- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
honeker #1767 üzenetére
Aki nem panaszkodik, nem nyekereg itt napi szinten. Persze hogy a nyekergéssel van tele nem csak ez a a topic, hanem az összes. El kell adni akinek nem jött be, venni kell mást. Amikor az emberek abból űznek versenyt hogy kinek bírja jobban az akku, és másból sem állnak ki, kb olyan amikor az üzemagyag fogyasztást posztolják napi szinten és vezetik excelben. Ami baromira fárasztó napi szinten, ezért fölösleges annak ide járnia aki elégedett. Napi szinten írja már be mindenki hogy fasza és elégedett, lehet több lenne mint aki elégedetlen.
-
TaylorPro
addikt
Annak nincs. De, én igényeltem ingyenes kártyát, csak a kézbesítésért kellett fizetni. És az a kártya nem működik. Valahol olvastam hogy az már csak demo kártya. Nagyon nem folytam bele, elengedtem a témát. Marad a Simple, vagy a rendes bank kártya. A Simple is van hogy nem megy. Például a Simple apba csak a MasterCardot lehet regisztrálni, míg a Simple Plusba csak a Visa kártyát. Érthetetlen hogy ez miért van így. Az OTP kártyát nem lehet betenni a Google Wallet alá. Szégyen az OTP részéről ez a katyvasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BIOS topic
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest