- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
válasz
Sztupidka #599 üzenetére
Nexusnál létezik a wugfresh féle nexus root toolkit, viszont abban nem látom a pixelt támogatott készülékként.
Én is használtam még párszor romolgatáskor, de a parancssorost is szintén, semmivel sem nehezebb szerintem. Ennél a telefonnál még nem éreztem rá kéztetést,de idővel biztosan fogok.
Kicsi guglizás után találtam egy progit [link] ez elvileg támogatja a pixelt, nézd meg tetszik-e neked és használható-e. -
Just486
senior tag
válasz
Sztupidka #593 üzenetére
Ha frissítettél stabilra, aztán kiléptél a bétából, akkor jönnie kell. Mostanában (pár hónapja) már úgy történik, hogy ahogy jön az első cikk/felfedezés hogy kint az OTA, ha manuálisan rákeresel jó eséllyel neked is megjelenik (pár óra eltolódással max). A korábbi több hetes eltolódás mostanában nem jellemző.
-
hYpErKe
tag
válasz
Sztupidka #519 üzenetére
Köszi, kíváncsi vagyok már a válaszukra.
Amúgy a telefon valami fantasztikus, sose gondoltam, hogy ekkora különbség lesz a nexus 4hez képest, abszolút nem bántam meg, hogy ennyi pénzt kiadtam rá.
40 órája nem volt töltőre dugva, képernyő időm 4 óra felett van és még 25% kraft van, és volt benne böngésző, játék, messenger, telefon szóval minden.Nexus 4el 3,5 óránál már töltő kellet.
-
hYpErKe
tag
válasz
Sztupidka #515 üzenetére
Szerintem is szoftveres a gond, utána olvastam én is és arra jutottam, hogy a legtöbb esetben b3,b4 és b8 as LTE hálózatoknál van a csatlakozási probléma ,és a telenor b3 meg b20, és pesten van sztm b20 ott meg nem jelentkezik a probléma, míg nálunk vidéken b3 van.Én erre tippelek.
Kíváncsi vagyok, hogy mit válaszol neked a support, léci írd majd meg a választ. -
LouiS22
veterán
válasz
Sztupidka #412 üzenetére
Bocs az előzőért, épp vidéken voltam és próbaképp megnéztem, hogy mi történik akkor, ha az általad megadott paraméterre váltok. Tényleg fix LTE lesz ott is, ahol előtte más volt.
Szóval ez szoftveres/beállítási para lesz, amit Google és/vagy szolgáltató tud megoldani.
Én egyébként Telekomos vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest