- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
hYpErKe #1356 üzenetére
Honnan tudjatok a kapacitast ilyen pontosan szamokkal megalapitani?
mas
Ha smartlock be van kapcsolva azaz nem lockol a kepernyo ha pl valami bt dolog kapcsolodik hozza akkor nekem a zsebemebe ha bekapcsol a kepernyo elkezd onallo eletet elni atelefon, hiv, nyomogat mindenfelet. Van erre valami megoldas? -
hape60
aktív tag
válasz
hYpErKe #1182 üzenetére
Sziasztok; bepofátlankodok ide, mert Samsungom van :-). Galaxy A5, a fotós képességeivel nem vagyok megelégedve, ezért nézek minden más telót. Az akku állapotra, töltésre én az AccuBattery Pro-t használom, sok mindet tud, a kapacitást is kiírja -hogy mennyire igaz, nem tudom.
-
fokukac
nagyúr
válasz
hYpErKe #1162 üzenetére
az egy dolog, de előtte a gugli a nyáron minden app-ban bevezette a fehér témát. Minden sokkal világosabb lett, szemkiégető módon. Majd hónapkra rá elkezdik nyomni a sötét témát, és nyilatkoznak, hogy jajjdejó, meg növeli az akksi-időt. Kurvajó. De akkor miért kellett előtte a szürkét fehérré tenni, majd úgy hagyni hónapokig?
Mindegy, én nyár óta nem frissítettem egy csomó appot, pont ezek miatt. -
endruboy1
senior tag
-
endruboy1
senior tag
válasz
hYpErKe #1064 üzenetére
Igen, de akkor is jobb lenne, ha úgy terveznék ezeket hogy önmagukban használhatóak legyenek. Talán majd a hajlítható kijelzővel eljön ez az idő is.
Azt elárulom, hogy amúgy nekem is van hozzá tokom, amit még a telefonnal egyszerre rendeltem, csak nem tettem végül bele, annyira jó fogása van tok nélkül, egészen más érzés elővenni, meg számít az a pár mm is amivel kisebb nélküle (mint ahogyan fentebb ecseteltem). Gondoltam esetleg majd ha elmegyek valahová kirándulni, nyaralni, stb. akkor talán bele teszem, de az ilyen dolgok sosem működnek Murphy miatt, és hogy hogy nem pont akkor nem volt rajta amikor leesett...
De egyébként most nem ilyen filozófiai háborút akartam indítani, hanem csak azt akartam megosztani, hogy a hátlapi üveget mennyire olcsó pénzből (olcsóbb mint egy tok
) házilag ki lehet cserélni. Jó persze izgalmas azért a művelet, de hát melyik szerelés nem az
. Ez azért is lepett meg mert az első gondolatom az volt hogy na ha ezt helyre akarom hozni arra rákölthetem majd biztos a teló árát, mint ahogyan egy iPhone-nál pl. ez így is van. Sőt, úgy tudom a Samsung S-eknél is.
-
nrbi001
senior tag
Sziasztok,
garanciális ügyintézést hogyan s miként lehet érvényesiteni? Mobilboltban vásároltam a telefont ahol 3 hónapig hitegettek, hogy megjavítják/ cserélik.. de ez nem történt meg elméletileg a támogatás menüben érévnyesíthető ez a kérés - kérdés? de nem találtam sehol google támogatást... nem tudom mi tévő legyek az lg magyarország elküldött a fenébe h ők csak pixel2t javitanak. HTC nem foglalkozik velem
légyszi segitsetek!
-
-
mc.g
aktív tag
a "bárhol" jól hangzik, de nincs sehol.
ebay-en egy francia cég árúlt újat (4100) de elfogyott, a magyar boltokban 4100-as kapható most (kérdeztem kettőt is), néztem a geizhals.eu/de/at oldalakon hirdetetteket de azok is 4100-asak, egy holland webshop-ban is néztem azis 4100, egy magyar használtat is néztem de az is 4100-as, egy angol eladótól vettem használtan 4200-nak hirdetettet, de ez is 4100-as, usa-ban van kínálat, de azok is 4100-asak....(a fontosabb, legtöbb eu-s készülék álltal támogatot LTE sávokat tudja a 4100 is)
lehet, hogy 170e...180e -ért már van, de annyit nem ér, mert 210e körül kapok új pixel-2 128gb -ot.
(ha nagyon megtetszik a "pixel", akkor majd veszek egy pixel-2 -t, de most elöbb ezzel barátkozom...) -
Roland861010
veterán
El vesztem teljesen.
1.5 hét betegség után vissza mentem dolgozni és 7 ből 6 napokat toltam.
Miest vissza áll a rend potolom a hiányosságot.Amire nem jöttem még rá hogy mióta újra raktam a Windowst nem ismeri fel a telót adat másolásra...
Ki próbáltam már minden trükköt tippet... És tanácstalan vagyok -
Roland861010
veterán
Igen már csak azt kell összehozni valamelyik pihenő napon !
Mocsok világ ez a T-és életAzért az a kijelző idő elég jó!
Amit mostanában figyeltem ,hogy a Chrome használat majdnem 2* annyi aksit eszik meg mint bármelyik másik alkalmazás .
Pedig próbáltam a devet is belőle. -
O$zkł
aktív tag
a normális glass-ról tudsz esetleg egy linket küldeni ?
Illetve arról tudtok esetleg valamit, hogy az OTA frissítések kb mennyit szoktak késni ? elvileg már kijött pár napa a 8.1 és már nagyon kipróbálnám, de a manuális frissítést adb sideload-dal valahogy nem sikerült összerakni (adb driverrel volt a gond, de egyszerűen nem ismerte rendesen fel a win 10)
-
dejvid8
őstag
Érdekes, nálam nagyon keskeny volt az a fólia. De lehet nem pont ugyanolyat rendeltem, majd először megnézem hogy milyen ez amit most várok, de ha nem tetszik, majd kérek egy linket tőled hogy pontosan milyet vettél.
Valóban jó ez a slickwraps, biztosan találsz hozzávalót.
Érdemes szerintem Custom-ot csinálni (más az üvegre és más az alumíniumra) , Customizer - Devices - Pixel - Mix & Match - OK , és 1000 féle lehetőség adott. -
dejvid8
őstag
Az mind ilyen szerintem, én is egy sima mobilüzletből rendeltem (ami nyilván ebayes), nem ért a széléig, se oldalt se fent-lent, nagyon csúnya volt, le is vettem rögtön.
A lekerekítés miatt nem nagyon tudják megcsinálni.
Most amit rendeltem az aliexpressről, az ez: [link]
Ez nem csak üveg ahogy látható, hanem a telefon káváit is letakarja. Képen jól néz ki, és hallottam is már erről a megoldásról. ráadásul 2 darab ezért a pénzért.
Nekem 10-15 napon belül elméletileg érkeznie kell, kiváncsi vagyok milyen lesz.Viszont az xprotector-osat én sem tudom, lehet érdemes lenne kipróbálni, hátha ők meg tudták oldani a lekerekítést. (Vagy bár emailben megkérdezni tőlük, hogy hogyan illeszkedik a pixelekre).
-
Just486
senior tag
Ez esetben sok okosat nem tudok sajnos mondani. 6P-n meg 5X-en használunk ilyet, mindkettőn valamivel keskenyebb a fólia mint az előlapi üveg, gondolom azért hogy a tokok ne túrják fel. Emellett a pixel üvege még ívelt is a szélein, amire a sík fólia nem tud rátapadni, szóval szerintem benne van a pakliban hogy az a méret amit kaptál az gyárilag akkora.
-
barmar
aktív tag
usb hibakeresést be kell kapcsolni a fejlesztői beállításokban majd rádugni a pc-re. ADB-vel az alábbi parancsot kell lefuttatni:
adb shell settings put global policy_control immersive.navigation=apps,-com.google.android.googlequicksearchbox
ennyi. a navigation parancsig tart igazából a dolog, az egyenlőség jel után be lehet írni azokat az appokat amik kivételek legyenek. azért kell a googlequicksearchbox-os kivétel, mert enélkül ébredt nagyon lassan a telefon. de így tőkéletesen működik.
-
barmar
aktív tag
Közelben már utána olvastam redditen. Én adb vel eltüntetem a navi sávot h ne égjen be. Emiatt van. De erre is találtam megoldast, ha valaki hasonló cipőben jár szóljon. Amúgy ki hogy áll a kijelző beegessel? Navi sav nagyon hamar beeg sajnos, ezért is igyekszem varázsolni vele.
-
Sztupidka
tag
Talán csoda történt?!
Reggel bekapcsoltam a telót és van 4g, nem értem hogyan történt. Semmit sem csináltam egyedül a Google app frissült és tegnap még nem volt az tuti. Lehet a Telenor állított valamit vagy a Google a háttérben nem tudom, de egyenlőre úgy 10 kilométeres körzetben a lakhelyémtől működik. Nagyon remélem így is marad! -
Yeffy
veterán
szia,
ahogy megemlitettem, UK-ban elek, szoval az otthoni lefedettseg nem igazan mervado szamomra, de jo tudni ezt is, a SOT idok meg mar egy fokkal kellemesebbnek tunnek, bar, en tudok eleg power user lenni, arra meg szerintem karcsu lesz az akkuja.az utodrol gondolom meg korai kerdezni, ugye? nem mostansag fog kijonni, h erdemes legyen varni?
koszi, h irtal!
-
AdamVonSzabo
tag
Vicces, hogy ez szinte szóról szóra ugyanaz, mint a mit a Nexus 6P-vel kellett eljátszani tavaly. Nem volt magától 4G Telenoron, sokáig jártam a nyakukra, de végül egy security update oldotta meg. Hogy miért van megint ez a Pixel esetén, nem értem. Még jó, hogy nem vettem meg, mert ez nagyon idegesített volna ennyi hónapon át.
-
Sztupidka
tag
-
Just486
senior tag
Én is írogattam nekik, de nekem is azt mondták, hogy bizonytalan a készlet, nem tudnak okosat mondani (hülyeséget meg szerencsére nem akartak). Mondtam hogy oké, de azért hetente rákérdeznék, ha nem baj. De aztán végül a webshopba hamarabb bekerült.
Én az olcsobbat.hu meg az árukereső majdnem összes boltját végigzaklattam, de mindenhol angol dugósat adnak. Még az i-shop mondta, hogy ők európait forgalmaznak két év htc garival, viszont csak előreutalással meg paypallal lehet ott fizetni, kihagytam inkább.
Amúgy az angol töltő is működik itthon, párszáz forint az átalakító, csak nekem kimondottan igényem volt a gyári eu-s töltőfej. De ha valaki nem ilyen háklis, jópár ezrest meg lehet menteni és össze legózni a töltőt. Van usb-a > usb-c átalakító is a dobozban, szóval sok az opció. Áfás számlát meg bárhol adnak róla, nekem is fontos volt
Én papíron 1 évvel vettem, 2-vel már 250 lett volna... Viszont az EU-óta talán kicsit rugalmasabban kezelik az ilyesmit. Ezzel a telefonnal részemről az a baj, hogy (én legalábbis) nem is tudom itthon ki a hivatalos szerviz képviselet hozzá. Nexusoknál lehetett tudni, hogy a gyártó márkaszervizébe is viheted, ahol általában számla ellenében az egy év leteltével is elvégezték a garanciális javításokat, ha olyan a készülék. A pixelnél egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a HTC javíthatja.
-
Just486
senior tag
Ha még keresel, nekem most jött meg a mobilkereskedes.hu-ról 245-ért a legkisebb változat. (igaz 240-et mondtam mint maximum, de úgy döntöttem ez még belefér...) Német csomagolása van, ehhez illő európai töltőfejjel, bla bla. Szóval olyan, amilyen nekem kellett. Egyéb importok meg már itt-ott kaphatóak 215 körül.
-
LouiS22
veterán
Srácok, szövegértelmezés
Az EE ad simlockosat!
A Telekom nem lockolt.
A Play-es pedig értelemszerűen nem lehet lockolt, hiszen a Google - egyelőre - nem mobilszolgáltató (Európában legalábbis nem).
De rendeljetek az Expansysról, az is gyárilag unlockolt (és mielőtt: tessen átmenni hardverapróra, beütni a keresést és láss csodát, máris olcsóbb lesz
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest