- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjoe
aktív tag
Jött egy apró frissítés a primera.
-
BSOD
senior tag
Sziasztok!
A Párom 4prime-jára szerettem volna egy pár db edzettüveget ebayezni, de nem találok csak sima 4-re. Van egyáltalán különbség?
Nem full-covert keresek. 2 éve vettem utoljára, akkor nem volt nehéz találni. -
DrKapocs
őstag
Vajon a rendszerszintű dark mode-ot a Redmi 4 Prime is meg fogja kapni?
https://www.gizchina.com/2019/03/05/xiaomi-unveils-features-coming-to-miui/amp/
-
MacEdm
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy csak nekem nem akar működni a messengeren a sötét mód?
Mert ezzel a félhold emoji küldéssel nem nagyon akar összejönni
A legújabb global rom van a telón.
Vagy vmi mást is kell csinálnom?Előre is köszönöm a segítséget!
-
kovjoe
aktív tag
Múlt 7-en rászántam magam, felraktam a 10.2.1.0-át. Az üzemidőben a 9,6-oshoz képes nem érzek változást, továbbra is két naponta töltöm (2 éves a készülék). A tevékenységet jelző hangok nekem jobban tetszenek. A működés sebességében nem érzek jelentős változást. Az ikonsor lecserélésre került, de a témáknál (Svájcra szoktam állítani addig) én inkább visszaváltottam a régi old school verzióra. A kamera részbe is belenyúltak, egyenlőre a minőségről nem tudok nyilatkozni, de a felület sztem átláthatóbb lett. Első benyomásként talán ennyi.
-
frenk1
aktív tag
Vélemény a V10.2.1.0.MBEMIXM (MIUI10) romról ?
-
DrKapocs
őstag
Egyelőre a Prime nincs rajta az MIUI11-es listán:
https://www.gizchina.com/2019/02/13/miui-11-full-list-of-devices-for-upgrade/amp/ -
MacEdm
tag
Üdv!
A napokban olyat vettem észre a redmi 4 prime telómon, hogy amikor feltöltöm 100%ra és utána újraindítom akkor mindig visszaesik ilyen 73%, 83%-os töltöttségre. Ez mitől lehet? Kezd meghalni az akksi?
Amúgy olyat nem vettem észre, hogy gyorsabban merülne, sokáig bírja, meg ugyanazok a SOT-ok jönnek ki. -
zoltay14
csendes tag
Sziasztok,
Van egy Redmi 4 pro-m és ma reggel lefagyott a rendszere és újra indítás után csak egy pingvin(linux) üldögél a kép közepénA gond az, hogy semmilyen menübe nem tudok átlépni, amint áramot kap egyből jön a pingvin, ha hangerő le vagy felt nyomok bekapcsoló gombbal akkor csak rezeg egyet és nem lép be sehova, majd egy kis idő múlva újra pingvin... még kikapcsolni sem tudom a telefont csak ha lekötöm az aksit...
Mit lehetne kezdeni? Miflash meg nem enged telepíteni mást.
Köszönöm előre is a segítséget. -
ginola
addikt
válasz
csokito100 #4374 üzenetére
A miuihu ROM simán felrakható eu ROM-ra TWRP-ből full wipe nélkül?
-
ginola
addikt
Sziasztok, 4 primera már 2. hete nincs frissítés, meddig lesz?
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok!
Redmi 4 prime rendszerfrissítés közben bootlopot kapott. MI logo pár mp fekete kép rezznés Mi logó...
Vissza lehet hozni valahogy az életbe? -
rolihir1
csendes tag
Megtörtént. Akksi lecsatlakozás is. Szalagkábelt ellenőriztem, mármint a csatlakozóját. Újraraktam a v.9.5.3.0 verzióra is. Meg a legújabbra. Úgyhogy több ötletem nincs. A gombsorig tökéletesen működik minden. Sérülés nincs rajta. Kijelzővédő fóliát is leszedtem, hátha bekavar.
-
rolihir1
csendes tag
Sziasztok! Valaki találkozott már olyannal, hogy a touch panelon az alsó három gomb nem működik? Tök érzéketlen. Az afölötti rész tökéletes. Minden más működik. Lányom este lerakta az asztalra, reggelre nem működött. Először a frissítésnek tudtam be a hibát, pedig már egy hete az van rajta. Újraraktam. Régebbi rendszert is raktam rá. Hiba megmaradt. Lehet panel csere? Csak érdekes, hogy estéről reggelre ez történt.
-
DrKapocs
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4365 üzenetére
Az MIUI5 (akkor még JLB39-nek és v5-nek hívták) óta van ilyen érzésem. Sok tekintetben nem éri el az akkori rom tudását, személyre szabhatóságát a mostani rom. Emellett persze van sok előrelépés is.
-
SH4D0W2011
őstag
Szerintem a szolgáltató nevének kiírását kivették, egyedül a képernyőzáron jelenik meg bal felül. Igazából értetlenül állok az ilyenek előtt, megszerettem a MIUI-t az elmúlt ~1.5 évben, mióta Xiaomi telóm van, de sokszor olyan érzésem van, hogy inkább visszafelé fejlődik.
-
kovjoe
aktív tag
Ahogy itt olvasom [link] nem kell erőltetni a frissítést.
-
Habell
tag
Nekem is frissített a telefon egy órája. Redmi 4 Prime
A lezárt képernyő képem eltűnt pedig az is miui kép volt ezt most nem találtam meg újat kellett beállítani. A témát vissza állítottam a régire. Akkor meg a másik háttérképem tűnt el. Az is gyári volt azt sem találtam meg.
Az ébresztő óra funkciók el allitodtak. Talán sikerült vissza állítani. Hirtelen sok minden változott külsőre. Nekem kicsit iOS hatású lett . Mint mindig továbbra is azt a stílust követik lemaradva.
Valaki észre vett valami nagyon pozitív vagy negatív változást ?
Két kártyás a telefon a térerő jelzésnel eltűntek a szolgálato nevei. Ezt próbáltam vissza állítani de nem tudtam. Valaki tudja hogy lehet vissza állítani ? Vagy ez a funkció elveszett ? -
kovjoe
aktív tag
válasz
karcsika71 #4359 üzenetére
Reménykedjünk
, az elmúlt 2-3 évben nem sikerült megoldani, lehet, hogy most ment
.
-
kovjoe
aktív tag
Valami van
, de azért még kivárok, mert volt már, hogy utána csúnyákat mondtam
.
[kép] -
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #4356 üzenetére
És megkaptam az update-et.
-
SH4D0W2011
őstag
Úgy látom, kijött a MIUI 10 Prime-ra is, bár nekem OTA-n még nem frissül.
-
Robynho
tag
Helo!
Hiba bejelentési opció van valahol?
Ahogy tegnap megjött a frissítés, onnantól kezdve nem működik az ujjlenyomat olvasom. :S
(Egyébként pocokfone? -
SH4D0W2011
őstag
4A-ra megérkezett a MIUI 10. Jöhetne lassan Prime-ra is.
-
kovjoe
aktív tag
Nálunk 2 db másfél éves R4P van két féle kijelzővel, de eddig még mind a kettő rendben, sárgulást nem tapasztaltunk.
-
Robynho
tag
heloó
Redmi4P-nél másnak is volt problémája, amikor dual simmel akarta ahsználni? Vagy kell valamit engedéylezni előtte a 2. sime felismeréséhez?
-
DrKapocs
őstag
Az én készülékem is több mint másfél éves. Alig látható módon kezdődött pár hete a sárgulás, nem is én vettem észre. Azóta nőtt a folt. Ugyan az lesz mint az mi2s-nél, egy szép, sárga félhold.
-
DrKapocs
őstag
Kijelző sárgulással találkozott már valaki Redmi 4 Prime-on? Az enyém sárgul, pedig nagyon meg volt/van kímélve. Soha semmi játék, navigációra nem használtam, különösebben nem terheltem, tokban hordom, mechanikai hatás nem érte. Minden ilyesmire ott volt az mi2s-em. Ennek ellenére sárgul. Nekem senki ne mondja ezek után, hogy ez hő/terhelés okán jön elő. Vagy nagyon alacsony a Xiaominál ez a küszöb vagy a ragasztó gyenge minőségű... 2 db Xiaomi készülékből 2 db besárgult nálam. Szép arány.
-
Robynho
tag
Redmi 4 prime-k most milyen áron mennek használtan?
-
Robynho
tag
Helo,
Esetleg tudja valaki, H mi lehet a gond?
Pebble órám van, de a Xiaomi redmi 4P-mmel állandóan eldobja a bt-s kapcsolatot.
Már átnéztem az engedélyeket és az akku beállítást is, nem tudom, H mi lehet még. -
kovjoe
aktív tag
válasz
csokito100 #4341 üzenetére
Igazán, nmit;-).
-
kovjoe
aktív tag
válasz
csokito100 #4339 üzenetére
-
kovjoe
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4332 üzenetére
Bizony, normál használat mellett nem tudod nem észrevenni, hogy szabálja az energiát
.
-
szobipeti199
tag
Sziasztok!
Leesett az asztalról a "sima" 2/16os Redmi 4esem. A képernyő 1/5öd része függőlegesen nem érzékel. Lehet ezzel valami varázslatot tenni, hogy újra jó legyen vagy komplett kijelző/digitizer csere? Honnan érdemes megrendelnem az új kijelzőt?
Érdemes még egyáltalán foglalkoznom vele? El lehetne még így hibásan adni? Működőképes hibátlan állapotban mennyi érhet?
Köszönöm előre is a segítséget! -
SH4D0W2011
őstag
Engem is váratlanul ért, mert tényleg most volt a 9.5.5.0, de annyi baj legyen, tőlem lehet heti is.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4326 üzenetére
Heti frissítés
.
-
frenk1
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #4326 üzenetére
biztos hogy 9.6 stabil global remdi 4 primera ? 9.5.5.0 most jött ki ?
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
Bocs a kicsit off kérdésért, de talán tudtok segíteni. Az új 9.5.5.0 global rom telepítése után másfél nappal, valamiért az eddig jól működő gyári autós kihangosító (Renault Megane R Link TomTom Live) nem képes kezelni a Redmi 4 Pro telefonhívásait. A Bluetooth-on keresztül történő zenelejátszás viszont működik. Próbáltam újra párosítani a két készüléket, de nem segített. A családban 2 Redmi Pro van azonos verziószámú rommal. Mindkettővel próbáltam, de az eredmény ugyanaz, ezért holnap megpróbálom más telefonnal is.
Esetleg valaki más is találkozott ilyen hibával? A fejegység vagy a frissítés hibája lehet? Előre is köszi a válaszokat! -
kovjoe
aktív tag
Kijött OTA-n a 9.5.5.0-ás stabil global verzió (redmi 4 prime, 1,3 Gb).
-
FunPro
őstag
Menet közben amúgy megoldódott.
Az alap problémám az volt, hogy üresnek mutatta a mappákat a gép, de csak a belső tárhelyen.
Ebből azt gyanítottam, hogy valami összekavarodott a jogosultságokkal, ezért megpróbáltam alapértelmezettre állítani.
Ez nem vált be, viszont a gyorsítók ürítése igen!
Szóval, ha valaki ilyet tapasztal, törölje a cache-t!
-
FunPro
őstag
Másnak is lehalt az usb fájlátvitel a legújabb heti verzióval?
Egyáltalán, olvassa még valaki a topikot?
-
YoSzabee
tag
válasz
csokito100 #4315 üzenetére
Nincsen rajta fólia.
És nem, akkor sem reagál ha erősebben nyomom. -
YoSzabee
tag
Mi okozhatja vajon azt, hogy a kepernyő bal szegmense, egészen pontosan, ha a google billentyűzeten írok, az 1-es, és "kú" billentyűk szèlessègèben nem érzékel?
-
ginola
addikt
MIUI 10!
Vegyes tapasztalataim vannak.....maradt az Android 6.0.1.
Ami nagyon fura és nem tetszik:
1. Sem az üzenetek, sem a hívások ikonjai nem jelennek meg a képernyőzáron a lebegő értesítéseknél, egyszerűen üres az ikon helye.
Érdekes, hogy a telepített applikációk esetében nagyrészt látható az eddig megszokott ikon.
2. Ha vki híott és nem tudtam felvenni a képernyőzárról vissza lehet hívni, miért? Nem kell se ujjlenyomat se semmi hozzá. Ez így nagyon fura! -
FunPro
őstag
Próbáld innen!
Igazság szerint én még a jövő hetet is wipeoltam, nem csak a data-t meg a cache-eket, ami ugye megfelelne a factory resetnek. Ebből is adódott a jegyzettömb (notes) alkalmazás gondom, mert a twrp rosszul állítja be a jogokat, amikor az international storage-t is formázom. Szóval, a notes most működik! A beállításkereső viszont problémás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A leggyengébb változat döbbenetesen alacsony ár mellett kínál korrekt felszereltséget, a legkomolyabb darab pedig Full HD kijelzővel és Snapdragon 625 SoC-vel érkezik.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest