Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Viktor0610 #3051 üzenetére
Én nem igazán bíztam az egy-egy ember által módosított romokat. Próbáltam, nekem nem jött be. Többnyire mindig az üzemidő és/vagy stabilitás kárára ment a dolog (tisztelet a kivételnek). Az mi2s-en egy időben játszottam ezekkel, de rájöttem, hogy egy jól működő gyárinál, amíg nincs számomra fontos frissítés, újítás, addig nem szabad frissíteni, mert csak rosszabb lesz. Az miui.hu-s romok is állandóan olyan hibákat produkáltak nálam anno, amit a gyártói rom soha (nem hallott a hívó fél néha, random újraindulások). A xiaomi.eu-s romokban sokáig nem volt OTA, szerintem most sincs talán. Ott is voltak módosítások, néha egész komoly dolgok is. Én nem szeretem ezeket a tákolt dolgokat, a telefon nekem nem játék, hanem munkaeszköz. De ez nyilván egyéni preferencia kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kés topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest