- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
értem, de az árakat illetően el vagy tévedve kicsit. a legnagyobb magyar tárhelyszolgáltató évi 3500HUF-ért biztosít korlátlan elérést, a fórum alapú warez oldalak pedig ingyenesek.
de ha külföldi tárhelyszolgáltatókat veszek, akkor is havi 9.99, és régiótól függően, ez euro, dollár, vagy angol font. lényegesen olcsóbb, mint megvenni a korongot.
az aláírásodhoz pedig annyit, hogy nem tudom tudtad e, hogy a divx algoritmus egy folyamatosan fejlesztett, naprakész tömörítési eljárás, ellentétben a BR és DVD-n alkalmazott mpeg4 eljárással, mely több, mint 10 éves, ócska és vacak. már azt sem lehet mondani, hogy kompatibilitási okokból tartják meg (tényleg! miért??) hiszen az összes lejátszó gyakorlatilag elboldogul a létező szabványokkal. a VHS minőségű divx így - úgy érzem - erős túlzás. Ha a filmipa, az egyébként nyílt forráskódú divx kódot alkalmazná, gyakorlatilag ugyanazt a minőséget jóval kisebb helyen, mondjuk egy DVD-n megkapnád, ám megint csak jogi problémák lennének belőle, pontosabban nem tudnák ugyanazt a pénzt lecidázni rólad
csak gondoltam ideírom, hogy tudd, miért is fizetsz -
törölt tag
ez nem érv. a VHS is fos minőségű, csak anno nem volt jobb...
igazad is van, meg nincs is igazad. tény, hogy a képfelbontás és a hangcsatornák száma folyamatosan növekszik, viszont van egy minimális igény, ami egy alsó határ, ez mindenkinél más. Az agyonkopott VHS-nél viszont - idézem - "sokkal jobb" a kamerás felvétel, ami nem egyszer 1080p technológiával készült. A tegnapi 3 testőr mind kép, mind hang szempontjából élvezhető volt.
tehát nem azt mondtam, hogy a kamerás mozi az VHS minőség, hanem azt, hogy sok esetben annál sokkal jobb.Ugyanakkor az általad képviselt logika alapján egyszer el kell érnünk egy olyan szintre, amikor az 5 csatornás hang + fullHD-re azt mondjuk, hogy ilyen silány minőséget le sem töltünk?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest