- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csápájev
őstag
válasz
TaylorPro #1768 üzenetére
Mostanában olvasom az A54 topickját, számomra döbbenetes,hogy vannak emberek,akik egész nap azt nézik mikor mit tudnak még kikapcsolni,hogy ne merüljön az aksi
Tényleg már azon agyaltam beírom,hogy ha kikapcsolják a telefont,akkor még tovább fogja bírni egy feltöltéssel,de persze nem akarok trollkodni.
Én egyszerűen csak használom,be van kapcsolva nagyjából minden értesítés stb. Bluetooth az egyetlen,amit kikapcsolok,mikor nem kell. -
kano
Topikgazda
válasz
TaylorPro #1350 üzenetére
A vezeték nélküli töltés nem érint annyira. Mi 10T Pro után néha örülök a 6a kicsiségének, de hiányzik is a nagyobb képernyő.
Mit érdemes megnézni rajta, ha használtan veszem? Elvileg 1 éves a telefont és van rá még egy év B-tel-es gar is, de gondolom a 2 év eu-s gar is él, ha a UK régiós a telefon.
Köszönöm! -
MC Pite
veterán
válasz
TaylorPro #1263 üzenetére
De telefonnal Curveon keresztül megy az OTP, de nem szükséges, a simple miatt.
Nekem is voltak gondok curve-el (Shellnél, AliExpressnél), de 99%ban azt használom (gpayben a curve, alapból az otpvel).
A simple többször szopatott le - fizetés közbeni token updatelés, még 2022ben is
, meg párhavonta olyan frissítés, hogy újra be kell lépni. Nyilván a kasszánál pillázok hogy wtf.
-
winbox
senior tag
válasz
TaylorPro #1263 üzenetére
Pont azért nem lehet, hogy a hulladék alkalmazásukat használd. Mindig akkor kért tokent mikor gyorsan kellett volna fizetnem vele, meg mindig akkor kellett újra bejelentkeznem az appba természetesen...Simple, majd az új kártyám már Visa lett így a Simple Plus-t kellett használni ami ugyanolyan szar... Curve lett nálam is, tökéletesen megy. Nekem is van Curve fizikai kártya is, az is működik, múltkor pont kellett mikor az usnf fix miatt nem ment a wallet, így legalább leteszteltem azt is
Ez is csak egyszer volt mondjuk és ez is a root miatt, szóval összehasonlíthatatlan a Wallet v. Simple...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest