Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
Jhonny06 #223 üzenetére
Az a vicc hogy mindenki olyan természetesnek veszi ezt a dolgot hogy beszarás. Keresztelőről készült képeimet akartam kiírni ezért vettem lemezt.Erre az eladó(pedig nem is ismertem) jött sunyin hogy vegyek egy 100-as tekercset mert most megéri.Mondtam hogy csak képeket irnék ki erre ő:
Ha megveszek 100-at meghív a .....torrent oldalra -
havasa
aktív tag
válasz
Jhonny06 #223 üzenetére
Az a minimális Artisjus költség majdnem annyi, amennyit a szerzők kapnak egy eladott műsoros CD után.
#228: de _itt_ nem illegális (ha nem osztod vissza és másnak illetve nayagi haszonszerzés céljából nem csinálsz róla másolatot) és mivel _itt_ csinálom ezért lesz@rom, hogy máshol mi van.
-
Dany007
veterán
Szelektíven olvasok munka közben, na
Amúgy az angol hangsáv mindig sokkal jobb. Sőt, tranformers első részét angolul néztem. Sokkal jobb volt, mint a magyar szinkron. De ettől függetlenül összességében jobban szeretem a magyar hangot... (úgy kevesebbet megy a "procim") Kényelmesebb.
szerk.:
A streaming megoldásnak lehetne jövője. De olyan streamingre gondolok, amit nem csak egyszeri megnézésre veszel meg, hanem amolyan online könyvesbolt formájában, az általad megvásárolt film mindig ott lesz az online polcodon. És a távoli szerver streamingeli neked legyél bárhol is... Vagy mondjuk ha nem is örökbe, de egy 10-15 megnézés erejéig lehetne megvásárolni.
Aztán belépsz az online felületre és ott sorakoznak az általad megvett filmek.... Ez azért is lenne jó, mert akkor még tárhely sem kell hozzá, hogy megtudd nézni... Nemcsak a lemez + borító + tok esik ki, hanem maga a tárhely is.Mondjuk negatív oldal, ha nincs net, vagy ha valami történik a távoli szerverrel akkor buktad a megvásárolt filmet is amíg helyre nem jön minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest