- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk nem tudom, hogy hol 7-900 forint egy jegy, mert már erősen a 2k-hoz közelít (felénk legalábbis) mintsem hogy az 1k-hoz.
Illetve azért a jegyhez még vannak járulékos költségek is. Például ha szeretnék elmenni moziba és megnézni egy filmet akkor az 1290Ft-os jegyáron kívül (ez a 2D a 3D az 1650 ha van szemüveged, 1750 ha nincs) még 55-60km kell autózzak érte. Ez oda vissza máris 110-120Km, az benzinben meg nem kevés. És természetesen akkor még 1 üditőt se ittam, vagy nem rágcsáltam valamit.
Szóval nem azt mondom hogy most akkor warezoljon valaki, de sok ember úgy van vele hogy nem fog kiadni egy mozira hanem letölti ingyen.
Természetesen ez mondjuk egy kiragadott példa, mert egy városi embernek, vagy netalán egy pestinek nem kerül ennyibe, mert ott azért jóval több mozi van, de itt vidéken ez van, ezt kell szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged