- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
válasz
honeker #2001 üzenetére
Milyen érdekesek és különbözőek vagyunk mi emberek
Nekem egy 6a a saját telefonom és egy alma a cégesem, ezt kell használnom
Katasztrofálisnak tartom a komplett ökoszisztémájukatTényleg, naponta többször szidom, pedig 6 éve napi kapcsolatban vagyunk és máig nem értek dolgokat....
Természetesen 100%-ban tiszteletben tartva és elfogadva a véleményed, számomra a 6a egy gyakorlatilag tökéletes telefon.Egy hirtelen spontán döntés miatt vettem egy Microsoftos Lumiát, aztán azon a vonalon maradtam ameddig csak lehetett, máig visszasírom őket!
Ekkor kényszerből kerültem Nexusra, ami nagyon pozitív csalódás volt nekem, nagyon szerettem!
Majd egy szerencsés véletlen sodort az utamba egy Pixel 3a-t, ami következményeként most a 6a-nál járok és büszkén veszem elő bárhol -
MC Pite
veterán
válasz
honeker #1944 üzenetére
4 évig használtam, maradjunk annyiban hogy többnyire stabil, de telefonálni gyengébb volt, plusz akkori Sonyjaimhoz képest kb mindenben rosszabb az 5S meg SE. Egyik alaplcserés is volt, de munkaprofillal mindkettő komótos, néha lagos volt, pedig alig használtam valamire. Nem vágyom vissza.
-
TaylorPro
addikt
válasz
honeker #1767 üzenetére
Aki nem panaszkodik, nem nyekereg itt napi szinten. Persze hogy a nyekergéssel van tele nem csak ez a a topic, hanem az összes. El kell adni akinek nem jött be, venni kell mást. Amikor az emberek abból űznek versenyt hogy kinek bírja jobban az akku, és másból sem állnak ki, kb olyan amikor az üzemagyag fogyasztást posztolják napi szinten és vezetik excelben. Ami baromira fárasztó napi szinten, ezért fölösleges annak ide járnia aki elégedett. Napi szinten írja már be mindenki hogy fasza és elégedett, lehet több lenne mint aki elégedetlen.
-
MC Pite
veterán
válasz
honeker #1481 üzenetére
Ez igaz.
De ennyire spórolni akar, hogy ilyenkor se sűríti be a keresést (vagy nem eléggé). Mindennek elmegy bent a térereje, csak jó lenne ha mihamarabb vissza is menne hálózatra, meg nem is merítené ez jobbanKérdés, hogy az Adaptív kapcsolódás kikapcsolása ezen változtat-e pl, vagy a mindig aktív mobilnet.
Szerk: Ja, ez csak az 5G-re vonatkozik. -
kano
Topikgazda
válasz
honeker #1302 üzenetére
HOS-on vagyok, semmi szakadás és átlagosan 2 nap készenlét. Ahol a Mi 10T Pro működött ott ez is működik. Olvasok Telegram-on is problémákat, de én tényleg nem tapasztalom. A melegedés esetleg, sok telepítés után.
El is mondták a Mi 10T Pro topicban, hogy jobb a 10T Pro, mint a pixel de én ezt nem igazán tapasztalom. Hangminőség pedig egyenesen kiváló a Xiaomihoz képest.
-
MC Pite
veterán
Kb 70% akkuhasználat szokott kb 4,5 órát adni. Ez a katasztrófa? [kép] És jellemzően -mint az elmúlt 15 évben- gyengebtérerős helyeken.
Igen, egyelőre kellett a root, hogy minden sávra felmehessen, ez hátrány.A bétával még nem kaptam visszajelzést (vagy nem láttam) van-e 5G is (network signal guru valószínűleg kell; a csajominak se ment enélkül az 5G).
-
-
Blamazs
senior tag
Nálam ez a Neo lett volna a másik lehetőség, de maradtam a pixelnél. Nem tudom még, mennyire döntöttem jól/rosszul majd az idő meghozza. Ha nem kellene a root akkor egyértelműen letenném a voksom a pixel mellé, úgy hogy Neo nem volt a kezemben. Így havonta egyszer előjön, hogy másikat kellett volna választani. Úgyhogy google engedélyezd már a volte-t az itthoni operátoroknál is pls
-
MC Pite
veterán
Szerintem azért a rossz nem ilyen...
Utóbbi 2 hétben 5G-re is fel van engedve:
Az elmúlt hónapra
1G Poor, 2GPoor/Fair, 3G Poor/Great, 4G Fair, 5G Fair/Good. Azaz a szokásos, megint farraday kalitkában dolgozok.Van ettől jobb, de összességében elég korrekt. Főleg hogy megint 300$ért árulják a fél világban (én meg 200k-ért vett az elején
)
-
giroud199
senior tag
Pixel varázs a négyes széria óta eltűnt... szerintem
Van egy 6a-m nekem is 3napja ,de nem vettem rá magam ,hogy őt hordjam magammal ,mint első telefon... ez nem véletlen..
(kamera kimondottan gyenge, valahogy a kijelző sem az igazi egy amoled mellett, akksi átlagos és ennyi...)
Bár nem is egy drága készülék.. -
winbox
senior tag
Mármint a volte-re gondolsz? Ott 4G-n megy a hang 2G, 3G helyett, nagyobb bitráta, jobb kodek stb. Így tisztább, jobb lehet a hang, persze ez a másik féltől is függ. Manapság inkább már a lefedettség a gond, 4G már jobban elterjedt, az 2G-ből meg az EDGE is már 20 éves technika és sajnos 3G híján ez fog csak maradni.
-
Apollyon
Korrektor
Nem hiszem, hogy téged ez érdekelne, de legyen: GrapheneOS-t. Jelenleg ez a legbiztonságosabb és leginkább privacy fókuszú operációs rendszer ami létezik (end-user pc-re készült os-eket is beleértve). Irónia, hogy pont a google pixeleket lehet de-googelizálni a legjobban. Alapjáraton play.services nélkül működik, ergo nincs benne play store, se semmilyen hasonló adatszivattyú.
Egyetlen gondom jelenleg, hogy még pixel 7-re egyelőre nem elérhető de valszeg már dolgoznak rajta, így ha a 7-est venném, nem tudnám használni egy ideig.
-
szabi__memo
nagyúr
Lehet ezt kéne
Jövőre érkezhet a Nio első okostelefonja -
cirx
senior tag
-
cirx
senior tag
-
szabi__memo
nagyúr
Kicsit olyan mintha kényszerből csinálnák a dolgokat. Másik topikban már régebben leírtam. Szomorú ez, de teljesen komolytalan amit művelnek egy apple-höz képest, ahol azért komolyan és profin állnak a dolgokhoz. Kiábrándító, de még azért kitartok az Android mellett. Egyébként nem csak az Androidra igaz ez a Google-nél. Nem tudom egy ekkora multi, hogy engedhet meg ilyen működést, de egyelőre így is fut a szekér
-
ghiottone
nagyúr
Semmi nem ment akkor
Itt van az issuetracker - bétába jelent meg, de a stabil rendszert is érinti.Komolyan inkább lassan hagyom a fenébe a Pixeleket, tiszta orosz rulett az egész tensor mutatványuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest