- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
-
s3nsitivity
addikt
válasz
margithid #23339 üzenetére
Na hát azt nem tudom, de ajánlom használni a Battery Doctor-t
-
-
janston
aktív tag
válasz
margithid #23317 üzenetére
Én MIUI fun vagyok tehát lehet kicsit elfogult, de nekem személy szerint stabilabb mint a gyári, szebb mint minden más, picit döcögősebb, de a rengeteg fasza szolgáltatás ellensúlyozza a dolgokat. Ajánlom a legutolso v4-est a 3.2.22-est, a miuiandroid.com-ról, linkelik hozzá a gapps-ot is. A 3.4.12 még nem official, és látszik rajta..
-
-
s3nsitivity
addikt
válasz
margithid #23310 üzenetére
Nem, nem kell wipe után semmit csak install, ez is érdekes
Hisz ha felment a cm10 akkor nem 4.2.2-nek kéne lennie
Próbáld meg úgy, hogy felrakod ezt a ZIP-et is előtte! (wipe helyett) [link]
Ez ki wipeol midnent
Tehát felrakod a Rom Wipert, a Romot és a GAPPS-t
ilyen sorrendbe aztán reboot. És ha ez után is 4.2.2-vel kapcsol be én felmondok -
s3nsitivity
addikt
-
ricsi0307
senior tag
válasz
margithid #23272 üzenetére
Menj végig megint az összes wipe-on.
Annyit beszéltetek itt a CM-ről, hogy most felteszem ezt is meg a MIUI V5-öt is és mind a kettőt kipróbálom alap/matr1x/marmite kernellel, majd beszámolok a tapasztalatokról.
Azt, hogy tudom megcsinálni hogy hogyha felteszem a CM-et akkor autómatikusan leszedje playből a most használt app-eket? -
-
TOZ
addikt
válasz
margithid #23234 üzenetére
A Goo Managerrel szerintem jobban jartal volna.
Eppen most rootoltan egy Nexus S-t. Goo-val raktam ra egy TWRP-t es jon lefele a CM10.1 0413 nightly es a Gapps. Termeszetesen van benne magyar nyelv.
A Goo teszi szepen a dolgat es ingyen.
Megerkezett a 3. Nexus a csaladba. A Nexus 7 utan nekem valtanom kellett Ganexre (S2-rol) es most az asszonykam kapott egy Nexus S-t.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
margithid #23223 üzenetére
Na, akkor megnyitod a Rom Managert, Install Recovery és követed az utasításokat.
De mindenképp csak akkor ha felismeri a telefonod!
Ha felement a recovery, keres egy tetsző ROM+Kernel kombót, rámásolod a telefonra majd Rom Managgerrel Boot int recovery ott wipe mindent és install rom aztán meg kernel -
szponzor
senior tag
válasz
margithid #22719 üzenetére
Én anno 70-ért vettem, nagyon jó vétel volt, de már elég öregecske...nálam 2011 október óta van és a mostani CM-mel már nagyon lassú, gyakran megakad. Mielőtt odaadnám asszonynak, előtte felrakok rá valami stabil, gyors ROM-ot/kernel-t, meg teljesen lepucolom a háttértárat, mert az a vásárlás óta nem volt formázva. ROM/kernel téren most a Slim ROM + Marmite kernel a meggyőző? Melyikből milyen verziót érdemes feltenni?
-
Szmoki
senior tag
válasz
margithid #22535 üzenetére
ez igazából ROM függő
mindegyik mást használ a telefon belsejéből jobban, vagy maga az alkalmazás. nálam messenger csinál olyanokat,hogy fejjel lefele teszi magát,vagy irok de nem irja le amit begépelek,meg ilyenek.
ezenkivül a többi app hibátlanul működik,se fagyás se újraindulás fél hónapja
van még ebben a telefonban erő -
margithid
veterán
válasz
margithid #22370 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy inkább valami micro usb-s külső töltőt nézek, azt legalább másik telefonhoz is majd lehet használni. Pl ezekről van valakinek tapasztalat vélemény?[link] [link] [link] [link]
Ez az utolsó durva, kár, hogy csak kábelel lehet csatlakoztatni.
De ha a többi is többé kevésbé hozza a teljesítményét, akkor az már nagyon jó! -
Szmoki
senior tag
válasz
margithid #22368 üzenetére
én pótakksit szoktam vinni ha hosszabb távra megyek,nagy dög 3000MAh körüli 3-4 napig meg simán kibírja
de van nagyobb kapacitású is,valami 10000 körüli,usb-ről lehet vele tölteni
én szerencsére nem aggódok ezen,mindennap ha hazaérek USB kábelen töltődik mellettem gépnél ,egy nap meg igy is bőven meglenne -
kolosanyi
veterán
válasz
margithid #22012 üzenetére
Á, az L9 már drága, 5 k a törlesztője. Az nem fér bele, de Jó kis teló.
Szerintem L800 lesz, kipróbálom a WP-t, érdekel milyen.( #22013 ) FőDudu
Hát azért ez nem igaz. Tavalyi szériát is frissítették, ráadásul majdnem minden modelljük ICS-sel jön, még pl az Xperia tipo is, az meg nagyon belépő modell. -
cassius.clay
senior tag
válasz
margithid #21842 üzenetére
Lumia 800-at nehogy vegyél, egy rakás sz@r. 3 volt belőle, mint a 3 hibás lett. Az egyik úgy, hogy szervízből kaptam új null kilométeres telefont ( Nokia szerviz, Nokia gari) leszedtem ról a fóliát, hazavittem és már az első alkalommal nem működött a wifi benne! És ez csak egy hiba a sok közül! Életem legrosszabb választása volt a Lumia 800, senkinek sem ajánlom.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
margithid #21791 üzenetére
Szerintem azért ilyen lassú mert még csak egy kezdetleges port de 2-3 hét és valószínűleg lesz használható stock 4.2
A walletes dologgal most addig sikerült eljutnom, hogy elindul az app hozzáakarom adni a kártyám de a a zip kódhoz akármit írok be nem fogadja el :S Valaki esetleg??
-
fokukac
nagyúr
válasz
margithid #21675 üzenetére
Ha ennyiért lehetne nálunk is nexus 4-et kapni, akkor nem hiszem, hogy a nexus s-ed elmenne 45 ezerért...
Mindenesetre az szimpi, hogy ez a megfizethető kategória, ennyit hajlandó lennék adni egy telefonért (ami ugye, csak egy használati eszköz, és bármikor leeshet, kár érheti, ellophatják, stb.), de ilyen 130 ezret nem. (pedig megtehetném.)
A Nexus S-t is 70-ért vettem, újonnan. -
kolosanyi
veterán
válasz
margithid #21607 üzenetére
Nem fog egyenletesen merülni, szinte kizárt, hogy teljesen egyformán használd a nap minden pontján. Márpedig ha van eltérés, akkor másképp fog kinézni az a grafikon.
(#21615) mgTerminator
Nem úgy volt, hogy ez csak urban legend? Elvileg csak az akksi logolt adatait törlöd, a használatot semmilyen módon nem folyásolja be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest