- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacfy
csendes tag
válasz
Chosen #16161 üzenetére
Az NV Prism bugot eddig is lehetett orvosolni: Developer tools > Disable Hardver Overlays [pipa].
Bár igaz, hogy újraindítás után újra be kell kapcsolni de speciel én nem szoktam kikapcsoni, vagy újraindítani. Nem tudom jelent-e valami hátrányt ha ez be van pipálva. Én eddig nem vettem észre semmi negatívumot.
De azért kipróbáltam az új youtube-ot úgy hogy kivettem a pipát a HO-nál, és tényleg nem jelentkezett a hiba. Egyébként elég jó lett az új YT. A régi nálam sokszor kiírta hogy nincs kapcsolat, próbálja újra. Remélem ennél nem lesz ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest