- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
m_makai
tag
Üdv!
Szerda óta használom, leírom az első benyomásaimat. Nexus5-ről váltottam, amit '14 március óta használtam, alapvetően gondtalanul. Gyors és egyszerű volt az átköltözés.
Külső: a káva hiszit elég érthetetlen lehet képen ronda, élőben kényelmes. Elég masszív a fémház és nem a képernyő tűnik a teherhordó felületnek (N5 egyik hibája), ha lenne védelem a kamera lencsén akkor lehet nem is vennék rá tokot. HTC ONE S-em tűnt ilyennek anno, az pedig sokat bírt.
7.1+ elsőre tetszik és stabil, szépen használtam is a funkciókat amik máshol nincsenek. Egy képernyővel kevesebben elférek mint az N5-ön. Akku időről nem tudok nyilatkozni majd kb 2 hét után, de a terhelést stabilan mindenféle akadozás és újraindítás nélkül bírta. Folyamatos Waze navigálás, működő képernyővel és BT rádió kihangosítással amin zene ment (nem stream), talán még hívtak is közben kb 2 órán keresztül. Minden hiba nélkül hozott nem melegedett a töltéstől sem, és 90%-on volt kiszálláskor. Aztán fél nap netmegosztás kábelen notebooknak. Közben streameltem róla podcastet, vagy használtam egyéb dolgokra. Stabilan hozta.
Kicsit félek hogy nincs rendes képviselet MO-n, N5 esetében az LG háttér kiváló és segítőkész volt, remélem pixel 2-re ez javul. Elvárásaim, hogy 2,5 évig kb fórum közelébe se kelljen menni, mert a legfrissebb android stabilan működik rajta. N5 ezt tudta. Nyilván lesznek és vannak is hibái, de másodlagos tapasztatok alapján még ezeknek a legkevesebb. Ebben kategóriában biztosan ezt javaslom, (S8 is 7.0-án van) -
hYpErKe
tag
Szia, nekem az üzemidő tökéletesen jó, átlagban olyan 4,5 órát mondanám kijelző időnek, ha játszok és igénybe veszem nagyon akkor azt mondanám olyan 4-re jön ki, ha visszafogottan csak böngészésre használom meg chat, és telefonálásra akkor a másfél két nap készenlét összejön, és kijelzőidő 5 óra felett van szinte mindig volt már majdnem 6 óra is.
A hálózatnál azt mondanám ha telenoros vagy, a fővároson kívűl nemigen lesz 4G hálózatod csak 3G max.
Amúgy tökéletes telefon én nagyon elégedett vagyok vele. -
Just486
senior tag
A szoftveres dolgok tulajdonképpen más gyártók telefonjain is jelentkeznek, ha az ember a google féle alkalmazásokat használja, ez nem a telefon, hanem az android rákfenéje sajna. Nálam még mindig 1000x inkább ez a nyerő, mint akármelyik más gyártó szoftvercsomagja (lg-t, samsungot, asust láttam tüzetesebben, egyik se alkot kohéziót a droiddal...)
Kamera ügyben arra gondolok, hogy egy nagy darab üveglap fedi a kamerát, ami síkban van a hátlap többi részével így nincs ami védje a karcoktól (ugye-ugye, "camera hump"). Ha lerakod egy asztalra, bárhová, már a legkisebb porszrmtől is összekarcolódik és használhatatlan lesz.
-
Just486
senior tag
Nekem olyan 4 óra szokott kijönni, 1.5 nap készenléttel, igaz mostanában kevesebbet használom.
A telefon egyébként tipikus Google béta, minden hónapban máshogy néz ki valami, vagy elromlik valami szoftver, amit aztán javítanak, újra átszabnak, más baja nincs. Hardver terén ez az idióta kameralencse megoldás megkérdőjelezhető; ha csupaszon használnád, és nem vigyázol egy pillanat alatt pocsékba mennek a kamera jó képességei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bittorrent topik
- Hobby elektronika
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Amazon Kindle
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EA Sports WRC '23
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest