Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lenry

félisten

LOGOUT blog

válasz Narxis #40 üzenetére

ahogyan ingyenes torrenten is fönn van az összes. ugyanilyen jó minőségben. de hogy van, aki ezért pénzt adjon ki...
    ha már fizet, akkor fizessen a legálisért. ne azért, ami amúgyis lopott.
    a másik oldalról is: milyen ordenáré mocskos pofátlan dolog már ezért pénzt kérni?
    le az smswebbel...

ami viszont mindenképp a warez (vagy legalábbis az ilyen letöltőoldalak, akár torrent, akár smsweb) előnye, hogy mindig és minden elérhető.
    éjjel 2-kor nincs mozi, ha akkor találom el, hogy meg akarom nézni az Avatart, illetve csomó minden beszerezhetetlen az országban (mondjuk a népszerű sorozatok aktuális epizódjainak 99%-a).
    ha ebben tudna érdemben javítani a legális piac, szerintem sokak meggondolnák, hogy kifizessék azt a *tökömTudjaMennyiLenneÉrteReális* árat

• Inv1sus

addikt

Én is örültem, mikor a csillagok háborúja 3. részében, az első sisakos légzésnél ott felröhögtek. Az ilyen idiótákat kidobatnám a francba vagy belenyomatnám a fejüket a WC-be.

• Dany007

veterán

Pontosan erről van szó.
    Gyakorlatilag minden, minden mennyiségben, formában megtalálható.
    Ezt kéne valahogy megcsinálni legális formában. Hiszen felhasználói szemmel ez a megoldás a legkézenfekvőbb. A legegyszerűbb módja a fizetésnek az SMS. Nem kell kód, nem kell banki account se semmi. Csak elküldesz egy sms-t és a hó végén a telszámlád annyival több lesz.
    Cserébe meghatározott ideig bármit letölthetsz adott fix sávszélesség mellett.
    A választék meg szinte végtelen. A mozis felvételek csak egy nagyon kis hányada az egésznek. Van DVD rip, BD rip, Full HD sima HD, 3D-s HD(!), Sorozatok TV rip-ben és HD-ban, régi új filmek....
    És kb átlagban olyan 500 forint / 4-5 napos árakon.

Viszont én ezért a szolgáltatásért hajlandó lennék több ezer forintot is fizetni ha végre valahogy legálissá tennék. Hiszen ez tényleg a többszörösét éri egy mozijegynek. Kényelmes, bárki számára elérhető lenne. Nem kéne menni sehova. Nem kéne boltokat kutatni, netről rendelni, várni a postást stb...
    Nem tudom miért nem játsszák ezt meg legális formában is.

@Weißturul:
    "hogy mi számít nekem wareznak?"

De az senkit nem érdekel, hogy neked mi számít wareznak. A lényeg azon van, hogy az országban lévő hatályos törvények szerint mi számít wareznak illetve illegálisnak. Szerintem Sh4d0w kollega is erre célzott.

Új hozzászólás Aktív témák