- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
igitrain1970
csendes tag
-
-
-
calamites
őstag
válasz
Norby86 #4030 üzenetére
Bocs, telefonról vagyok csak így tudom.
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/7.12.21/
Elvileg itt megtalálod a romot.
Itt pedig a 4x összefoglalót.
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_redmi_4x_mi-ert_hagytal_el_engem/friss.html
-
calamites
őstag
válasz
Norby86 #3856 üzenetére
A térerő probléma nálam is pont így jelentkezik. Azt esetleg nem figyelted meg hogy amikor elmegy a térerő az nem függ össze hellyel?
Mármint, hogy ugyanott megy el helyileg? Lehet, hogy hülyeség de olyan, mintha helyhez is lenne köze.
A videó hangja tragikus, de ilyen a 4X-en is.
Ezen kívül nagyon elégedett vagyok, de nekem is B20-as 5"-os lesz a következő Xiaomi.
-
Matyi222
senior tag
válasz
Norby86 #3686 üzenetére
A kijelzőidő nem mindig mérvadó, és könnyen manipulálható. Leveszem a fényerőt és elindítok egy 15 órás videót simán kibírja, máris villoghatok a neten, hogy hűűűű bakker ez mennyit bír.
Kérdésedre válaszolva, ez a flash utáni első töltés volt, plusz még kint napfényben használtam a telefont full fényerővel. Ma csak bent a lakásban videót néztem rajta, mint lent a kép mutatja, így már bőven hozza azt a szintet amit te is elvársz tőle.
Tehát a SOT bőven függ a fényerő beállításától és a használat körülményeitől.
(Na meg lehet csalni is vele)
Az akkuban még van 88%
-
trebrona
nagyúr
válasz
Norby86 #3343 üzenetére
TWRP-vel is fel lehet global romot tenni, nem zárja a bootloadert. Nem ismerem a 4Prime TWRP-jét, valószínűleg abban is van disable DM-verity opció. Ha nincs, akkor a lazyflasher zip kell ahhoz, hogy a gyári romok be tudjanak bootolni TWRP mellett.
Ha egy készüléket már nyitottál a fiókoddal, akkor azt naponta 56-szor is nyithatod, arra nincs korlátozás. Korlátozás arra vonatkozik, ha a fiókoddal másik telefont szeretnél nyitni. Ezt 30 naponta teheted meg.
-
FunPro
őstag
válasz
Norby86 #3015 üzenetére
Én egy ilyen esetben szimplán csak megfognám, és kikapcsolnám az elsötétítés opciót arra az időre, ameddig az adott appot használom.
Személy szerint nem szeretek fölöslegesen plusz appokat felrakni. Aztán lehet tényleg van valami alapbeállítás, ami appra szabva kilövi a képernyőzárat.
-
ginola
addikt
-
ginola
addikt
válasz
Norby86 #2902 üzenetére
Ezt nem a TWRP okozza, hanem az, ha elkezded optimalizálni a rendszert a biztonság fülön, majd elindítod a tisztítást is, elszállhat a fejlesztői beállítás.
Megoldás:
Beállítások/ A telefonról/ rábökni, arra hogy MIUI verzói 5-ször, kiírja, hogy ön fejlesztő!
Utána:
Beállítások/Rendszer/ Fejlesztői lehetőségek/ aktívvá tenni az USB hibakeresés fült.
Ennyi az egész. -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Norby86 #2900 üzenetére
Nálam kb. ugyanígy van most, a Csomag információnál a Szállítás folyamatban van pirosban, még nincs A kiszállítást végző kirendeltségen, a Kézbesítési állapotnál ezt írja: 26.04.2017 11:08 Roissy CDG Cedex ... A küldemény beérkezett az elosztó központba Azóta semmi frissítés, kedden dobtam egy mailt az ügyfélszolgálatuknak, hogy jó lenne valami infó, de arra sem jött válasz. Így viszont most egy kicsit elkezdtem reménykedni, hogy a jövő hét folyamán hátha megérkezik.
-
shiftac
aktív tag
válasz
Norby86 #2869 üzenetére
Már hónapok óta a Messenger Lite-ot használom, csak eddig apkmirror-ról szedtem le a telepítőt, most már van ugye Play áruházban is. Eddig megjött minden értesítés. Engedélyeknél ugye mindent beállítottál, amit kell?
Más: Nemrég frissített 8.2.4.0-ra az MIUI. Újabb bug, hogyha megvan nyitva egy alkalmazás, megnyomom az alkalmazásváltót, hogy kilőjem az éppen használt appot, nem engedi. Csak ha megnyomom a home gombot, akkor engedi. Ez miért van? Mondjuk még mindig sokkal jobb annál, ami az előző 8.1.2.0-nál volt, hogy visszajöttek a bezárt appok...
-
-
-
-
csokito100
aktív tag
válasz
Norby86 #2827 üzenetére
Szerintebb jobb nem lett.Tegnap 11 ora alatt sikerült lemeriteni a telót 52 %-ra.Mondjuk ebben 6 óra whatsapp beszélgetés volt lezárt képernyővel.Hát nem is tudom.Én már vettem észre döccenéseket app nyitásnál,amit az előző romnál sosem tapasztaltam.És kicsit cseszi az agyam,hogy a rendszer pl 26 %-ot használt az akkuból.Megnéztem ,hogy miket csinál a rendszer a háttérben és számomra millió kis futó faszság megy,viszont,ha megpróbálom kilőni,azonnal irja,hogy működési hibához fog vezetni,ha megteszem.Érdekes rendszer.Tényleg oda jutok,ha valamikor jó,nem szabad frissiteni,úgyis csak elcseszik
-
-
bundaska
aktív tag
válasz
Norby86 #2717 üzenetére
Szia
Innen szedtem le a telefonnal a ROM-ot, és telepítettem.
Üzemidő nem sokat változott, nálam nincs 10-11 óra képernyőidő, max 6 óra, 4 nap akkuhasználat mellett, 15%-os töltöttségi szintnél. Sose értem el annyi képernyőidőt, mint itt írtak/írtál a fórumtársakkal együtt. Az automatikus indítást eddig nem használtam, mindig be van kapcsolva a telefon, csak éjszaka némára van állítva. Nekem ezek az appok, amiket itt írtak/írtál, automatikusan indulnak, semmit nem adtam hozzá, ha mail jön vagy üzenet, megkapom egyből, a 8.2.1.0-nál volt olyan, hogy nem jött meg a mail csak pár órával később.
Egyedül a Crome van lelakatolva, semmi más, de azt is fel szoktam húzni, hogy a szabad memória minél több legyen (lehet én használom rosszul így).
Nekem ennyi eddig a tapasztalatom.
Annyi hibát elkövettem, ezért nem 100%-os a ROM, hogy csináltam biztonsági mentést a telefonra és a MI cloudba is, amikor FR-t csináltam és bekapcsolt a telefon, mindent letöltött a Cloudból, illetve ráraktam a biztonsági mentést is és így a váltakozó háttérkép nem működik. De ezzel tudok együtt élni. Addig fel nem rakom ezt az új ROM-ot, amíg nem lesz róla tapasztalat. Mint írtam, ezt eddig nem is jelezte e telefon sem.
És ami nekem hiányzott a 8.2.1.0-ban, az ujjlenyomattal való feloldáskor nem rezzent a telefon. -
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Norby86 #2648 üzenetére
Na ez nem hangzik túl jól
. Én március 31-én rendeltem, mint írtam már, valamiért DHL-el egyenesen hozzám küldte, április 7-én már itthon volt. Azóta "ügyintézett" a posta (számolgatták az ÁFÁ-t...), mondjuk volt közben egy elég hosszú hétvége is. Ma került abba a stádiumba, hogy kiküldték a csomagot a kézbesítő postára, tehát jó eséllyel hétfőn kapom kézhez. Ez bő 3 hét. Utána jön a pénzbehajtás a Giztop-on, de az alapján, amit írtál csak remélni tudom, hogy valahogy menni fog...
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Norby86 #2622 üzenetére
Köszi!
Ma én is kaptam egy levelet a giztop supporttól:
hello,
Thanks for your order. We have sent your order by EU expedited shipping. Usually, it will take about 8-15 working days to destination.we declare the package value at $60-80, so you probably need to pay $10-20 importing customs tax according to your country's policy. Thanks for your understanding. Please feel free to contact us if you have any question. Thank you and best regards.Please don't hesitate to contact us if you have any question.
Thank you and regards.Jessica
Customer Service Team
Giztop.com - Top Quality, Best Service( Náluk csak Jessicák dolgoznak?
)
És ezt a szállítási módot választottam: SHIPPING METHOD:
Shipping Option - Europe Expedited (7-12days,Customs Tax Included)Ez alapján szerintetek én is leboxolhatom majd velük, ha megvámolnak?
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Norby86 #2622 üzenetére
Persze, olyan nagyon nem aggódom, majd ha meglesz a hivatalos irat az ÁFA mértékéről akkor hozzácsapom a postai kezelés költségét és szépen megírom Jessica-nak a fizetendő összeget.
A telefonszámos kérdésed érdekes, nálam az volt az első, amit rendelés után megérdezett, mert csak a telefonszám ismeretében adta fel a csomagot. Ha nálad is így volt, akkor csak ráírták már a csomagra.
-
kircsi21
csendes tag
válasz
Norby86 #2609 üzenetére
Már azt hittem csak én vagyok ilyen "szerencsés"... Én március végén rendeltem ugyanúgy Giztop-ról, ment is szépen minden, és csak az utolsó pillanatban esett le, hogy érdekes módon nem az itt korábban leírt útvonalat járja a csomag, hanem DHL-lel (!!!) egyenesen nekem küldték... Be is nyelte a rendszer, jött is az adatkérő, én is írtam Jessica-nak, nekem is ezt írta vissza. A hosszú hétvége miatt még mindig csak adatfeldolgozáson áll a dolog. Szóval szívás sajnos, bár elvileg a végén minden jó lesz, de nem hiányzott ez a hercehurca és plusz idő
. És azóta tényleg eltűnt a vám és adómentes opció a Giztop oldaláról (múlt héten még ott volt).
-
shiftac
aktív tag
válasz
Norby86 #2609 üzenetére
Most néztem meg a Giztop oldalán, hogy a shippingnél kivették az ÁFA-mentes szállítást? [link]
Persze megpróbálhatsz Jessicával egyeztetni.
Amúgy is szépen felment a telefon ára az oldalon, most már jobban megéri Spemallról venni 2 év EU garival (van hivatalos magyarországi szerviz). -
SH4D0W2011
őstag
válasz
Norby86 #2609 üzenetére
Ah, remek. Egy hete rendeltem innen Prime-ot, ugyanezzel a szállítási opcióval, a tracking number alapján ez van:
2017-04-18 Tuesday
10:42:29 Shipment loaded at 【Hong Kong Tsing Yi Distribution Center】, send to 【Europe Distribution Center】Szóval valószínüleg én is így jártam.
-
South Velen
addikt
válasz
Norby86 #2571 üzenetére
Mint minden üveg, ha teljesen pofára esik, vélhetően ez is eltörik. Viszont volt egy Mi4C-m, aminek még egy lágy szellőtől is karcolódott a kijelzője, de egyszer cangázás közben esett ki a betonra a zsebemből pofával le, és nem tört össze, pedig már teljesen felkészültem a pókhálókra.
-
shiftac
aktív tag
-
shiftac
aktív tag
válasz
Norby86 #2541 üzenetére
Szia!
Nekem ma jött meg a Gearbestről rendelt üvegfólia. Nincs szivárvány jelenség, festés is tökéletes. Délelőtt felraktam, de most kb. egy fél órája le is szedtem. Valahogy nagyon gagyin hatott a telefonon, az üvegfólia nélkül sokkal szebb a telefon. Tapintásra sem adta vissza azt a selymes érzést, mint az alap üveg. Nem utolsósorban úgy nézett ki, mintha beljebb lenne jóval a képernyő az előlapnál, gondolom a festés miatt. Csak azért írtam le, mert nekem ennél a típusnál nem volt gondom sem a festéssel, sem szivárványosodással, szimplán nem jött be a cucc. -
-
bundaska
aktív tag
válasz
Norby86 #2227 üzenetére
Szia!
Amit használok a fentebb leírt időintervallumban és szinkronizálnak is ahogy írtad: Mennenger, Facebook, VIber, Gmail, Amazon drive. Ennyi minimum fut. Eddig naponta max 20%-ot merült, most kicsit több. Néha használok mobilnetet, ha kell GPS-t is (igaz nagyon ritkán). Vissza váltani nem szeretnék, csak ha drasztikusan csökkenne az akku idő. Így a leírtak szerint nem is rossz (régebbi telefonom MTK procis volt, nem mondom meg melyik pontosan, igaz nem egy szájomi hanem egy BeeX, de naponta kellett tölteni a 2800MAh-es akksit).
(#2224) trebrona Amit linkeltél utolcsó ROM-ot, azt simán le tudnám tölteni az új 4X-re és a frissítés menüpont, a ROM telepítés kiválasztása menüpont alatt tudnám simán telepíteni? Vagy kell hozzá root stb.?
(#2237) tottenham78
Honnan rendelted a telefont és mennyibe volt mindennel együtt ha kérdezhetem? Illetve mennyi idő alatt ért ide? (Csak gyűjtöm az infókat, honnan vegyem a 4X-et).
-
válasz
Norby86 #2223 üzenetére
Elég széles körben változhat a kijelzőidő a feltelepített/használt programoktól, hogy wifin vagy mobilneten vagy, hogy a kijelzőt automata fényerőn használod vagy fix alacsony/magas értéken.
Szerintem nem érdemes rajta sokat rugózni. Ha több napot kibír, akkor jó.Márpedig nekem sok használattal is másfél-két napot bír, így nem panaszkodom.
-
-
csaba17
senior tag
válasz
Norby86 #2195 üzenetére
sima fólia, a temperált üveg előtti.
pl ez: http://www.ebay.com/itm/302240940714eddig egyszer ejtettem el a mobilom, az is vagy 4 éve, egy galaxy ace-t, szerencsére nem kijelzőre esett.
csak azért érdekel, mert ha pl megunom az üveget akkor lehet rárakok egy sima fóliát.
pl amit linkeltem eléggé befedi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest