Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
#48613632 #54 üzenetére
Jó és hány ilyen vagy Magyarországon? 3? Az is bivalybasznád után 5 km-re földúton.. most már vidéken is egyre több pláza épül és ott is ugyanannyi a mozijegy, mint Pesten, de semmiképpen sem ilyen 500 ft. Oda a filmek is kb. 2 hónappal később jutnak el, tehát nem tudom, hogy miről beszélünk egyáltalán.
-
AMDFan
addikt
válasz
#48613632 #67 üzenetére
"Ugyanakkor az általad képviselt logika alapján egyszer el kell érnünk egy olyan szintre, amikor az 5 csatornás hang + fullHD-re azt mondjuk, hogy ilyen silány minőséget le sem töltünk?!?!"
Nem feltétlenül. A fullhd már erősen közelíti azt a szintet aminél részletesebb képet hiába nézel nem tudod érzékelni hogy részletesebb. Maradjunk annyiban, hogy egy 5-10 év alatt eljutunk odáig, hogy a fullhd legyen az alap és közben jöhet a szemüveg nélküli 3D technológia. Szemüveggel ugyanis halálra van ítélve.
-
wii90
tag
válasz
#48613632 #114 üzenetére
Oké ebbe már nem megyek bele ne sértődj meg, nem tudom miként működik a "warezolás" pénz terén.
Amit offban írtál arra pedig azt szeretném válaszolni nem tudtam mi merre hány méter az algoritmusokkal én csak nézem és láttam már sok filmet de tégy légyszíves egymás mellé egy Blu-Ray filmet és egy másik DIVX vagy DVD-rip -et. Mert én csak azt látom érted engem nem érdekel az előállítási eljárás én nézem a filmet csak.
-
wii90
tag
-
válasz
#48613632 #67 üzenetére
amikor az 5 csatornás hang + fullHD-re azt mondjuk, hogy ilyen silány minőséget le sem töltünk?!?!
bizony
lehet, hogy csak 30 év múlva, de el fogunk jutni oda.
30 éve se gondoltad volna, hogy a VHS egyszer gyönge minőségűnek fog hatni...
"sztereó hang, meg színek. mit akarsz még?"(#59) Dany007 én 54-ért veszem darabját. gondolom Szlovákiából van az is, bár még sose kérdeztem
-
válasz
#48613632 #54 üzenetére
Akinek meg hányingere van a minőségtől, azoknak elárulom, a mai kamerás mozik sokkal jobb minőségben (meg rosszabban is) jönnek ki, mint anno a VHS
ez nem érv. a VHS is fos minőségű, csak anno nem volt jobb, ma meg van. nem 40 éves technológiát kell alapul venni egy mai összehasonlítás esetén. egy Trabant is kevesebb káros anyagot bocsát ki, mint egy gőzmozdony, de attól még ugyanúgy szennyez, és nem felel meg a mai normáknak
(#49) Dany007 ha jó helyről töltesz
arány: aki ennyit nem képes megtenni, hogy seedel, az akkor fizessen is. igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged