Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz wii90 #103 üzenetére

értem, de az árakat illetően el vagy tévedve kicsit. a legnagyobb magyar tárhelyszolgáltató évi 3500HUF-ért biztosít korlátlan elérést, a fórum alapú warez oldalak pedig ingyenesek.

de ha külföldi tárhelyszolgáltatókat veszek, akkor is havi 9.99, és régiótól függően, ez euro, dollár, vagy angol font. lényegesen olcsóbb, mint megvenni a korongot.

az aláírásodhoz pedig annyit, hogy nem tudom tudtad e, hogy a divx algoritmus egy folyamatosan fejlesztett, naprakész tömörítési eljárás, ellentétben a BR és DVD-n alkalmazott mpeg4 eljárással, mely több, mint 10 éves, ócska és vacak. már azt sem lehet mondani, hogy kompatibilitási okokból tartják meg (tényleg! miért??) hiszen az összes lejátszó gyakorlatilag elboldogul a létező szabványokkal. a VHS minőségű divx így - úgy érzem - erős túlzás. Ha a filmipa, az egyébként nyílt forráskódú divx kódot alkalmazná, gyakorlatilag ugyanazt a minőséget jóval kisebb helyen, mondjuk egy DVD-n megkapnád, ám megint csak jogi problémák lennének belőle, pontosabban nem tudnák ugyanazt a pénzt lecidázni rólad :)
    csak gondoltam ideírom, hogy tudd, miért is fizetsz :)

törölt tag

válasz wii90 #77 üzenetére

na ja, de nem csak mozis felvételeket lehet letölteni, sőőőt, az a kevesebb!! általában minimum DVD Rip a warez user minimum igénye

törölt tag

válasz Lenry #56 üzenetére

ez nem érv. a VHS is fos minőségű, csak anno nem volt jobb...

igazad is van, meg nincs is igazad. tény, hogy a képfelbontás és a hangcsatornák száma folyamatosan növekszik, viszont van egy minimális igény, ami egy alsó határ, ez mindenkinél más. Az agyonkopott VHS-nél viszont - idézem - "sokkal jobb" a kamerás felvétel, ami nem egyszer 1080p technológiával készült. A tegnapi 3 testőr mind kép, mind hang szempontjából élvezhető volt.
    tehát nem azt mondtam, hogy a kamerás mozi az VHS minőség, hanem azt, hogy sok esetben annál sokkal jobb.

Ugyanakkor az általad képviselt logika alapján egyszer el kell érnünk egy olyan szintre, amikor az 5 csatornás hang + fullHD-re azt mondjuk, hogy ilyen silány minőséget le sem töltünk?!?!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés