- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habell
tag
válasz
bundaska #3027 üzenetére
Köszönöm a segítséget, segített
Nos mindent össze vetve, írok árakat.
Januárban fórum társtól vettem az arany színűt akkor 52.000 Ft mindennel együtt. A fóliát meg tokot nem számolom később pár ezer forintos dolog volt talán vagy még annyi sem, mert fórumtárs jó áron adta szintén.
Most amit találtam hivatalos magyar oldalakat 64.900 Ft. Színtől függetlenül... nekem arany volt, semmi gondom nem volt vele megszoktam, aztán ez a legolcsóbb...A hardveraprón friss hirdetést nem találtam ami új készülékre vonatkozik, én használtat meg nem nézek. Volt egy hirdető ilyen 50ezres áron, de neki meg elfogyott 1-2 hét mire újra lesz...
Az ebay és társai oldalakra nem néztem fel mert gondolom ha januárban 50 körül ment a telefon akkor most is, de ugyan úgy személy szerint nem rendeltem még külföldi jellegű oldalról. Nekem az volt a szerencsém, hogy volt olyan fórumtárs aki gondolom több darabot rendelt és vett meg így, majd azt minimális ár különbséggel adta tovább... amit most össze törtem nagyon megszerettem pár hetet aggódtam az elején a ROM miatt, mert azt cserélni kellett... azóta meg minden szép és jól frissül.
Újat szeretnék rendes ROM-mal.Nem tudom mekkora az esélye annak, hogy a napokban valaki feldob egy ilyen új telefont az eladósorba. A hardveraprón az elmúlt 2 nap alatt nem változott a kínálat illetve a jofogáson sem, a vaterán meg talán nincs is...
Nagyon bánom, hogy összetört a telefonom és a lehető leghamarabb szeretném pótolni, úgy gondoltam hogy napokon belül vagy akár már a héten meg tudom tenni.
( remélem az adminok nem rúgnak ki egyes szavak használata miatt )Ha valaki elbillent abba az irányba, hogy kár várogatnom, mert mire várok arra már ez a 10 napos várakozási idő meg ajánlat is jó lett volna, amit ajánlottatok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest