- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
kakuk100 #744 üzenetére
XL-nél:
G-2PW2100 - Amerikai Google Pixel XL
G-2PW2200 - Nemzetközi Google Pixel XL
Mindet a HTC gyártja. Ellentétben a Pixel 2-vel, ott a nagyobbik LG.Mindegyikben van magyar nyelv, ha amerikai régiósat kapsz, akkor viszont néhány 4G csatornával lehet baj itthon. Ebben az esetben érdemes európaira cserélni.
-
Just486
senior tag
válasz
kakuk100 #739 üzenetére
A telefonból alapvetően két modell készült:
G-2PW4100 - Amerikai Google Pixel
G-2PW4200 - Nemzetközi Google Pixel
Ez a doboz oldalán lévő matricán fel van tüntetve SKU néven.Ezen felül én úgy tudom, hogy csak a telefon mellé adott töltőkben, tartozékokban van eltérés, ezt szerintem az ugyanezen a matricán lévő nyelvből, címekből lehet megtippelni hogy milyen lesz. Ha német, akkor EU-s töltő fejet kapsz, ha Angol akkor UK-sat, ha Indiai, akkor olyat, stb...
Lehet hogy a "Restrictions apply in all EU member states" felirat is csak az európai dobozon van.
Az enyém német régiós, azon ez így fest:
-
-
Cobyka
csendes tag
válasz
kakuk100 #482 üzenetére
Igen igen tudtam, nem is panaszkodni akartam.
Az iPhone 6 sem volt az hivatalosan (es tok jol birta a kijelzo mosast) es olyan jo teszteket lattam arrol, hogy a Pixel is egesz jol birja a vizet.
Csak gondoltam megosztom Veletek, hogy milyen erzekeny a lelke a kutyunek, ha viz eri. -
LouiS22
veterán
válasz
kakuk100 #478 üzenetére
A HTC csak gyártotta, ez a telefon a Google mérnökeinek kreálmánya. Nem véletlenül nincs sehol egy HTC logo (pontosabban az akkumulátoron van egyedül - de azt sem látjuk).
És kérlek hidd el nekem: a magyar nyelv időtlen idők óta a forráskód része, amihez egyébként te is hozzáférsz, ha olyan perverzióid vannak, hogy saját ROMot akarsz a telefonodra
-
*RLaci*
addikt
válasz
kakuk100 #439 üzenetére
Én EZT használom régóta,nekem bevált.A Playben kedvedre válogathatsz.
#444) Just486 Egy UK versional mi a baj?Hogy más a töltőfeje?Valószínűleg E három hely valamelyikéről származik.Ezekből ugye az EE-s lehet gáz a tiltás miatt.De úgy tudom azok simlockosak.Ha meg mégis olyanba szaladt volna bele kakuk100 kollegina,akkor problem esetén vissza viszi a Partneroba azt helló.
kakuk100 Amúgy garit hogy,mennyit adott a Partnero?
-
LouiS22
veterán
-
-
*RLaci*
addikt
válasz
kakuk100 #431 üzenetére
Üdv a klubban
Milyen színű lett ? Nem olyan nagy,én pikk-pakk megszoktam.Ez a szenzor van benne.Kód szerint hova szánták?Az enyém UK-ből származik 2200-as.A töltőfej is háromlábú,de mondjuk ez engem nem nagyon zavar mert nem is használom.Egy régebbi HTC töltővel töltöm,lassan.
-
LouiS22
veterán
válasz
kakuk100 #422 üzenetére
Nincs ázsiai piacra készült Pixel, sem XL! Mindegyikben van magyar nyelv! Mindegyik frissül OTA!
Összegezve: felejtsd el azt, amit egyéb gyártók miatt tapasztaltál (pl. Samsung).
Egyetlen dologra kell figyelned: NE vegyél Verizon és EE-hez kötött telefont, ezek ugyanis zárt bootloaderrel érkeznek, illetve az EE esetén simlock is van.
Itt egy összefoglaló, kódszámokkal: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest