- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
Edvin25 #1101 üzenetére
Basszus, most frissítettem erre az új gyári kamera - verzióra. Kipróbálni még nem nagyon volt alkalmam, de a menürendszert jól elcseszték ezzel a csúszkával, majdnem olyan, mint az ájfónon, csak egy fokkal bonyolultabb, most kettőt kell jobbra csúsztatni, majd még egyet kattintani a kedvenc körpanoráma funkciómhoz... Bravó.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Edvin25 #1051 üzenetére
a Pixel 1-nek is kellett majdnem egy év a Pixel 2 után, hogy végre ne 150-200 ezerért árulják, hanem 100-ért...
szóval a pixel 2-től is hasonlót várok.Amúgy én az újabb generációktól azért idegenkedek, mert nincs már bennük jack, ami nekem fontos, mert állandóan zenét hallgatok...
-
trialboj
őstag
Én is szemezek vele, legfőbb problémám, hogy nagyon bután néz ki, a mai trendhez képest, viszont mellette szól, hogy nincs rajta üveg hátlap, tehát strapabíróbb telefon, mint a mostani felső / középkategória.
Ha emellett maradsz érdemes megvárni a 3. verziót, az lejjebb tolhatja kicsit az árakat, jövő hónap elején kerül ki, ha minden igaz. Mondjuk ha tönkrement a telód, és nincs rendes tartalék akkor ez lehet nem opció, én azért kíváncsi vagyok a 2. generáció mennyivel esik lejjebb az árlistán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Revolut
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Medence topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest