Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • endruboy1

    senior tag

    válasz hYpErKe #1064 üzenetére

    Igen, de akkor is jobb lenne, ha úgy terveznék ezeket hogy önmagukban használhatóak legyenek. Talán majd a hajlítható kijelzővel eljön ez az idő is.

    Azt elárulom, hogy amúgy nekem is van hozzá tokom, amit még a telefonnal egyszerre rendeltem, csak nem tettem végül bele, annyira jó fogása van tok nélkül, egészen más érzés elővenni, meg számít az a pár mm is amivel kisebb nélküle (mint ahogyan fentebb ecseteltem). Gondoltam esetleg majd ha elmegyek valahová kirándulni, nyaralni, stb. akkor talán bele teszem, de az ilyen dolgok sosem működnek Murphy miatt, és hogy hogy nem pont akkor nem volt rajta amikor leesett...

    De egyébként most nem ilyen filozófiai háborút akartam indítani, hanem csak azt akartam megosztani, hogy a hátlapi üveget mennyire olcsó pénzből (olcsóbb mint egy tok :DDD ) házilag ki lehet cserélni. Jó persze izgalmas azért a művelet, de hát melyik szerelés nem az :) . Ez azért is lepett meg mert az első gondolatom az volt hogy na ha ezt helyre akarom hozni arra rákölthetem majd biztos a teló árát, mint ahogyan egy iPhone-nál pl. ez így is van. Sőt, úgy tudom a Samsung S-eknél is.

Új hozzászólás Aktív témák