- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #3099 üzenetére
Passzolom. Kipróbáltam, letöltés gomb, után megjelenik az alkalmaz.
-
trebrona
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #3097 üzenetére
Beállítások=>Telepített alkalmazások=>Galéria=>Alkalmazásengedélyek=>Itt minden bekapcs
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a Kezdőképernyő háttérképet szeretném megváltoztatni, az online galériából, be is tölti az előnézeteket, viszont amikor rányomok valamelyik képre, azt írja, hogy A kép betöltése nem sikerült. A Galériámat sem tudom megnyitni, itt meg azt írja, hogy Zárt Galéria, nincs szükség engedélyre. Arra gondolok, hogy valami engedélyt vonhattam meg, tudnátok esetleg segíteni? Kicsit bonyolult még nekem ez a MIUI.
(Redmi 4 Prime-on vagyok, 8.2.4.0 Global Stabil-lal.)
-
Habell
tag
válasz
norbert400 #3091 üzenetére
Na igen, de hol kell ezeket beállítani? legalábbis a messenger eddig jelzett a zárolt képernyőn, most meg semmi amikor ott jön üzenet.
-
Habell
tag
Illetve még azt nem tudom, hogy bármilyen értesítés, viber vagy sima hivás, sms üzenet, azok megjelennek a zár képernyőn? Vagy egy helyen lehet beállítani?
-
Habell
tag
Ismét redmi 4 prime telefont használok
Messenger üzenet érkezik, hol kell beállítani hogy a zárolt képernyőn dobja az üzenetet? Lássam ott is?
Jelenleg fel sem villan, korábban ha érkezett egyből mutatta jelezte és aztán oldottam fel a képernyőt. Nem találom a beállítását... -
internetezoo
senior tag
Redmi 4A: úgy látom vissza lett vonva a Global Fejlesztői ROM linkje.
-
internetezoo
senior tag
Redmi 4A: Global Stableról Developerre tiszta telepítés Mirecoveryvel vagy Updater is tudja ezt tisztán telepíteni?
-
calamites
őstag
Frissítettem, és most nem rezzen, ha oldom ujjlenyomat olvasóval. Van erre beállítás?
Globál stabil elvileg.
-
internetezoo
senior tag
Redmi 4A: a Global Beta mit takarhat? Global Developer/Fejlesztői jelenik meg? És a péntek az kínai idő szerint lesz? Ha igen akkor a kínai éjfél ma 17:00. Ha Developer akkor sima updaterrel lehet Stableról váltani?
-
Norby86
őstag
válasz
DrKapocs #3052 üzenetére
"Többnyire mindig az üzemidő és/vagy stabilitás kárára ment a dolog (tisztelet a kivételnek)."
Én lehet hogy kivétel vagyok, mert nagyon jó a képernyőidőm átlagos használat mellett.Plusz ebbe még van 17% ami úgy 1,5 ra működést jelentett volna, csak már inkább töltőre dugtam.
Egyedüli bajom most evvel az EU Multi Stable 8.2.1-es rommal hogy gyakran kiirja random alkalmazásoknál hogy "Az alkalmazás sajnos leállt". Közben meg fut tovább érdekes módon, de kiirja. Hogy ez mitől lehet jó kérdés. Tegnap a sima beépített számológépre is ezt irta ki, de pl. a Messenger Lite-ra rendszeresen kiirja.
-
Norby86
őstag
Strava folyamatos háttérvilágítás beállítása:
Megnyitod a programot, baloldalt fenn ráböksz a három vonalra (menü), majd itt a Record Activity-re kattintassz, és ha ez megvan akkor szintén baloldalt fönn van ilyen három vonalas menü, arra katt rá, majd itt a menüben a Screen Display-re kattints rá és ezen belül a Keep Screen On-t kell be pipálni, de én a Time Before Dimming-et is off-ra állítottam, meg a Lock Screen Controls-t is bekapcsoltam hogy ne zárjol le a telefon biztos ami biztos.
Még menet közben azóta nemvolt alkalmam kipróbálni, de szerintem ezzel működnie kell. -
Robynho
tag
Heló!
Szokom még a telefont, így olyan kérdésem lenne, hogy a háttérben futó alkalmazások GPS használatát korlátozza vmi? mert ahogy zároltam a képernyőt a továbbiakban nem mért. (Waze, endomondo stb)
Erre irányul a másik kérdésem is, hogy van valamilyen energiatakarékosság beállítva, ami egy idő után bezárja az alkalmazásokat? Sajnálva tapasztaltam a másfél óra tekerés után, h elvesztek az adataim, mert az egész alkalmazás be volt zárva.
Harmadik kérdésként az SMS üzeneteket nem lehet összevonni? Annyira nem tetszik, h mindent külön mutat ( nem ilyen chatesen).Köszönöm a felvilágosítást!
-
Triumph81
kezdő
válasz
trebrona #3070 üzenetére
Jajj de jó
köszönöm
És ha a global romot felteszem a gyári updaterrel akkor lesz adatvesztés?
Tudom nagyon amatőr vagyok de még nem csináltam ilyet, és úgy látom a globalt a legegyszerűbb felrakni.
Nekem is úton van a 4xem azon majd gyakorlok de más telefonján nem akarok.Mégegyszer köszönök mindent
-
Triumph81
kezdő
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy a sima 4-re rá lehet-e rakni a 4prime eu romját vagy sem?
És ha nem akkor melyik romot kell rárakni?
Ismerősömnek a gyári rommal folyamatosan elveszti a hálózatot és naponta párszor a pinkódot is újra kéri újraindítás nélkül.
Ez készülékcserés vagy rom cserével megoldható?Előre is köszönöm
-
Zodiacus
tag
Nekem a felső hangszórón szól a zene, csengőhang, stb ahol telefonáláskor a beszédhangot kellene hallanom. Be lehet állítani valahol a kimenetet, hogy az alsó szóljon?
-
Habell
tag
Nem látom a logikát abban, hogy 3 napja keresem kutatom a redmi 4 prime telefont, és majdnem egy 10-es drágább mint januárban, plusz még fehér az összes előlapja majdnem. Olyan, hogy csak arany, csak ezüst sehol nincs... kiakasztó, a full fekete meg feláras...
-
válasz
Viktor0610 #3045 üzenetére
-
dfgb
újonc
Sziasztok!
Adott egy redmi4 prime telefon, és USB-n keresztül notebookkal összekötve nem hajlandó mást csinálni csak tölt. Próbáltam több géppel is, SD kártya berakva/kivéve, Rendszer visszaállítást. Sajnos ez nem a tipikus állítsd át MTP-re hiba, mert egyszerűen nem érzékeli a gép a telefont, nem jelenik meg az eszközkezelőben sem. Akitől vettem azt állítja nála működött. Gondolom csinált egy rendszer visszaállítást, és azóta nem lehet jó. Ma én is csináltam párat, és amikor véletlenül összedugva hagytam a géppel, a rendszer betöltése közben megjelent az eszköz a gépen MTP eszköz néven, és el is kezdte keresni a drivert, de aztán kiírta, hogy nem sikerült telepíteni az eszközillesztőt, és most ugyanott tartok mint eddig. Gondolom valami szoftveres gond lehet. Ha valakinek van ötlete, és megosztaná velem, azt nagyon megköszönném.
MIUI verzió: MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.4.0(MBEMIDL)
Kernel verziója: 3.18.24-perf-gf7dd29c -
internetezoo
senior tag
-
norbert400
tag
mint privátban is küldtem: [link]
-
Habell
tag
Január után miután meg vettem a teljesen arany színű redmi 4 primeot, nem mélyedtem bele a témába. De most ez az új divat, hogy elöl fehérek, hátul meg ezüst, meg arany színben van például. Miért lett két színű vagy hogy van ez, hogy nem lehet egy színben legyártani egy telefont??
Továbbra is keresek Redmi 4 Prime telefont, arany színben ( egy színűt, nem két színűt és nem tervezek rá még színes fóliákat venni, hogy egy színű legyen ) elsősorban, kizárólag újat...
-
grafnet
veterán
válasz
DrKapocs #3052 üzenetére
Azért ez erős az EU ROM-ra: tákolt, egy-egy ember által módosított!
Az OK, hogy custom és nem gyári.
RN2-n sokkal jobb volt, mint a gyári.
RN3SE-n is azonnal ment fel.
A gyári ROM-ok nyelvtudásának hiányosságai (meg az én nyelvtudási hiányosságaim) miatt került fel az elején.
Utána megtetszett, mert "minden" felesleges és kétes dolog ki van szedve belőle.
OTA: az valóban nincsen, de kb hamarabb fel tudod tenni, mint az OTA-t. Mivel custom recoveryd van, menteni is tudsz, ha balul sülne el valami vagy nem tetszik a ROM.
Én 7/7 0-24-ben vagyok kénytelen használni a készüléket, úgyhogy munkaeszköz nekem is.
Ezek személyes élmények. A Tiéd is és az enyém is. -
válasz
DrKapocs #3052 üzenetére
Szerintem adhatnál a EU dev./stabil ROM-oknak egy esélyt.
Én másfél éve minden héten felteszem (Redmi 3, majd Redmi 3 Pro, jelenleg Redmi 4 Prime) a legfrissebb dev.-et, soha nem volt gondom.trebronával már sokadjára jutunk arra, hogy ez vagy az ismét a EU ROM mellett szól.
Ellene nem hallottam még érvet. -
DrKapocs
őstag
válasz
Viktor0610 #3051 üzenetére
Én nem igazán bíztam az egy-egy ember által módosított romokat. Próbáltam, nekem nem jött be. Többnyire mindig az üzemidő és/vagy stabilitás kárára ment a dolog (tisztelet a kivételnek). Az mi2s-en egy időben játszottam ezekkel, de rájöttem, hogy egy jól működő gyárinál, amíg nincs számomra fontos frissítés, újítás, addig nem szabad frissíteni, mert csak rosszabb lesz. Az miui.hu-s romok is állandóan olyan hibákat produkáltak nálam anno, amit a gyártói rom soha (nem hallott a hívó fél néha, random újraindulások). A xiaomi.eu-s romokban sokáig nem volt OTA, szerintem most sincs talán. Ott is voltak módosítások, néha egész komoly dolgok is. Én nem szeretem ezeket a tákolt dolgokat, a telefon nekem nem játék, hanem munkaeszköz. De ez nyilván egyéni preferencia kérdése.
-
-
DrKapocs
őstag
Kérlek szépen az mi2s fórumban elfogadott, az általad is hallható hangjelenség terminus technicusa a "tilinkózás". Évek óta nem képesek betenni egy kapcsolót erre sem a global sem a china verziókban. A töltés közbeni led kapcsolható, ez bezzeg nem. Nincs is jobb annál, mint amikor az alvó párod a tilinkózásra ébred.
-
Palos
tag
Meg tudnátok-e mondani, hogy redmi 4 Prime-on, ki lehet-e kapcsolni a töltő csatlakoztatásakor hallható hangokat? Kissé idegesít, ha késő este, vagy hajnalban fel ill. lecsatlakoztatom. Előre is köszi.
-
norbert400
tag
ha jól rakod fel a fullcovert akkor azon sincs
-
FunPro:
Persze, hogy nincs, mert ez a mosószeres vízzel plusz a saját ragasztójával felragad mindenhol.DrKapocs:
Siettem is (nem tudom, miért), meg el is felejtettem, hogy miért kell bevizeznem az ujjamat, plusz többször fel is szedtem.
Szerintem ez lett életem legrosszabban feltett fóliája.
Fura a matt fólia után a fényes, de tetszik, amit látok.(Egyébként már kevesebb bubi van, meg amúgy is csak fehér/világos háttér előtt zavaró.
)
-
DrKapocs
őstag
válasz
Viktor0610 #3042 üzenetére
Szereted a légbuborékokat, látom...
Nekem a gyári fólia alatt van 8 helyen légbuborék. Azt hittem ennél rosszabbul nem nagyon tehették volna fel a fóliát. De... Te bebizonyítottad, hogy lehet.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
sunavlys #3038 üzenetére
Nem, semmi veszélye nincs, ha megvonod az adathozzáférést a rendszer appoktól. Ami nem fontos számodra, vond meg nyugodtan, baj nem lesz belőle. Maximum, ha valami nem megy és kellene, adsz neki engedélyt. Én pont a youtube klienssel jártam így hétvégén, nem volt elég a youtubenak az engedély minden más (google keret, android, stb) tiltása mellett.
-
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #3037 üzenetére
Dobnál majd egy képet, valami védelem engem is érdekelne.
-
sunavlys
senior tag
válasz
DrKapocs #3033 üzenetére
Kösz a választ.
Igazából arra irányult volna a kérdésem, hogy ha minden adatkapcsolatot megszűntetek a rendszeralkalmazásoknál, veszélyeztetem-e a mobil normális, hibamentes működését, ha nem vagyok wifi közelben és az adatcsomagomat sem akarom fogyasztani? Nem tudom érthető-e:
-
Fólia téma.
Végre feldobtam a ScreenKnight fóliát.
A felhelyezés minőségét elnézve tényleg dobtam (), így már rendeltem is az utánpótlást.
A fólia nem hajlik rá a szélekre, de nem néz ki rosszul.
-
shiftac
aktív tag
Biztonság/Adatforgalom/Korlátozás
-
norbert400
tag
Szia.
Ha minél olcsóbban akarod akkor spemalltól kell rendelned. semmi ördöngösség nincs benne és ha szükséges akkor segítek neked a rendelésben. Pont tegnap vettem onnan egy redmi note 4et.
[link]
gold és a silver átváltva úgy 47e ft. TUREDMI4 kuponkoddal.
+ free shipping. -
Habell
tag
válasz
bundaska #3027 üzenetére
Köszönöm a segítséget, segített
Nos mindent össze vetve, írok árakat.
Januárban fórum társtól vettem az arany színűt akkor 52.000 Ft mindennel együtt. A fóliát meg tokot nem számolom később pár ezer forintos dolog volt talán vagy még annyi sem, mert fórumtárs jó áron adta szintén.
Most amit találtam hivatalos magyar oldalakat 64.900 Ft. Színtől függetlenül... nekem arany volt, semmi gondom nem volt vele megszoktam, aztán ez a legolcsóbb...A hardveraprón friss hirdetést nem találtam ami új készülékre vonatkozik, én használtat meg nem nézek. Volt egy hirdető ilyen 50ezres áron, de neki meg elfogyott 1-2 hét mire újra lesz...
Az ebay és társai oldalakra nem néztem fel mert gondolom ha januárban 50 körül ment a telefon akkor most is, de ugyan úgy személy szerint nem rendeltem még külföldi jellegű oldalról. Nekem az volt a szerencsém, hogy volt olyan fórumtárs aki gondolom több darabot rendelt és vett meg így, majd azt minimális ár különbséggel adta tovább... amit most össze törtem nagyon megszerettem pár hetet aggódtam az elején a ROM miatt, mert azt cserélni kellett... azóta meg minden szép és jól frissül.
Újat szeretnék rendes ROM-mal.Nem tudom mekkora az esélye annak, hogy a napokban valaki feldob egy ilyen új telefont az eladósorba. A hardveraprón az elmúlt 2 nap alatt nem változott a kínálat illetve a jofogáson sem, a vaterán meg talán nincs is...
Nagyon bánom, hogy összetört a telefonom és a lehető leghamarabb szeretném pótolni, úgy gondoltam hogy napokon belül vagy akár már a héten meg tudom tenni.
( remélem az adminok nem rúgnak ki egyes szavak használata miatt )Ha valaki elbillent abba az irányba, hogy kár várogatnom, mert mire várok arra már ez a 10 napos várakozási idő meg ajánlat is jó lett volna, amit ajánlottatok.
-
bundaska
aktív tag
Attól függ, milyen színűt szeretnél rendelni.
Ezüst (fehér előlap) illetve a teljesen arany színű 179,9 Dollár a telefon + 25,54 dollár a szállítás. Ebből lejön a Kupon kód, ami 12 dollár. Így ez 193,44 dollár. Átszámítva amit szerintem 300 Ft környékén számolhatsz 58 032 Ft. Ebben benne a szállítás, és a vám is.
Ha a Szürke (fekete előlap) színűt választod (ez a legszebb, szerintem) ez 209,9 dollár a telefon + 25,54 dollár a szállítás. Kupon kóddal (-12 usd): 223,44 dollár. Egy így 67 000 Ft
Ezek a Multilanguage nyelvvel és a 2 Év EU garanciával értendőek, EU Express szállítással. Adnak a telefonhoz egy üvegfóliát és egy szilikon tokot is (ha el nem felejtik oda csomagolni, de én megkaptam a 4X-hez amit nemrégen rendeltem kollégámnak, ez tuti.)Remélem, segítettem.
Üdv.
Bundas -
Habell
tag
Ezen az oldalon amit ajánlottatok mennyi az annyi forintra mindennel együtt postával?
-
-
Habell
tag
válasz
Matyi222 #3022 üzenetére
Köszönöm.
Előbb szeretnék mint 10 nap...
Meg az a helyzet, hogy nagyon nem vagyok otthon idegen nyelvű oldalakon, fordítgathatok mindent. Még a magyart is többször elolvasom, hogy tuti legyen. Nem hogy itt ahol semmit nem értek, még első körben a redmi 4 primeot sem találtam meg... aztán akkor még váltsam át az árát, stb stb....Januárban egy fórumtárstól vettem. Tisztában vagyok vele ismertebb aukciós oldalakról szerzik be... de készleten van/volt egyes embereknél így nem nekem kellett bajlódni a várakozással meg egyéb macerával.
-
Habell
tag
Korábban írtam, hogy keresek Xiaomi Redmi 4 Prime telefont. Teljesen újat keresek... köszönök minden ajánlatot, de újat szeretnék vásárolni.
Jelenleg körbe futottam a kínálatot, hasonlóan nem javult a helyzet, mind árban mind beszerzésben januárhoz képest. Ez részben jóó hogy tartja az árát, de elérhetőségre most sem lett könnyebb a beszerzése...
Remélhetőleg, olyat találok amin nem kell ROM-ot cserélni, bár megoldottam ezelőtt is, de jó lenne egy tiszta készülék. -
FunPro
őstag
válasz
Norby86 #3015 üzenetére
Én egy ilyen esetben szimplán csak megfognám, és kikapcsolnám az elsötétítés opciót arra az időre, ameddig az adott appot használom.
Személy szerint nem szeretek fölöslegesen plusz appokat felrakni. Aztán lehet tényleg van valami alapbeállítás, ami appra szabva kilövi a képernyőzárat.
-
Norby86
őstag
Nekem a Strava nevü kerékpáros appra kéne valami megoldás. Weben csinálok elmentett utvonalakat, ezeket behivom és nézném merre kell mennem. Viszont igy nemtudom mert elsötétül a kijelzö. Nincs valami xposed kiegészitő esetleg amivel alkalmazásonként be lehetne állitani mire sötétedhet el és mire nem?
-
Norby86
őstag
Nem tudja valaki hogy hol tudom azt beállítani (egyátalán van e ilyen beállítás) hogy bizonyos alkalmazásoknál ne sötétüljön el a képernyő egy idő után? Tehát hogy folyamatosan működjön a kijelző míg mondjuk navigálok.
-
schmo07
tag
Sziasztok !
Redmi 2 Pro után most lett egy Redmi 4-em (MIUI Global 8.1 stabil 8.1.8.0) Készülék nyelve magyarra van állítva, ékezetes betűket megjeleníti, de.... létezik, hogy a tárcsázó az ékezetes betűket nem veszi figyelembe??? (pl Kovács-ot nem dobja fel kovacs begépelésére) vagy van valahol elrejtve valami beállítás?
-
Habell
tag
Xiaomi Redmi 4 Prime telefonom van illetve volt, sajnos összetört.
Tud valaki ugyan ilyen telefont, mármint forumozó aki árulja? Korábban itt vettem valakitől a forumon, gondoltam hátha tud valaki segíteni. Szeretnék venni egy másikat.
-
C0d3r
addikt
válasz
bebe159 #3001 üzenetére
Szerintem írj ide is, illetékes kolléga (tibcsi0407) fog tudni segíteni.
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok! Tervezek beszerezni egy Redmi 4-et a húgom számára, a spemallról. Egy kicsi problémába ütköztem, romot lehet választani original és multilangual között, de nem tudom, hogy melyik milyen akar lenni. Az én rn3pro-mat ugyanitt vettem, gyári rommal küldték, utána miflashel simán felraktam a devromot, ami azóta is remekül megy. Nem tudom, hogy milyen romok vannak redmi 4-re, a húgomnak kellene magyar nyelv bele. Melyiket válasszam? Melyik rommal lenne a legegyszerűbb az élet? Nem ártana, ha frissítene is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest