- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
Szia!
Azt lehet tudni mi a telefon hibája?
Amúgy én elmennék a fogyasztó védelemhez, hogy x cég nem javítja a telefont és/vagy nem fizeti vissza a vételárat ha nem tudja javítani holott garanciás, ha külsérelmi nyom van a telon akkor már necces ez az eset.
Végső soron még a fentebb említett módon is próbálkozhatsz a googlénál az ügyfélszolgálaton amelyik országból származik annál természetesen nem a magyarnál.
Reméljük sikerül megoldani a problémádat. -
dejvid8
őstag
Szia!
Sajnos a Google ebben nem fog segíteni szerintem, inkább a nagyobb országokra szól az.. Mindenképp abban a boltban reklamálj, ahol vetted. Olyan nincs hogy 3 hónapig hitegetnek, valamit kell csinálniuk, vagy visszafizetni érte a pénzt(vagy bár valamennyi részét), vagy pedig más telefont kapsz cserében. Ha nem tesznek semmit, simán jogi útra lehet terelni, vagy akár megfélemlíteni őket.
Én is így jártam egy Nexus 6P-vel, ahol a Huawei jóformán elutasított (azt a Huawei gyártotta), mondván hogy a boltot zaklassam. Végül a bolt nagy nehezen, másfél hónap után "megvette" tőlem a telefon 80-ezerért, mert nem tudták megcsinálni. Persze én is intéztem 1-2 szép szót hozzájuk.
Nyilván ez bolt függő, de én akkor elég jól jártam viszonylag. (Melyik üzletről van szó a te esetedben?)Szóval a boltot kéne zaklatnod, remélem van még rá garanciád. Esetleg ha a google tudna segíteni, akkor javítson ki valaki, de szerintem nem fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest