- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hYpErKe
tag
Accubattery app írja ki, hogy kb mennyi még az akksi kapacitása, sok sok töltési ciklusból számolja ki.
Smartlock nekem is be van kapcsolva, de talán ha egyszer oldotta fel zsebben a kijelzőt.
A megoldásra nincs ötletem, lehet a ruha anyaga is hozzájárul neked a sok feloldáshoz, kapcsold ki jobbat nem tudok. -
endruboy1
senior tag
Youtubeon érdemes rá keresni a kijelző cserére. Van ilyen két oldalú ragasztó, azzal kell vissza ragasztani, szintén lehet Aliról rendelni: [link]
Akku nekem innen van: [link]
Bár gondolom itthon is kapni, nem néztem. A szélére max 2 mm széles kell de vágni is tudod. Szét szedesnel kartya lapot javaslom a kijelző felfeszitesehez nagyon lassan és óvatosan. Ha 2 mmnel jobban benyulsz ala a kijelző banhatja. De ezeket elmondják a videóban. Még én se csináltam meg csak berendeltem a cuccokat. Fél évet még lehet elmegy ez az akkum, 70%-os. -
bejgli86
csendes tag
Koszonom, ez ugy latszik megoldotta a problemat. Egy tovabbi kerdes, az egyik pixel kamera appja video rogzites kozben iszonyatosan zug, a masik nem produkajla ezt, illetve masik appon keresztul torteno hangrogites is kevesebb zajt produkal. Lehet vhogy "ujratelepiteni" a camera appot?
Elore is koszi!Nagyon jo latni, hogy meg mindig van aki kitart az OG pixel mellett, sokat gondolkodom h mit lehetne ujitani, de csak a stock android johet szoba vagy IOS de az uj pixel illetve iphone sorozatbol igazan egyik sem nyerte el a tetszesemet... Hatha majd az ideiek
-
endruboy1
senior tag
Igen :). A Pixel 4 meg semennyit se már.
De kapunk még egy utolsó updatet majd decemberben: "Update 11/5: Google confirmed to The Verge that the Pixel and Pixel XL will not get the November security patch. However, there will be “one final software update” in December that encompasses features and fixes from both months. Afterwards, the original Made by Google phones will no longer be updated" -
looser
addikt
Hát lányok, fiúk, szégyellem, mert nem néztem meg alaposan; kicsit kapirgáltam és bizony sikerült a mindent eltakaró kijelzővédő fóliát leszedni és megjött a hangerő. Elég lett volna a perforált részeken (beszédhangszóró, szelfikamera, közelségérzékelő) kiszedni, úgyhogy most kell hozzá rendelni egy másikat. De ez legyen a legnagyobb gond :-)
Köszi mindenkinek! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest