- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Lacee1986 #1059 üzenetére
Igen, ezen gondolkoztam, fogalmam sincs. Úgy gondolnám, hogy az olyan dolgokra ugrott amiket érinthetett a dolog és rá tudják fogni hogy a leejtés okozta. De ha szétszedem azt kicsit erősebb behatásnak érzem, arra már inkább el tudom képzelni hogy azt mondják nem foglalkoznak vele. De nincs sok tapasztalatom garival...
-
lenzso
tag
válasz
Lacee1986 #1010 üzenetére
És ezekkel? Látom nem vagy túl jól informált...A megjelenéskor fennálló szoftveres hibákat mára teljesen rendbe rakták.
Még annyit hozzá tennék,hogy a Feleségem másfél éve használ egy Pixelt,nekem volt XL és 2XL is,tehát van viszonyítási alapom.A P1 gyárija sem rossz mint látod,gcammal meg kb. ugyanaz.
-
Thom!
veterán
válasz
Lacee1986 #1010 üzenetére
Van rá hibátlan Gcam, camera2 api támogatás.
mi ezzel a baj? -
fokukac
nagyúr
válasz
Lacee1986 #929 üzenetére
Az az érdekes, hogyha ilyen 70% körül dugom rá, akkor kiírja, hogy "gyorstöltés" pedig olyankor már eleve nem tölt gyorsan.
De ha tényleg lemerülve dugom rá, akkor nem írja, hogy gyorstöltés, és mérve sem túl gyors, sőt, még be-be is lassul ilyen pár száz miliamperre...Amúgy már nem a legfrissebb a szoftverem (build: PPR1.180610.009, 5 napja telepítettem) van már fent egy frissebb build (PPR1.180610.010), ami lehet, hogy megoldja, de most ezért nem akarok flash-elni, a frissítés gombra pedig azt mondja, hogy ez a legfrissebb.
-
BlazeCC
csendes újonc
válasz
Lacee1986 #887 üzenetére
Megbízható boltnak tűnik a GSMHome pedig. Azt írzák, hogy Teljes bontatlan csomag új ázsiai piacra gyártott készülék, ázsiai töltővel+EU átalakítóval.
Akkor ez azt jelentheti, hogy a telefon ugyanaz mint az EU, csak ázsiai töltőt csomagoltak hozzá?
Hivatalosan forgalamazta a Google egyáltalán ázsiában? -
BlazeCC
csendes újonc
válasz
Lacee1986 #881 üzenetére
Most tudtam meg, hogy P10re lehet hogy még P sem lesz. Így pl mindenképpen jobb vétel.
Egyébként nem érződik rajta, hogy nem mai telefon? Pl nem 8 mag, régebbi gpu stb stb? ( Normál használat mellett) azt néztem, hogy az idei középkategóriás telefonok paraméterek alapján jobbnak tűnnek, de gondolom nagyon sok mindentől függ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest