom a redőnyt, akkor váltani nem tudok a SIM-ek között, csak a mélyen a Beállítások menüben. Vagy valamit én nem csinálok jól?
-
fecs
senior tag
Duál SIM esetén egyik eSIM kell legyen.
Root az 5G hálózat használatához kell, amúgy más használható a gyári rendszerrel.
Digi-s tapasztalatom nincs, de hamarosan ott a vodafone-os rész lesz érdekes.
Szokásaidhoz alkalmas ez a mobil.
Hazai beszerezhetőség korlátozott, esetleg ez lehet nehézség.Blamazs: én AA-val használom kocsiban a mobilt, sima Bluetooth-tal nincs tapasztalatom
-
fecs
senior tag
válasz
Csápájev #1590 üzenetére
Face ID hiánya meglep, bár a mostaninál sem használom. 9Tpro-ban kis modulon van a selfie kamera. Macerás megvárni, amíg kiemelkedik egy Face ID miatt.
Játékra már nincs időm, emiatt nem fog melegedni.
2 darab Yettel SIM-mel használom a mostanit, így lenne a következőben is. E-SIM nem zavar, gyerekeknek már az van és nincs rá panaszuk.
Budapesten, nagyvárosokban és autópályák mentén mozgok. Térerő elég szokott lenni.kano: másik lehetőség az Amazon, csak a német GS-ból most anyagilag jobban megéri. Szerk: Amazon-on is találtam annyiért -> €333 ajándék Chromcast-tal.
Ezek szerint a magyarországi használat az 5G hiánya mellett más korlátozást nem jelent? Ugyanúgy be tudok jelentkezni a Google profilommal és használhatom a teljes ökoszisztémát?
-
fecs
senior tag
Sziasztok!
3 éves Xiaomi-mat szeretném lecserélni és a mai viszonyok között egy jó ár/teljesítményű mobilt keresek. Így jutottam el a Pixel 6a irányába.
A német Google Store-ban most €333. Talán egy ismerősön keresztül "megveszem", aki majd hazaküldi Mo-ra. Látom, hogy nem támogatott itthon az 5G. Most is elvagyok nélküle.
Ilyen esetben miben kell még kompromisszumot kötni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged