- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kátai
senior tag
Ezekben van magyar nyelv?
-
Kátai
senior tag
Ha visszaállítom a gyári állapotra,akkor az a ROM-ra áll vissza amivel megvettem a telefont?
-
dfgb
újonc
válasz
SH4D0W2011 #4093 üzenetére
Ez a biztonság menü pont alatt található. Le kell görgetni, és ott van az automatikus feladatok. Ha azt megnyitod, akkor a jobb alsó sarokban lévő "+" jelet megnyomod, utána művelet hozzáadása, és ott a felsorolásban kellene lennie fényerőnek. Nem az automatikus fényerő, csak simán fényerő. Előre is köszi.
-
dfgb
újonc
Sziasztok!
Akinek volt már bátorsága frissíteni MIUI 9-re a redmi 4 prime telefonját lenne olyan szíves megnézni, hogy az automatikus feladatok között megmaradt-e a fényerőszabályozás? Sajnos a feleségem redmi 4X-én eltűnt a választható opciók közül frissítés után, és én nem szeretném elveszíteni
-
SH4D0W2011
őstag
Azt tudja esetleg valaki, hogy a homescreen-en a dock ikonok neveit vissza lehet valahol kapcsolni?
-
SH4D0W2011
őstag
Prime-ra is megérkezett a 9-es Global Stable.
-
Soleco
tag
válasz
DrKapocs #4085 üzenetére
Android verzió is fontos, de ami nekem még feltűnt hogy a Xiaomi hivatalos ROM-ja valami irtó gyengén van optimalizálva. Használati szokásaim szerint a hivatalos ROM 1 nap 18 órát bír ki, míg xiaomi.eu vagy LineagOS alatt 3 napot simán elfut... Most is 4 nap után raktam töltőre.... Minden készülék kapott vagy 1 GB-os frissítést, mi meg 200 mb-osat... És hibákat sem javítják ki egy hamar...
Android 7-nek azért örülnék mert akkor Xiaomi.eu-nak is lenne 7-es változata, azt meg megcsinálják rendesen.
-
SH4D0W2011
őstag
A China Stable kint van, remélem nincs már messze a Global sem.
-
Fredo78
aktív tag
Van valami hír, infó, hogy a Xiaomi mit tervez a közeljövőben? Lesz új modell ezen a nyomvonalon?
Azért érdekel mert számomra ez a legjobb készülék tudás, méret, ár/érték stb szempontokból. Igazából nekem a Redmi 2-es mérete volt a legjobb, de sajnos már az 5 coll a sztenderd, szinte nincs is kisebb telefon. -
DrKapocs
őstag
Engem nem zavar a 6-os Android, de tényleg érdekes, hogy gyengébb hardverrel szerelt készülékek újabb Androidot kapnak. A Redmi 4 Prime eléggé mostohagyerek... Az mi2s-em 5-ös Androidon is ugyan azt nyújtja, mint a Prime. Nincs nagy jelentősége az Android verziónak, ha nem túlságosan elavult. De azért mégis jobban mutatna, de tény, senkit nem érdekel ez, hidegen hagyja a fejlesztőket.
-
MacEdm
tag
Nem tudom kinek mik a tapasztalatok a miui 9.2.3.0-ás frissítéssel kapcsolatban, de én azt vettem észre, hogy kevesebb képernyőidőim vannak a frissítés után..
A miui 8.5.4.0-ás verzión 10óra 30perc és 11óra között volt átlagba a képernyőidő
A miui 9.2.3.0ás verzión meg a 10 órát se akarja elérni ... (9óra és 9óra 30perc jött csak össze)Factory resetet kéne tolnom?
Nektek milyen tapasztalaitok vannak eddig?
-
Soleco
tag
válasz
trebrona #4081 üzenetére
"Modellverziók:
MAG138 - global, azaz nemzetközi 4G + B20
MAI132 - international, nincs B20
MAE136 - kínai kiadás, nincs B20"Szóval félreértések elkerülése végett nem minden 4X támogatja a B20-at, hanem a Note 4x meg a 4A-hoz hasonlóan van ennek is global kiadása B20-al.
-
koshmar
addikt
válasz
trebrona #4079 üzenetére
Megmondom őszintén, csak az ezüst szín miatt gondolkodtam el a sima 4-esen
Egyszerűen nem bírom felfogni, a 4X-ből miért nem gyártanak ezüstöt??!! Kedvenc színem telefonban..Már mindegy, ma rendelek akkor egy pezsgőarany 3/32-es modellt, az inkább közelebb van az ezüsthöz, mint a matt fekete.
-
koshmar
addikt
Helló!
A sima 4 és a 4X között érdemben mi a különbség? (csak a Snap 430 vs 435?) Úgy látom, a sima 4-es sokkal drágább és ritkább.
Tudja a B20-at? -
kovjoe
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4076 üzenetére
Minden marad. A beállításoknál a telefon info felülre került. A középső gomb googlere vált, de már sikerült visszarakni, hogy inkább memóriát tisztítson.
-
Tondi
tag
válasz
SH4D0W2011 #4074 üzenetére
A frissítés semmit nem töröl, eddig minden beállítás megmaradt.
-
SH4D0W2011
őstag
Ha megkapom majd én is a frissítést, az lepucol mindent a telóról, vagy megmaradnak a beállítások és telepített alkalmazások?
-
ginola
addikt
Sziasztok
Jelenleg melyik a legfrisebb, de jól működő TWRP primera?
-
hoppeti
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy kapott sms-ben nem látok emojikat, csak kérdőjeleket a helyükön. Küldött sms-ben nincs ilyen gond. Tudnátok segíteni? Előre is köszi! -
Soleco
tag
válasz
SH4D0W2011 #4064 üzenetére
"V9.2.3.0.MBEMIEK for Redmi 4 Prime is currently being pushed to random users. If you didn't get the update wait for its public release."
Nem tudom ennek mi az értelme, de nem mindenki kapja még meg.
-
MacEdm
tag
Gondolkodás nélkül felraktam, egyszer élünk nem?
Akkuidőre + SOT-ra kíváncsi leszek...
De egy bugot már találtam, de igazából az a 8.5.4-es verzióba is benne volt..
Az időjárás app nem akar frissülni, azt írja, ''hogy nem sikerül csatlakozni a hálózathoz'' ha rászeretnék frissíteni. -
Flashy
veterán
válasz
SH4D0W2011 #4064 üzenetére
én remélem még egy ideig nem is jelenik meg, mert aztán naponta törölhetem az értesítést amíg nem leszek elég bátor feltenni
-
Soleco
tag
Úgy tűnik érkezik a Miui 9 global frissítése amit "késő decemberre" ígértek. Persze a 11 nap késést nem az android verzió frissítése okozta :\...
-
padzso
tag
válasz
calamites #4051 üzenetére
Az enyém 27%-on van, 13 óra 24 perc sot (viszont nekem bántja a szemem a fény, szóval igyekszem mindig minimálisra állítani a képernyőt). Tudom, innentől már jobban fog esni, de akkor is! Ha FHD helyett csak HD lenne, még tovább lehetne húzni. Nem vagyok elégedetlen így sem.
(#4060) csemeteim
Mit akarsz csinálni egyáltalán? Flesselés csak kikapcsolt telóval megy, fastboot-ban. Működő rendszerrel csak a tárhelyet látod.
-
csemeteim
tag
válasz
trebrona #4012 üzenetére
Sziasztok
Sajna nem tudtam telepíteni Updater módszerrel az eredeti China romot --mivel valami sufi webshopos rommal érkezett --és szeretnék valami használhatót feltenni.
A frissítésnél jobbra fent található egy , Reboot to recovery mod , felirat is .
Ezzel nem tudok elepíteni semmit? Vagy esetleg más módszer?
Köszi -
csaba17
senior tag
sziasztok.
a telefonkönyvben eddig vhol felül volt olyan rész, hogy kiválaszthattam, hogy milyen névjegyeket mutasson, google, mi fiók, ms exchange.
ez hogyan tünt el? most minden kontakt benne van ömlesztve...
rendszert nem frissítettem. -
SH4D0W2011
őstag
Jöhetne már az a Global Stable is.
-
C0d3r
addikt
EU-ból az ilyen Analytics, mab, msa és egyéb egzotikus összetevők is ki vannak gyomlálva?
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610 #4044 üzenetére
Na akkor itt valami képzavar van. Calamites fórumtárs 4004-es posztjában a következőt olvasom: "Igértem némi beszámolót a 7-es alapu EU romról 4Prime telefonra.
Eddig semmi számomra zavaró hibát nem találtam, egy dolog piszkál csak: Miért nem tudom MI fiókban beállítani Magyarországot? Angolát írja, pedig nem ott vagyok. Erre valaki megoldást, vagy törődjek bele?
Az akkuidő fantasztikus, jobb, mint a 6-os globalon."
Erre értettem hogy akkor a fejlesztői ezek szerint már Android 7-es alapú. Vagy tévedek és valami más 7-es alapról van itt szó?
Mert épp nézem 28.-i fejlesztői is megjött már. Akkor ezen is még a 6.0-ás Android csücsül?
-
-
Norby86
őstag
válasz
Viktor0610 #4039 üzenetére
És tényleg
Akkor tévedtem...
Pedig már kezdtem örülni. Akkor marad a fejlesztői, ott már elvileg 7.0-ás a droid akkor.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4039 üzenetére
MBECNEK is árulkodó.
-
-
Norby86
őstag
Ha valakit esetleg érdekel, pár órája jelent meg a MIUI 9.2.2 Stabil EU rom a 4 Prime-ra.
Gondolom már ebben is a 7-es droid lakozik, este teszek egy próbát.
-
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Pár hete trebrona meg a többiek segítettek a ROM-cserét lebonyolítani Redmi "sima" 4-es telefonomnál. Sajnos nem segített teljesen. A készülék még épp használható reggel lehúzva a töltőről estig kibírja: óránként kb. 4%-ot merül + a nyomkodás általi merülés (ami normális mértékű).
Eszembe jutott, hogy ta lán meg kéne próbálni nem MIUI alapú Romot. Létezik ilyen 4-esre? Ha igen van aki használ ilyet? -
calamites
őstag
válasz
Viktor0610 #4033 üzenetére
Volt már nekem EU rom a 4 Prime telón, akkor is tetszett, de most a 4X-re is az került, és jóval jobb lett annak is a SOT, pedig a lányom aztán nyúzza rendesen.
-
-
calamites
őstag
Az elmúlt napokban megint szó esett a képernyő időről, mióta felraktam az eu romot hihetetlen számomra amit produkál. Második töltés, és bizony 3 nap után 43%-on áll több, mint 7 óra bekapcsolt kijelzővel.
-
calamites
őstag
válasz
Norby86 #4030 üzenetére
Bocs, telefonról vagyok csak így tudom.
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/7.12.21/
Elvileg itt megtalálod a romot.
Itt pedig a 4x összefoglalót.
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_redmi_4x_mi-ert_hagytal_el_engem/friss.html
-
Soleco
tag
Ezek közül én szinte egyiket sem tapasztaltam. Mit tettél Miui helyébe?
, én most Dotos-t fogom kipróbálni, amik (szerintem) szinte tökéletesek: RR, Aicip, Validus. Pl. Mokee tele van buggal, és Miui romokat sem szeretem, mert általában ugyanazok a hibák jönnek elő, amik engem nagyon idegesítenek. Miuiból is próbáltam Miui.eu-t, Epic rom-ot, global-t, de 2 nap után visszaváltottam, nem az én világom
.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
olyan miért fordulhat elő, hogy a híváslistába nem kerül bejegyzés? a mai napon telefonáltam jópárszor, de a hívásnaplóban csak a tegnap este 6órási a legfrissebb.
megnéztem, a hangfelvételeknél meg vannak, de a naplóban semmi.
mi lehet a gond? -
DrKapocs
őstag
Hasonló tapasztalataim vannak nekem is. Korábban simán összejött akár a 4-5 napos működési idő, 10-11 óra SOT mellett. Most, hogy több mobiladatot használok, lett egy MiBand 2-m is, vagyis a BT állandóan be van kapcsolva, így a 3 nap szűken van meg. A 10-11 óra SOT is inkább 9 lett. (A MiFit mellé megvettem a MiBand Tools-t, ezek is folyamatosan futnak.) Wifi állandóan bekapcsolva, Viberem nincs, Messenger Lite-ot használok, FB app nincs, böngészőből használom, nem játszok a telefonon. Szerintem ez nagyon jó üzemidő, én elégedett vagyok.
-
Flashy
veterán
ha aránylag keveset használom mert pl beleesik a hétvége, akkor a negyedik nappal végére már segítségért kiált, a három nap az átlagos, ha valami miatt sokat kell használni akkor két nap. éjjel repülőben van, mobilnetet egyáltalán nem használok, nappal wifi és bluetooth végig bekapcsolva (Mi Band), de a wifi úgy, hogy amíg a képernyő alszik, addig a wifit is takarékra küldi. felnőtt vagyok, nem játszok sokat és nem vagyok fontos ember és meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal
(akinek 1 nap alatt 10 órát világít a képernyő, annak másfajta élete van)
-
padzso
tag
Még mindig él a kérdés: érdemes a MIUI lecserélni valami másra?
Illetve amit észrevettem: OTG usb-ről nem hajlandó sem appot telepíteni, sem multimédiát játszani, minden át kell másolni. Ráadásul az install app via usb opció net nélkül nem hajlandó bekapcsolni. Tegnap állítgattam ezt-azt, elméletileg az SELinus:permissive kapcsoló megoldotta a problémát. Viszont a VLC nem látja az usb-t, a gyári videólejátszó meg nem tud feliratokat. Még jobban megnézem majd, aztán írok. Köszi!
-
Soleco
tag
válasz
trebrona #4020 üzenetére
Akkor jó hogy tisztáztuk!
Nektem milyen az akkuidő Redmi 4 Primeval? Én 1 nap 13 óránál nem nagyon tudok többet kihozni a telefonból, Android rendszer + Android OS + Rendszer UI együtt 18%-ot eszik, az sok? Nektek a saját szokásaitokkal mennyi időt szokta kihúzni a telló?
, én most AICIP-et használok, lehet ha a ROM-al van a baj.
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #4016 üzenetére
Ugyan miért kellene rootolni?
-
Soleco
tag
válasz
instantwater #4016 üzenetére
Rootolni is kell s egy Ful wipe sem ártana.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
instantwater #4014 üzenetére
Nyithatod global rommal.
Utána twrp, majd azzal az említett romok valamelyike.
-
Sziasztok,
Van egy Xiaomi Redmi 4 Pro (5", FHD, Snapdragon 625,3GB RAM) telefon a családban, és elképesztően lassú a gyári rom (MIUI Global 8.5 | Stable, 8.5.4.0 (MBEMIED)) rajta.
Ha minden igaz, az én Redmi Note 4X emben ugyanez a SOC ugyanennyi rammal van, és minden gond nélkül használom.
Lett factory reset is csinálva, de nem segít érdemben.
Úgy tudom ez a legfrissebb rom, és a system update sem ajánl fel frissítést.
Megértem, hogy a Redmi Note 4 egy sokkal elterjedtebb modell, ezért van rá frissítés.Van valami tippetek arra, hogy hogyan lehetne megfixelni a ROMot rajta? A hardver nem indokol ilyen szintű belassulást.
Nincs rajta csak egy chrome és egy messenger és egy 3rd party kamera app. Nincs tele tamagocsi appokkal meg egyéb adwarekkel.Az Android Dual SIM topikból irányítottak ide hozzátok.
Már kértem unlock kódot, most telik a 72 órás periódus mielőtt nyitni lehet a készüléket.A másik topikban a xiaomi.eu vagy a miui.hu ROMot ajánlották.
Viszont ha jól értelmezem, mivel Global ROM van rajta, előbb fel kell tennem egy China ROMot, és azzal unlockolni?
Vagy unlockolhatom Globallal, és utána China ROM?
Kicsit össze vagyok zavarodva, hogy melyik lépés a következő.Alternatívaként milyen 5" os, (fehér, arany, rosegold) színű telefont tudtok ajánlani ami nem nagyon az alja brand, és van benne egy Snapi 625 ös vagy hasonló SOC, 3 GB ram, max 300 USD ért EUból?
Köszönöm.
-
padzso
tag
Üdvözletem mindekinek!
Csak röviden: sikerült beszereznem, használtan egy Redmi 4 Pro-t(azt, hittem, elég lesz a G2 mini, de mindenféle bűvészkedés ellenére, még mindig lassúnak érzem), amire szeretnék custom firmware-t tenni. A célom a minél hosszabb rendelkezési idő elérése, stabil és sallagmentes UI. A MIUI kicsit zavaros nekem, valami átláthatóbb, egyszerű rendszer kell. Amit néztem, az a Resurrection Remix, még mindig ajánlott?
Illetve szeretnék tippeket kérni lcd fóliára. Igaz a az üveg itt-ott karcos már, de jobban érzem magam, ha van még rajta egy extra réteg. Köszönöm!
-
csemeteim
tag
-
calamites
őstag
Igértem némi beszámolót a 7-es alapu EU romról 4Prime telefonra.
Eddig semmi számomra zavaró hibát nem találtam, egy dolog piszkál csak: Miért nem tudom MI fiókban beállítani Magyarországot? Angolát írja, pedig nem ott vagyok. Erre valaki megoldást, vagy törődjek bele?
Az akkuidő fantasztikus, jobb, mint a 6-os globalon.
-
balazsovics
tag
válasz
Zodiacus #4001 üzenetére
Nálam is ugyanez van. Sajnos a frissítés nem az erősségük ezeknek a telefonoknak. Majd biztos jönnek, hogy "nálam működik", de tele a net olyanokkal akiknek nem. Szintén hasznos jótanács, hogy "csinálj factory resetet és úgy próbáld!". Lehet, hogy működne, de köszi inkább nem!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Keresünk dokkolókat
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest