- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Google Pixel topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
azt a bugot vagy hibát, hogy nem működik a hosszan nyomott menü gomb, ezt hogy tudom orvosolni?
ha röviden megnyomom előjönnek az éppen futó appok, de ha hosszan tartom és elengedem akkor is.
a névjegyeknél kellett állítgatnom a beállításokat, így nem sikerült(még jó hogy a beállításokban rá tudtam keresni és így sikerült)ez a probléma mitől lehet?
köszi.
-
vasszarvas
tag
válasz
vasszarvas #4196 üzenetére
Sajnos csak részmegoldásom van, ha valaki ezzel a problémával találkozik:
Beállítások/sim kártyák és mobilhálózatok/alapértelmezési beállítások és ott a hang és az internetnél lehet beállítáni az alapértelmezést, és így kérdés, lehetőség ajánlása nélkül hív az alapértelmezett simmel, legalábbis eddig úgy tűnik. -
Kátai
senior tag
válasz
vasszarvas #4196 üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok.
-
vasszarvas
tag
TWRP-vel minden romot lehet rakni? Úgy értem, régebbit is? Mert akkor megpróbálom amit fentebb ajánlotok, a xiaomi.eu_multi_HM4Pro_8.2.1_v9-6.0.zip-et. Ez működik a globálra?
-
vasszarvas
tag
Bajban vagyok, nem tudom kiválasztani melyik simről kezdeményezzem a hívást, nem ajánlja fel. Már felraktam vagy 5 dual sim kezelő, de egyik sem jó. Mit tegyek? Ráadásul elsődleges sim-et sem tudok változtatni, nem találom a sim beállításoknál, mindíg az elsődlegessel hív, de pont azzal nem akarok. Már meg is cseréltem a telóban a simeket, de akkor is ugyanaz a sorrend. Még senki sem járt így? A kínai rommal ez a része rendben volt, mindíg megkérdezte melyikkel akarok hívni. Hogyan tovább? Újabb, másik rom? Nem tudom.
-
Kátai
senior tag
válasz
vasszarvas #4192 üzenetére
Még maradok a global stabilnál.Teljesen rendben van,már a fotók dátumozása is jól működik nem fagy le az alkalmazás mint korábban.Minősíteni nem tudom,mert nem nagyon sikerült infót kapnom azoktól akik használják a multi romot.
-
vasszarvas
tag
Sikerült felraknom a MIUI stabil globált, 9.2.3.0 MBEMIEK. Ennél van testreszabottabb, vagy valamilyen paraméter alapján jobb, vagy teljesen elég ez is, nincsenek különbségek? Konkrétan a felettem tanakodó Kátai és Csokíto100 kollégától is kérdezem.
-
vasszarvas
tag
Köszönöm fent van a TWRP!
Nem mertem garázdálkodni ott, mert nem tudom mennyire más a prime, vagy a 4x. -
Kátai
senior tag
válasz
vasszarvas #4189 üzenetére
-
vasszarvas
tag
Szeretnék kérni egy linket, hogyan tudnám felrakni redmi 4 prime-ra (nyitott), a TWRP recovery-t.
-
MacEdm
tag
válasz
vasszarvas #4186 üzenetére
A telódon China stable (hivatalos) rom van szóval tuti, hogy nyitható. Ebbe csak angol nyelvet tudsz beállítani.
A romváltáshoz nem tudom, hogy feltétlenül kell-e a nyitás. (hülyeséget nem akarok mondani)
Én még annyit megpróbálnék, hogy a telón lévő updaterrel felraknám a legújabb global stable romot... persze ha engedi.
Nekem is a legújabb global stable megy a telómon és minden okés vele. -
vasszarvas
tag
Még egy kérdés, akkor ez a rom hivatalos, és nyitható?
(Ezt most már végigcsinálom, legyen magyar nyelv, nem tudok kínaiul.) -
vasszarvas
tag
Üdv srácok,
Most cseréltem a kijelzőt, és már látom mit csinálok. Kértem bootloader nyitási engedélyt, várom az sms-t. Addig is kérdezem, hogy a prime-mon ez a rom van: MIUI 9.2.l STABLE 9.2.4.0 (MBECNEK), és melyik a legjobb amit tehetek rá azonnal, amiben van magyar nyelv?
Amit itt fentebb említtek, azt rá tudom tenni? Úgy értem nem kell előtte másik rom? Nyitás után azonnal mehet? -
Kátai
senior tag
válasz
csokito100 #4183 üzenetére
V9.2.3.0.MBEMIEK (MIUI9)-et.Nekem is a 8.1.2.0-vel vettem,utána MIUI Global 8.2 Stabil 8.2.1.0(MBEMIDL) volt fent nagy nehezen letudtam cserélni a kedves fórumozók segítségével.A mostani teljesen jó,csak hát ugye az ember kíváncsi.Majd ha esetleg telefont akarok cserélni arra esetre érdeklődöm.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Harmadik hete nics friss EU ROM, mi ennek az oka?
-
csaba17
senior tag
válasz
karcsika71 #4161 üzenetére
tegnap frissítettem le, muszáj voltam.
ma hívott haver 10 percen belül kétszer, két fajta csengőhangot játszott le. 2.-ra a személyest...más kérdés: nekem a mostani legfrissebb előtt a 2 update-tel ezelőtti rom volt fent, de egy hete lett vele vmi mert 1-1,5 kijelző idővel megette a fél akksit(a felhasználás nem változott).
akksi használatnál az alkalmazások fülön az android rendszer 11 óra futásidőből 8 órán át hajtotta a mobilt, most ez az érték 2 óra de 18 óra futásidőből.
új appot nem raktam fel, max frissültek a meglévők.
másnál nem fordult elő ilyen hiba? -
csokito100
aktív tag
-
DrKapocs
őstag
Én nem akarok rendelni, nekem 4 Prime van. Az nem én voltam.
Én csak eljátszottam a gondolattal, hogy Note 4-re cserélem. Abban tökéletesen igazad van, hogy a R4P olyan mostoha gyerek a Xiaominál, érthetetlen módon. Azért vicc, mert közben az SD625öt továbbra is használja, még a most bemutatott telefonokban is. Én azt gondolom egyébként, hogy a R4P túl jól sikerült. Nem szabad 5"-os, SD625-ös, 4000-es akkus telefont készíteni; ki vesz újat, hogy néz már az ki, hogy sok tekintetben ráver egy Redmi egy Mi-s szériára (kivéve kamera). Szerintem ezért szeretnék olyan gyorsan elfelejteni a R4P-t, meg nem történté tenni.
-
Soleco
tag
válasz
DrKapocs #4164 üzenetére
Sok olvasgatás után rájöttem hogy a GPS-el kapcsolatban valószínűleg neked van igazad
. Még Gearbest-en is akad néhány Redmi 4 pro: [link] , ha nem vámolnak meg olcsón megkaphatod
. Android frissítéssel tényleg racionális döntés lehetne ha nougatot kihagynák, és oreoval jönnének, volt már hasonlóra példa Xiaominál, de nem nagyon hiszem hogy ilyen "jófejek" lennének. Redmi note 4-et támogatják mert sokkal többet adtak el belőle (ebben persze az is benne van hogy a Redmi 4 pro-t hamar kivonták forgalomból). De nem csak a Xiaomi támogatja jobban. Custom romból is 1000x több és jobb van Note 4-re, ez fáj nekem
.
-
DrKapocs
őstag
Ez érdekelne, hogy mire gondolsz itt: "papírszerű pontszámok".
SD625, 2 GHz, Adreno 506, Antutu kb. 62 ezer pont, GPS+GLONASS, mindkettő készülék esetén. Milyen papírszerű pontszámokban különböznek a kamera és képernyő méreten kívül?"Halott rendszer": azért ez így erős ebben a formában. Csak nehogy az legyen itt is mint sok készülék esetén volt már, nevezetesen egy droid verzió kimarad. A 6-os után nehogy a 8-as legyen a következő, amit megkap... van egy ilyen érzésem.
-
Soleco
tag
válasz
DrKapocs #4160 üzenetére
Egy dolog a te véleményed és más a papírszerű pontszámok
. De amúgy gigantikus különbségek tényleg nincsenek. Nekem Redmi 4 primera a Miui 9 sokkal stabilabban hat, 1 éves hibákat javítottak ki vele az R4P-n.
Szerettem volna egy 7.1.2 androidos MultiROM-os beszámolót írni, és összehasonlítani azt a jól bevált LineageOs és Stock android szerű ROM-okkal, de sajnos az a portolt Custom Rom egy bughalmaz... Viszont másodjára nekifutottam a Xiaomi.eu-nak, és a pár hónappal ezelőtti helyzethez képest tényleg sok minden javult, majd szeretnék írni egy részletes összehasonlítást a két ROM között.
Amúgy visszatérve a kérdésedhez, Magyarországon nem találtam Redmi 4 primet, de még egy romániai boltban van: https://www.compari.ro/telefoane-mobile-c3277/xiaomi/redmi-4-prime-32gb-p353383371/ , még találsz Ebayen is, Aliexpressen, és egy két ilyen nagy nemzetközi online piactéren, de tényleg nem ajánlom... Ahhoz képest túl drága, és halott rendszer fut rajta. 2018-ban én már nem vennék marshmallowos telefont. Jobban járnál akkor már, ha még vársz egy kicsit. De te tudod
. Ha nagyon kell, akkor rendeld meg ebayról s kész.
-
karcsika71
csendes tag
9.2.3.0 - stable global hiba: a hívószámhoz rendelt egyedi csengőhangot nem mindig használja, néha az általános csengőhangon csörög.
Másnak is csinál ilyet? Köszi. -
DrKapocs
őstag
A frissítések nem érdekelnek különösebben, sokat "játszottam" régen ezzel az mi2s-en. Oroszrulett. A 8.1.2.0 azt hiszem a valaha készült legjobb rom lesz a redmi 4 prime-ra, ebben már most biztos vagyok. Amíg nem muszáj, nem frissítek.
GPS téren szerintem nincs különbség a két telefon között, a két telefon ugyan az szerintem. A prime pillanatok alatt pozíciót talál, stabilan tartja a jelet, nálam tökéletes. Szerintem ebben az SD mindig is jó volt. A kamera viszont a Note4-ben f2.0-ás, míg a Prime-ban f2.2. Ez nyilván nem előny. Viszont, az 5,5" legalább annyi előnnyel bír, mint hátránnyal. Emlékszem nyáron még az 5" is nagy volt a rövidnadrágos időben. Gyakran az mi2s-t hordtam emiatt. Most, hogy tél van, azt mondom simán jó lenne az 5,5", kabátban elfér. Aham, csak majd jön a jó idő, hová teszek majd egy vágódeszkát?#Fercsáj: Mi2s-em is van, 4 és fél éves. Sárgulás a bal sarokban a sok navigációtól, ebből adódó ragasztó "fáradás", ennyi gond van. Emiatt már az üveg síkja a készülék pereme felé ér (tizedmilliméterekről beszélünk), vagyis a közelségérzékelő nem működik jól. A többi az én hibám volt (elejtettem, hangszórót kellett benne cserélni). Szerintem a tartóssággal nincs semmi baj. Pár ezerből kijönne a csere, de felesleges.
-
Fercsáj
csendes tag
Sziasztok!
Használ valaki több mint két éve Xiaomi készüléket? Úgy értem, hogy egy és ugyanazt a készüléket. Mi a tapasztalat a redmi telefonokkal, hogyan bírják az idő múlását, milyen a minőség hosszú távon? Nem szivesen cserélek telefont évente, az s4 mini-m több mint 3 éve muzsikál és semmi baja.
-
DrKapocs
őstag
válasz
csokito100 #4155 üzenetére
Én nemrégiben eljátszottam a gondolattal, hogy lecserélem a Prime-ot egy Note4-re. De annyira hibátlan, hihetetlen SOT-okat tud, így letettem róla. Az 5,5"-nak lett volna előnye és hátránya is, mint mindennek. De a 625-ös, 4000-es akkuval még 5,5"-on is biztos nagyon jól teljesít.
-
Soleco
tag
válasz
csokito100 #4153 üzenetére
Miért akarsz Redmi 4 primet venni? Használtan biztos kapnál, de újan irreálisan magas az ára. Akkor már inkább Honor 8 lite vagy Mi 5c, Mi 5 stb...
-
csokito100
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki valami megbizható forrást, ahol még lehet venni Redmi 4 Primet? Köszi előre is a segitséget. Üdv
-
Flashy
veterán
a lítium akkuk nem szeretik és egyáltalán nem igénylik a teljes lemerítést, a veszélyes szint elérésekor a bennük levő elektronika (ha van) megakadályozza a további szándékos merítést (de állásában magától túlmerülhet). ez biztos. de egy dologban igazad lehet: olyat én is olvastam, hogy az akku töltöttség érzékelést megzavarhatja ha pl mindig csak 50 és 80% között használjuk, azt megjavíthatja egy lemerítés.
-
MacEdm
tag
Egy kis update az akkuidőről:
A legújabb rom van fent a telómon (V9.2.3.0), amikor frissítettem utána nem nagyon voltam megelégedve az akkuidővel. Ezek után csináltam egy gyári resetet, hátha az segít, de ugyanolyan képernyőidők jöttek ki mindig.
A telefonomat úgy szoktam tölteni, hogy 18-20% körül már rakom is fel töltőre, ilyenkor kb. 8-9órás képernyőidők jöttek ki.
Olvastam vhol, hogy havonta egyszer nem árt, hogy ha a telefont csontra lemerítjük és utána meg fullra feltöltjük mert az jót tesz akkumulátornak állítólag...
Meg is csináltam ezt a metódust és hát azt kell mondjam, hogy segített.
18-20%os töltöttség mellett 10óra 30perc-11óra közötti képernyőidőm vannak, illetve ha csontra lemerítem akkor kb. 12óra 30 percig bírja. Elég sok screenshotot csináltam, ha vkit érdekel akkor azt is tudok küldeni.Remélem segítettem azoknak, akik nincsenek megelégedve az akkuidővel
-
csaba17
senior tag
válasz
SH4D0W2011 #4147 üzenetére
egy két hónapja nekem is volt hasonló, bár ott a mobil fagyott le, pl csörgettem magam másik telóval, csörgött is de a xiaomi semmit nem csinált, nyomtam vagy fél percig a bekapcs gombot mire újraindult illetve talán nyáron volt nekem is hasonló, akkor meg kellett néznem, mivel tudom imitálni az akksi kivételt, ott akkor nekem is sokáig bootolt, már a következő mobilon gondolkodtam, hogy mire cseréljem le de magához tért
-
SH4D0W2011
őstag
Délben újraindult a Prime-om, majd egy jó negyed órát a fekete, Mi logós boot képernyőt néztem, kis szenvedés árán a bekapcs és hangerő gombokkal valahogy sikerült újraindítanom, azóta úgy veszem észre, megy gond nélkül a telefon. Kérdésem az lenne, valami log-ot valahol/valahogy vissza tudok nézni, miért indulhatott újra? Vagyis igazából ez a hosszú bootképernyő az, ami zavar, mert ha random újra is indul néha, az megeshet, de ez fura.
-
Palos
tag
Hozzáértőktől kérdezném. Rászántam magam a frissítésre, global stabil 8.1.2.0 (MBEMIDI) -ről
V9.2.3.0. (MBEMIEK) -re, de a kovjoe által felrakott képen neki 381MB méretű a frissítés, nekem pedig
1.4 GB -ot ír. Vajon nekem is megmarad minden a telefonon vagy legyalul mindent, esetleg kell-e gyári visszaállítás? -
jakob
csendes tag
Olyan gonddal találkozott esetleg valaki, hogy hiába dugom be a fülhallgatót, nem érzékeli a telefon, aztán meg átesik a ló túloldalára és olyankor is érzékeli amikor be sincs dugva? Újraindítás után jó lesz, de egyre gyakrabban csinálja.
-
DrKapocs
őstag
Frissítettem, hátha... Miband Tools-al együtt használom. A MiFit 5%-ot fogyasztott, a Tools 1%-ot. "Lakatolva" van mindkettő, összes engedély megadva, app battery saver off, auto start megadva. Így használom, de az összes értesítés át is jön egyből, mindig gond nélkül. Te hogyan használod?
-
Kátai
senior tag
Jelenlegi global stabil romra zárt bootloader mellett, lehetséges másik romot felrakni?
-
DrKapocs
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4133 üzenetére
MiFit 3.2.4 van fenn nálam és borzasztó gyakran felébreszti a telefont, nagyon magas a "keep awake". Olyankor is, amikor egyébként a MiBand nincs párosítva. Borzasztóan optimalizált, nem lehet valamit kezdeni vele vagy valami alternatív app nem létezik helyette?
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Nem, már a 8.5.4.0-ban is így volt, csak akkor rezeg, ha nem fogadja el az ujjlenyomatodat.
-
frenk1
aktív tag
válasz
köszi a választ
-
SH4D0W2011
őstag
Igazán felesleges naponta kétszer megkérdezni, elég friss a ROM, ha lesz több tapasztalat vele, valaki biztosan ír majd róla.
Nekem még gyorsabbnak tűnik a rendszer, viszont mintha jobban is merülne kicsit, de ebben benne lehet az is, hogy a Mi Fit is többet fogyaszt valamiért, legalábbis ezt olvastam valahol. Hibával, buggal nem találkoztam eddig. Viszont ami annyira nem tetszik, az az, hogy a főképernyőn a dock ikonok nevei eltűntek és nem visszakapcsolható, meg a háttérképek galériája is olyan össze-vissza lett.(#4132) Palos Nekem feloldáskor nem rezeg, csak ha nem sikerül. Ez nem beállítható amúgy valahol?
-
Palos
tag
9.2.3.0 alatt működik az ujjlenyomat olvasó rezgő visszajelzése? Az enyém 8.1.2.0 -án van, ott működik, de úgy emlékszem, mintha az újabb verzióknál már nem működött volna.
-
frenk1
aktív tag
Érdemes frissíteni V9.2.3.0.MBEMIEK (MIUI9) global stabil romra ? Gyorsabb?Antutu több mint a miui 8 ? Üzemidő jobb ?Hibák, búgok vannak ?
-
Kátai
senior tag
Szeretném frissíteni a telefont,de nem tudok belépni a recovery menübe a saját updater alkalmazással.A hang+és bekapcsológomb együttes megnyomásával pedig egy régebbi menü jön be ami nem ajánlja fel a frissítés lehetőségét.Friss recovery-t lehet telepíteni?
-
frenk1
aktív tag
miui 9 stabil rommal jobb az antutu, mint miui 8 ?
-
Robynho
tag
válasz
SH4D0W2011 #4127 üzenetére
PACSI!
köszönöm! -
frenk1
aktív tag
9.2..3 global stabil romban van hiba ?
-
Flashy
veterán
ha le tudná valaki tesztelni úgy hogy két teljesen egyforma töltési ciklust végignéz, de úgy, hogy kikapcsolja az automatikus fényerőszabályzót és pontosan ugyanazokat a tevékenységeket végzi el, ugyanazok a programok futnak és a programok is ugyanazt csinálják, akkor lehetne bármilyen következtetést levonni. 10 óra képernyőidőnél 1 óra különbség az csak 10%, az akármiből lehet. nem érdemes ezen ennyit rágódni, ez még nem lényeges változás. az egynapos telefonok (reggel feltöltve, estére lemerült) 12 órát összesen bekapcsolva se bírnak ki
-
Robynho
tag
Üdv!
Hálistennek frissített a telefonom..
Korábban egy témacserével megtudtam oldani, hogy az ikonok(bár ezek most elég gagyik is)nak ne legyen fehér háttere.
Ezt most, h tudnám megvalósítani?
Köszönöm! -
kovjoe
aktív tag
válasz
DrKapocs #4117 üzenetére
Redmi 4 Prime, 9.2..3 globál stabil. Ez a végére max. kb. olyan 11 órát tudna kicsikarni magából (27 %-nál 9 óra 20 perc volt a képernyőidő, azóta meg már töltőn van
). De nekem a 8.5.4 alatt is kb. ezt tudta, szóval én nem érzem, hogy visszaesett volna a képernyőidő a 9-es rom miatt.
-
DrKapocs
őstag
8.1.2.0 global stable van fenn. FB appom nincs, böngészőből használom, Messenger Lite van, Viber nincs. A felesleges google appok is kaptak egy-egy "disable"-t. Próbáltam jól beállítgatni az app battery savert is az egyes appokhoz (de maga a rom is borzasztó takarékos). Viszont van helyette MiFit, ami láthatóan nagyon gyengén optimalizált. Állandóan felébreszti a telefont még akkor is, ha nincs a MiBand párosítva. Ebben az időben volt mobilnet, de nem sok. Jellemzően wifin volt a telefon.
-
frenk1
aktív tag
9.2.3.0 - stable global rommal üzemidő jobb-e, és van-e hiba, búg ?
-
trebrona
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #4107 üzenetére
Úgy van, 2018.01.18.
-
frenk1
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4104 üzenetére
fejlesztői romoknél ott van az android 8 akkor ezek szerint lesz rá android 8
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
bundaska #4103 üzenetére
Szia!
Én is ezt vettem észre, eddig sem volt egy lassú teló, de mintha most még gyorsabban pörögne a rendszer.
7-es android viszont szerintem nem várható sajnos, a community nagyon szeretné, de szerintem a Xiaomi le sem sajnál minket, legalábbis nagy a csend részükről.
-
bundaska
aktív tag
Sziasztok.
Én tegnap raktam fel az új 9.2.3.0 ROM-ot Redmi 4 prime-ra. Eddig gyorsabbnak tűnik, mint az előző ROM. Már csak egy kérdésem van. Erre a csodálója kis félóra nem is fog jönni az Android 7? Ezzel kész, kifújt?
Üdv:
Bundas -
Kátai
senior tag
válasz
trebrona #4101 üzenetére
Már csak azért kérdeztem,mert gyárilag V8.1.2.0.MBEMIDI vettem a telefont..Majd OTA-án simán frissült 8.2.1.0 (MBEMIDL) verzióra(ezt valamiért visszavonták).Most meg sehogyan nem akar frissülni a V9.2.3.0.MBEMIEK (MIUI8) verzióra. Az ITT leírtakat a Fastboot kivételével (nekem túl bonyolult) mindet próbáltam ,de nem akar frissülni.Azt írja ki az újraindítás után,hogy töltsem le a teljes ROM csomagot.Amit letöltöttem az nem az?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest