- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
Parancsolj.
Három hónaposan.Sehol nem jött fel,nagyon még karc sincs rajta.
-
hYpErKe
tag
-
syrrius
tag
Neked is köszönöm !
PIXEL-esek! Ti melyiket vennétek használtan?
1. Pixel 32GB német Play-Store-ból vásárolt , még 9hónap garival 3db védőtokkal szép állapotban, dobozával.
2. Pixel XL 128GB hátlap karcos, USB-C kábel laza benne(könnyedén kijön) persze működik a készülék a kamera jó de se papir se doboz, ilyen esetben szerintem a garancia ugrott,de lehet tévedek.Mindkét készülék közel azonos árban van, az XL csalogató a 128GB-al de nálam nem létszükséglet
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
A kijelző tesztelőt én így nem találtam viszont a ledes alkalmazás tökéletes, abból kell a pro vagy elég a sima?
Ami nem annyira fekszik az a melegedés mert kicsit gyenge az aksi ehhez a mérethez képest.Van esetleg olyan alkalmazás amivel le lehet nyomozni mennyit ment a telefon mert ez elvileg egy 0 perces darab!
-
-
hYpErKe
tag
Amit linkeltél ilyet én is nézegettem de nem mertem megrendelni, az ebayos glas szélesebb mint az xpros és tökéletesen simult a kijelzőre szóval nem értem miért keskenyebb....
A skin nagyon tetszik amit linkeltél, én is elgondolkodtam, hogy rányomok az enyémre ilyet, csak silver színhez kell találni vmi ütőset. -
zraw
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest