- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Weißturul #43 üzenetére
Sokra megyek vele, hogy van iTunes, ha itthon nem tudom használni (persze tudom, már működik a zene letöltés is pár hónapja, de semmi kedvem Apple cuccokat venni csak ezért). A világban megszülettek már a válaszok az új igényekre, csak sajnos pont Európában az idióta jogkezelők / jogvédők a legnagyobb kerékkötői az elterjedésüknek: Zunepass, Netflix, Hulu.
Pl. ott a dalok.hu, én onnan rendszeresen vásárolok, de sajnos csak magyar előadók vannak fenn, és az is elég korlátozottan (gondolom van akinek a szerződése nem engedi, hogy ilyen oldalon megjelenjen).
A zeneiparban az albumokban való gondolkodás meg rég idejétmúlt dolog.
-
Gusztáv
addikt
Szia, mikor jártál utoljára moziba? Mert én a múlt hónapban 2x is, és 1500 alatt nem volt jegy. Ha meg pl többen nézik meg a filmet, akkor egyből eljutunk az 5000 Ft-hoz (és akkor még üdítő, vagy popcorn nincs is a számlán).
A NAV meg nyomatja a szokásos félretájékoztatást / ködösítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest