- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palos
tag
válasz csokito100 #2839 üzenetére
Nekem is 10 óra fölötti képernyőidők szoktak lenni általában.
-
Palos
tag
Meg tudnátok-e mondani, hogy redmi 4 Prime-on, ki lehet-e kapcsolni a töltő csatlakoztatásakor hallható hangokat? Kissé idegesít, ha késő este, vagy hajnalban fel ill. lecsatlakoztatom. Előre is köszi.
-
Palos
tag
Nekem április óta van meg, meg vagyok elégedve vele. Global stabil 8.1.2.0 van rajta még mindig, de marad is ez a verzió. A video hang és a hangfelvevő hangja sz*r, agyon van szűrve, de ez jellemző szinte az összes Xiaomira. Olyan, mintha azt gondolnák, hogy így van jól.
-
Palos
tag
9.2.3.0 alatt működik az ujjlenyomat olvasó rezgő visszajelzése? Az enyém 8.1.2.0 -án van, ott működik, de úgy emlékszem, mintha az újabb verzióknál már nem működött volna.
-
Palos
tag
Hozzáértőktől kérdezném. Rászántam magam a frissítésre, global stabil 8.1.2.0 (MBEMIDI) -ről
V9.2.3.0. (MBEMIEK) -re, de a kovjoe által felrakott képen neki 381MB méretű a frissítés, nekem pedig
1.4 GB -ot ír. Vajon nekem is megmarad minden a telefonon vagy legyalul mindent, esetleg kell-e gyári visszaállítás?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest