- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
iguana
őstag
te ugye nagyon rég voltál moziban?
egy ilyen sms warez oldalon rengeteg minden van.
előttem is megírták.miért van/lesz létjogosultsága?
sokaknak egyszerű 1 emeltdíjas sms elküldése, és leszedi, amit akar.
amikor akarja....mert nem akar/nem tud/nem ért más beszerzési forráshoz.
nem kell visszaosztani, nem kell beállítani a klienst, routert stb., ami nekünk nem gond, de mások nem boldogulnak vele.
vagy nem is akarnak ezzel tépelődni.ha belegondolunk ez a legegyszerűbb.
user/pass, tc, és F5.én teljesen megértem, akik ilyen sms oldalakat használnak.
az, hogy valaki ebből jelentős hasznot szerez más kérdés.(félreértések elkerülése végett: nem kardoskodom semmi mellett, csak egy adott (valós) helyzetet szemléltettem.)
-
Mondjuk nem tudom, hogy hol 7-900 forint egy jegy, mert már erősen a 2k-hoz közelít (felénk legalábbis) mintsem hogy az 1k-hoz.
Illetve azért a jegyhez még vannak járulékos költségek is. Például ha szeretnék elmenni moziba és megnézni egy filmet akkor az 1290Ft-os jegyáron kívül (ez a 2D a 3D az 1650 ha van szemüveged, 1750 ha nincs) még 55-60km kell autózzak érte. Ez oda vissza máris 110-120Km, az benzinben meg nem kevés. És természetesen akkor még 1 üditőt se ittam, vagy nem rágcsáltam valamit.
Szóval nem azt mondom hogy most akkor warezoljon valaki, de sok ember úgy van vele hogy nem fog kiadni egy mozira hanem letölti ingyen.
Természetesen ez mondjuk egy kiragadott példa, mert egy városi embernek, vagy netalán egy pestinek nem kerül ennyibe, mert ott azért jóval több mozi van, de itt vidéken ez van, ezt kell szeretni. -
hito
nagyúr
Szerinted ott csak mozis filmek vannak? Kb. a 0.5%-a vagy még annyi sem mozis. A nagyon premier filmek olyanok, általában megjelenés után 2héttel már DVDRip van minden filmből, utána meg HD.
A torrent oldalakról meg annyit, hogy aki nem akarja a férgek miatt újrarakni a gépet 2hetente, meg arra várni hogy mikor seed-elik vagy micsoda és nem spúr skót az nem használ torrentet. Persze ezzel nem azt mondom, hogy haljanak a torrentelők, inkább azt hogy mindkettőnek megvan a tábora és megvan a tábor miértje is, hogy ki miért azt használja.
De tudom: itt senki nem warezol, mindenki moziba jár és megveszi a játékokat és az oprendszert is
-
mitulabattyi
aktív tag
Gondolom az is egy lehetőség, hogy valakinek nagyon alacsony a feltöltési sebessége, ezért nem tud torrentezni. Wareznál nem kell visszaosztani.
Vagy pl régen nagy biznisz volt (vagy annak tűnt) hogy a debreceni zsibin minden hülye DVD-re kiírt filmeket/zenét árult... volt nála egy lista és lehetett válogatni, a kiválasztott filmért pedig másnap visszamentél. Legyen 1000forint egy hétre az sms ára+ 50 forint a DVD, ha csak 5öt elad egy nap, darabját 500ért, már "megérte" /Nem mindenki ért a számítógépekhez, nem mindenki tudja használni az internetet (az ilyen árusok nagy része is csak annyit tud, hogy rákattit, amikor a csík végigmegy, DVD-lemez berak, Nero-ba behúz...) de DVD lejátszó lassan minden kutyaólban van/. -
törölt tag
ez nem érv. a VHS is fos minőségű, csak anno nem volt jobb...
igazad is van, meg nincs is igazad. tény, hogy a képfelbontás és a hangcsatornák száma folyamatosan növekszik, viszont van egy minimális igény, ami egy alsó határ, ez mindenkinél más. Az agyonkopott VHS-nél viszont - idézem - "sokkal jobb" a kamerás felvétel, ami nem egyszer 1080p technológiával készült. A tegnapi 3 testőr mind kép, mind hang szempontjából élvezhető volt.
tehát nem azt mondtam, hogy a kamerás mozi az VHS minőség, hanem azt, hogy sok esetben annál sokkal jobb.Ugyanakkor az általad képviselt logika alapján egyszer el kell érnünk egy olyan szintre, amikor az 5 csatornás hang + fullHD-re azt mondjuk, hogy ilyen silány minőséget le sem töltünk?!?!
-
azért kiadni, hogy fostos moziban fölvett, kamerás szarokat nézz, az a te bajod
Ez a baj, hogy nem csak kamerás cuccok vannak hanem Blu-ray-től kezdve mindenféle minőségű film, eredeti hanggal és szinkronosan is, és nem pár darab film hanem több száz vagy ezer, játékokról(PC,xbox), szoftvereken át, zenéig minden. Ezzel nem tud versenyezni a mozi 1000Ft/1 film csak azért mert nagy vásznon van.
Én azért el szoktam menni moziba ha olyan film van ami érdekel, de legutóbb is egy olyan 8 fős társaság volt a teremben amelyik minden poénon jó hangosan, legalább 1 percig röhögött, teljesen élvezhetetlenné téve ezzel a mozizás élményét.
-
hito
nagyúr
Ha hülyeséget beszélsz legalább ne vicceskedj utána. Mikor voltál utoljára moziba, 97-ben? Akkor volt annyi a mozijegy. Most 1400Ft-ért nézhetsz meg egy filmet, 4tagú családra vonatkoztatva egy moziban eltöltött pár óra 5600Ft. Ilyen oldalon regisztrálva 2000Ft-ért majd egy hónapig töltesz és 10000 film közül válogathatsz. Akkor mégis miről beszélsz??? Ez a tök mindegy hogy mit, csak szóljunk hozzá kategória.
-
Dany007
veterán
Lehet, hogy úgy, hogy mondjuk 500 forintos sms árából ilyen oldalakon általában 4-5 napon át tölthetsz bármit, legtöbbször 5-10Mbit sebességgel, de van amikor bőven megvan a 20Mbit is.
Természetesen azt én se tudom ki képes kamerával felvett vackokat megnézni. Én mindig megvárom a Full HD kiadástDe még 8-16GB-os FullHD filmekből is 5 nap alatt rengeteget le lehet tölteni. Én leginkább sorozatokat szoktam szedni... 5-10 évad is lejön pár nap alatt...
Ezzel szemben egy mozijeggyel egy filmet nézhetsz meg. Sokszor még az is megkérdőjelezhető minőségű. Nembeszélve az időhöz kötöttségről, a tömegről ami esetenként körbevesz meg a mozis csámcsogásról -
Throme
veterán
Egyszerű, az egyik okot már leírták (mozijegy több mint ahogy azt gondolod), a másik pedig a nagy sávszélességű netnek köszönhető. 500 ft-ért lejön akár 20 DVD minőségű film, ha nem több...
Még ha arra használnák hogy a kölcsönzőbe nem kell elmenni, meg visszavinni a filmet, az is megérné többeknek...szerintem... -
bokrosolajos
őstag
Nem tudom, te hova jársz moziba, mert egy mozijegy manapság inkább 1500 Ft!
Két személyre az már 3000, az emeltdíjas SMS pedig 300 környékén marad, és nincs személyek számára, valamint lejátszásra, filmek számára korlátozva.
A warezolást nem támogatom, csak reagáltam arra, hogy a példád rossz számításon alapul. Ha bele gondolsz és tényleg olyan kicsi lenen a különbség, nem is élnének meg az emeltdíjas warez oldalak sem, menne mindenki moziba, pattogatott kukoricázni
-
Gusztáv
addikt
Szia, mikor jártál utoljára moziba? Mert én a múlt hónapban 2x is, és 1500 alatt nem volt jegy. Ha meg pl többen nézik meg a filmet, akkor egyből eljutunk az 5000 Ft-hoz (és akkor még üdítő, vagy popcorn nincs is a számlán).
A NAV meg nyomatja a szokásos félretájékoztatást / ködösítést.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest