- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigaherz
tag
válasz
rover45 #2182 üzenetére
Szuper, köszi! Nekem 7 Pro kijelzője nem megy, múlt héten írtam Amazonnak, akik a Google-hoz küldtek, de a történeted alapján mondtam nekik, hogy ide küldtek. Kérték, hogy mellékeljek képet a hibáról, amit még 21.-én meg is tettem, de azóta nem kaptam semmi más információt. Így ma írtam nekik megint, hogy mi van és kaptam én is csomagcímkét, DHL-es. Elvileg visszakapom én is az árát, amint megérkezik hozzájuk. (650 euró
)
Az alábbi linket kaptam, hogy itt tudom feladni a csomagot. De ez csak németországi. Akkor ezek szerint a postán át fogják venni Magyarországon? -
bbendre
őstag
válasz
rover45 #2179 üzenetére
Igen, ez ilyen. A hanyatló nyugaton vagyok és mindig jó érzés, hogy működik minden.
Itt van a postán cimke nyomtató. Bemegyek. Fogok egy Amazonos táskát/dobozt ami ki van rakba. Leolvasom a kapott vonalkódot. Nyomtat egy cimkét. Amit visszaküldök berakom a boriték/dobozba. A cimkét ráragasztom a boritékra. A kód leolvas, ajtó kinyíilik. Cucc bedob. Amint bezárom az ajtót az ősszeg rajta van az Amazon account-omon -
bbendre
őstag
válasz
rover45 #2036 üzenetére
Ez tényleg nagyon régen. Amikor a Pixel4 dobozán rajta volt, hogy "unlimited storage for storage saver quality" akkor már lehetett tudni. Pár hónapra rá meg is szűnt a lehetőség. Akkor mentem vissza Pixel3-ra és ez volt nálam az első olyan ami miatt elpártoltam a Pixeltől szépen lassan.
A Pixel5 volt az utolsó aminél megvolt ez a lehetőség. A hivatalos indoklás szerint nagyon sok olyan képet töltöttek fel az emberek ami soha nem néztek vissza. Amit el is hiszek.
Sajnálom, hogy a Pixel esetén ami egy mobil fényképező gép nem maradt meg ez az opció.
Itt pedig az indoklás az volt, hogy a Pixel telefonok már nem csak egy szűk rétegnek fognak szólni hanem mindenkinek és megint egy csomó felesleges képet töltenének fel az emberek.
És valóban nagyon népszerűek lettek a Pixel telefonok. Én is nagyon sokat látok mindenfele az utcákon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged