- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
válasz
Roland861010 #791 üzenetére
Nekem már megérkezett a frissítés.
-
hYpErKe
tag
válasz
Roland861010 #772 üzenetére
Hogy haladsz az összefoglalóval?
-
hYpErKe
tag
válasz
Roland861010 #772 üzenetére
Igen látványos, bár én elég hamar meguntam az összeset, 1-2 hét után váltottam.
-
kakuk100
őstag
válasz
Roland861010 #769 üzenetére
Köszönöm szépen! Mielőbbi gyógyulást kívánok!
-
hYpErKe
tag
válasz
Roland861010 #757 üzenetére
Jah a Chrome szeret enni igen, de nekem nem szívta most úgy ahogy szokta..
Nem tudom mi történt, de nekem a januári patch óta jobban bírja az akksi, ami nagyon örvendetes! -
hYpErKe
tag
válasz
Roland861010 #753 üzenetére
Nagyszerű, akkor már csak az összefoglaló van vissza!
-
dejvid8
őstag
válasz
Roland861010 #753 üzenetére
Szuper!
Persze, jó ötlet, az XL topic amúgy is ki van teljesen halva. Itt van élet, szóval mehet egybe mindkettő.
Az összefoglalóba le lehet írni a telefonnal kapcsolatos fontosabb dolgokat, meg a mélyvízzel kapcsolatos dolgokat. Kicsit fel is dobja a topicot majd szerintem. -
hYpErKe
tag
válasz
Roland861010 #750 üzenetére
Az összefoglaló jó ötlet, mindig jön 1-2 ember akinek ezzel tudnánk segíteni.
-
dejvid8
őstag
válasz
Roland861010 #748 üzenetére
Dehogy gáz, nagyon jó és hasznos leírás lett, elmentettem magamnak ha egyszer úgy döntök hogy rootolni akarom. De egyelőre én sem látom nagy értelmét, ez a telefon kb így tökéletes ahogy van számomra.
-
hYpErKe
tag
válasz
Roland861010 #748 üzenetére
Sztm jó lett a leírás, csak mint fentebb írtad sajnos elég kicsike kis közösségünk idehaza, így nem sokan reagálnak rá, meghát akinek van az se mind akarja buherálni. Én se nagyon érzek késztetést egyelőre rá, pedig lassan 1 éve a kezembe a kicsike!
Bezzeg Nexuson volt, hogy minden héten új rom volt a telon.
Ha időd és kedved van hozzá, biztos szívesen veszik páran a kernel/rom telepítési összefoglalódat is!Amúgy ez az NX camera nekem teljesen új sose hallottam még róla, és tényleg elég frankó.
-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #742 üzenetére
Amúgy ennyire gáz lett az írás vagy csak ilyen kevés embert érdekel a Pixel buhera ?
-
dejvid8
őstag
válasz
Roland861010 #740 üzenetére
404 Not Found hibát ír ki.
(#739) kakuk100
Általában a dobozon ott van az IMEI és a Serial number(valamelyik odalán), az alapján ha írsz a HTC-nek, vagy felhívod őket, ők biztos meg tudják mondani.Amúgy Ezen az oldalon meg meg lehet nézni, hogy melyik gyárban készült, és hogy mikori pontosan a telefonunk.
Az enyém Taiwan Taoyuan B factory, és 2016/09/26. -
Lacee1986
senior tag
válasz
Roland861010 #734 üzenetére
AR van a sima kamerában is egy ideje. Ezt a portrét is berakhatná a Google ezek után.
-
dejvid8
őstag
válasz
Roland861010 #734 üzenetére
Tudom, épp tegnap töltöttem le az NX kamerát, nagyon durva a portré mód! Kb megkaptuk a Pixel 2 portré módját. Le a kalappal, hogy a miénkre is megcsinálták.
-
dejvid8
őstag
válasz
Roland861010 #727 üzenetére
Hmm, nem tudom, lehet hogy picit sok. Mikor 50C ? Töltésnél?
Én leteszteltem a Cooler Master alkalmazással:
Alaphelyzetben 27-28
Játék majd Youtube után 34-35
Töltés közben 39-40, 40 fok fölé már nem megy.
Bár nekem ugye sima Pixel van, kisebb akkuval, lehet hogy normális.. Fogalmam sincs.
XDA-n kell utánaolvasni szerintem. -
dejvid8
őstag
válasz
Roland861010 #723 üzenetére
Na szuper, használd egészséggel!
Hát igen, nem-semmi telefon, a kamera valami eszméletlen valóban. És az egész software és rendszer, villámgyors.
Alkalmazást tudom ajánlani pl:
Light Manager (itt az értesítő LED-et teljesen személyre tudod szabni, hívásnál,sms-nél,messengernél milyen színben villogjon. Meg töltésnél is lehet hogy hogy világítson, jó kis app).
Amoled Burn-in Fixer (itt meg lehet nézni hogy nem e égett be véletlen valami a kijelzőn, néha-néha bekapcsolom, hasznos app).
Más különös ajánlásom nincs, az alap dolgokra a gyári google alkalmazások szerintem nagyon jók.
Persze kinek mi.Ha van valami amiben talán tudunk segíteni, írj
Ahogy nézem ,az XL topic nagyon kihalt. -
dejvid8
őstag
válasz
Roland861010 #721 üzenetére
Szia, nincs semmi különösebb híres gondja ezeknek. Ha használt, persze ki kell próbálni minden funkciót ha bírod,nincs e véletlen beégés a képernyőn, kamera előtti üveg lehetőleg ne legyen karcos, ilyesmi. Én is használtan vettem egy Pixelt, innen a fórumról, tökéletesen működik, semmi baja sincs azóta sem.
Nem fogod megbánni,ebben biztos vagyok.A mókolással sajnos én nem tudok segíteni, de biztos találsz valamit (másnem angol oldalon , pl XDA, amit fel tudsz majd használni).
*De azóta már látom, ha minden igaz már nálad van a Pixel, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest