- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Értem a különbséget, de az automata selfie sokkal jobb ötlet, csak senki sem használja és senki sem tudja, hogy ott van és senkisem tudja, hogy mire jó.
https://ai.googleblog.com/2019/04/take-your-best-selfie-automatically.html
Ez már 4 éve elérhető...
Lényegében nem időzítő van rajta, hanem akkor készít képeket amikor mindenki belenéz a kamerába és mindenki mosolyog és mindenkinek nyítva a szeme.Nagyon jó funkció csak jól el van rejtve...
-
-
bbendre
őstag
neee. Neeem!!!
Know your Pixel:
https://support.google.com/pixelphone/answer/9887159?hl=hu#zippy=%2Ca-k%C3%A9perny%C5%91-s%C3%B6t%C3%A9ten-tart%C3%A1sa-alv%C3%A1sid%C5%91benAlvásidő ütemezése + A képernyő sötéten tartása alvásidőben
Simán beállítod, hogy mettől meddig mégcsak ébresztést sem kell hozzá kapcsolni...A Pixelek is egy halom dolgot tudnak amit soka nem tudnak és mondig mondják, hogy persze a Samsung meg az Alma...
-
winbox
senior tag
Persze, friss minden, nekem aod sincs, de minden be van kapcsolva azon kívül. Mint mondtam, nappal tökéletes a fogyasztása, pedig akkor még meg is van nyitva minden rajta, az egy napot még így is simán kibírja, egy 10%-os merüléssel én is kibékülnék, de így azért sok a 20+. Én nem appra gondolok mert olvastam a google fórumot is és ott is azt írták, hogy mindent kilőttek, mégis merült+google is írta, hogy tudnak róla... Megnéztem részletesen az akksikezelőt és éjszaka csak és kizárólag Telefon-tétlen, wifi és mobilhálózat van benne, 90-10-10%-al és merült mint a titanic. Repülőgép módban csak Telefon-tétlen van egymagában a listában és reggelre 3% merülés. Néztem routerben a forgalmat, a pixel 15-20 KB-ot forgalmaz éjszaka óránként, ha semmit nem kapcsolok ki. Hálózat és internet menüpontban van egy adaptiv kapcsolódás beállítás, azt ma estére kinyomom, hátha az élesztgeti.
-
Csápájev
őstag
Szerintem sokan azért csalódnak az új telefonok aksijában (mindegyikében szinte), mert azt látják,hogy az eddigi aksi 1 napot bírt és mondjuk 3000mAh volt, az új,akkor biztosan sokkal jobb lesz,hisz az új telefonban 4500 mondjuk...
Csak azt nem számolják bele,hogy nagyobb a kijelző, nagyobb a teljesítmény, 4k-ban megy a videózás stb. és emiatt az új ugyan úgy 1 napig bírja nagyjából,mint a régi.
. -
zolikaDB
veterán
Merthogy baromi elegedett vagyok az S10e-vel es ugy szeretnek valtani, hogy elore lepjek a fenti szempontok alapjan.
Telefont altalaban 3-4-5 evig hasznalok, emiatt szoftveresen es hardvereresen idotallo keszuleket keresek.
Nalam nincs gond egyebkent a One UI-al sem.
Jelenleg 140k nagassagaban megy a 6a alzan, a sima 6 pedig 215k. Nem tudom, hosszutavon az er-e ennyit.
Mert ugye, jelenlegi S Galaxyk ára iszonyat, a 140-160k-s kategoriaban meg combosabb Xiaomik vannak, de inkabb hanyagolnam a markat.
Peklapatra sem vagyom...
Szoval, nehez a dontes. -
winbox
senior tag
Ezzel egyetértek
Nekem is az iphoneon amíg volt tökéletes volt, ebben az a legjobb. Itt ezzel kell beérni, de nálam ez a 2d-s is elég jól felold még alacsony fénynél is, ráadásul olyan gyors, hogy addigra kinyitja, mire a power gomb nyomása után odaérnék az ujjammal az ujjlenyomat olvasóhoz. Én a kényelem miatt használom és nagyon jó.
-
blackmoto
senior tag
Ezt árnyalnám annyival, hogy nekem sem tőlük származó telefonom van, Asus Zenfone 9-et sem árulnak, mégis ott a WoWifi jel a statusbar-on is és híváskor is. Vagyis működik általuk nem forgalmazott készüléken is. Nem csináltam vele semmit. Totál gyári állapot. Pár hete jött egy sms tőlük, hogy mostantól elérhető. VoLTE előtte is volt.
Igazán üdítő lenne, ha ez a gyakorlatuk válogatás nélkül egyre több készülékre kiterjedne.
-
winbox
senior tag
Akkor sajna nem elég, ha ott lesz a kapcsoló
Az megint más kérdés, hogy miért telefon specifikus az, hogy ha benne is vannak a telefonban a vpn kiszolgálók paraméterei a VoWIFI-hez, miért nem lehet használni
Persze ez csak költői kérdés, nekik plusz költség a vowifi, logikus, hogy a mobilhálózatot nyomja és nem a plusz vpn csatornákra akar még több erőforrást biztosítani. Felhő alapon meg minél többen használják, annál drágább lesz az üzemeltetése. Kíváncsi leszek a Yettelre.
-
winbox
senior tag
Most csinálták meg, mert eddig ahogy megjelent a volte kapcsoló a wifi calling eltűnt (ha volt is), de már pull request-ben van, a kérdés, hogy a Telekom oldaláról a sima engedélyezés elég-e, nem csak támogatott készülékeken megy. Mikor átraktam a céges Telekom kártyát hiába volt wifi calling nálam bekapcsolva a volte modul miatt, nem ment. De lehet nekem be sincs kapcsolva a simre, a flottakezelővel kellene egyeztetnem, de mivel az a céges, annyira nem érdekel, plusz nagyon úgy néz ki idén végre már tényleg jön a Yeti VoWifi.
-
winbox
senior tag
Számomra ez a legjobb telefonom eddig, pixelek között is, minden működik, ahogy kell. Gyors, akksi jó, telefonálás is szuper roottal, nagyon kicsit nagy a telefon nekem de ez van, ennél csak nagyobbak vannak. Nálunk van 2 kisgyerek, telefont előkapom lövöm a képet és tökéletes képet csinál. Nem vagyok nagy fotós, a pillanatot megörökíteni a telefon 10/10. Pedig van mozgás bőven.
-
-
Blamazs
senior tag
Kb 1 hete használom a 6a-t. Voda ellenére bevállaltam gondolván nem lesz szívás. Sajnos igen. Kellett a root. De a telefon rádió egysége sokkal gyengébb mint a Mi 11 Lite telefonomé. Ahol azzal gond nélkül beszéltem ez elkezd kihagyni és megszakad. Biztos rossz helyen élek voda szempontból is, de kötve vagyok hozzá, céges flotta. Nem lenne rossz gép, de fentartásokkal kell kezelni. Ha valaki nem akar mókólni (voda esetén könnyen előfordul) ne ezt vegye. Ha root van akkor ugye banki app, meg néhány másik is kinlódós lehet. Ez az én véleményem, 1 hét használat után. Azért vettem, mert hosszú támogatás van rá, de ez a root miatt havi hekkelést jelent sajnos.
-
nyikszi
őstag
Köszönöm a választ.
Blamazs, neked is. A digi annyira nem létkérdés, a telekom már régi, mindenki azt a számot ismeri. A digi inkább családon belüli, legfeljebb majd hívnak a telekomoson. Ha nagyon nem menne, akkor leadom, nem veszítek vele semmit szinte. A net nem létkérdés, mert van 3 GB a telekomoson és kb. 1 GB-ot használok el egy hónapban
Ha esetleg leépítik a digit, akkor mindenki telekomos lesz a családban
-
MC Pite
veterán
Én nem próbáltam.
(Mi magyarok szeretünk logikátlanul nemmel kérdezni, mióta van gyerekem, azóta tűnik fel jobban.)
Amúgy a második rootolásnál [kép] már hideprops nélkül is megy a Wallet is. Itt egyből az 5.3.1.nél az UniversalSaftyNetFix MOD-ot raktam fel.
Így 3 perc alatt megvolt minden, hideal együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest