- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edvin25
újonc
Ha letöltöm a béta camera appot akkor felülírja az eredetit vagy külön létrehozza?
-
Edvin25
újonc
Üdv! Szerintetek fog még esni a Pixel 1 ára vagy ne várjak? nem hiszem hogy a pixel 2 akkorát fog veszíteni jelenlegi árából. Még mindig iszonyat drága szerintem..
-
Edvin25
újonc
Köszi a válaszokat!
Megerősítette az álláspontomat.
Nézegetem az árukeresőt és egyre kevesebb az ajánlat google pixel téren (az XL-nél nem). Nagyon remélem hogy mire összegyűlik a della még kapható lesz valahol..Gondolom a pixel 3 érkezésével kifutó model lesz. -
Edvin25
újonc
Sziasztok! Érdemes még pixel 1 készüléket vásárolni? Nexus 5x telefonom volt, teljesen elégedett voltam vele csak tönkrement. Immáron 2 éves telefon a pixel ezért is kérdezem hogy érdemes e, vagy más készülékek, ilyen ár érték arányban már jobb vételek lennének? (Pl Pocophone f1) Válaszokat előre is köszi : ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest