- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
válasz
ShadowX #2574 üzenetére
Nekem pedig valamiért nem látja a telefont, pedig playen látható eszközként van fent a 6p.
Próbáltam egy factory resetet is, de sajnos ugyan úgy nem látja.Ha kézzel rakom fel, akkor a végleges ugyan úgy megjön rá? Valamint azért idegesít, hogy miért nem látom a készüléket, de nem csak ott, hanem az android eszközkezelőben sem........
-
rayoliviero
veterán
válasz
ShadowX #2569 üzenetére
El lehetne játszani más telókkal is, csak ez sajnos jobban hajlik a többitől. Pedig a Huawei tud normális házat is csinálni, a Mate 8 nem hajlik el ilyen könnyen.
XDA-n és Redditen hányan írták, hogy csak úgy meghajlott nekik a semmitől, hétköznapi, normál használattól.
Itt is a topikban a hangerő gombnál hány fórumtársunknak benyomódott. De legalább az nem komoly hajlás, csak egy benyomódás.
Viper26: Persze, hogy nem kamu. Az iPhone 6 és 6 Plus is eléggé hajlós volt, ott két emberről tudok akinek meghajlott, külföldi fórumon pedig megszámlálhatatlanról. De a szomorú, hogy a Nexus 6P-re azt írták, hogy jobban hajlik az iPhone-tó is.
Nem tanulnak a gyártók egymás hibáiból, elkövetik ugyanazt. Csak a lényeg, hogy könnyű legyen és minél véknyabb. -
psg5
veterán
válasz
ShadowX #2522 üzenetére
Ha rendes gari is van rá elhajthatják, mert nem gyári eredetű a hiba, hanem nem rendeltetésszerű használat, hisz leesett...
Ettől függetlenül - kihangsúlyozottan szerintem - amit leírtam, azért hajtják el a bolti garis telefonosokat...Nem a gyártó szerződik, hanem a magyar vállalkozás keresi meg a gyártót, hogy ő itt van és ilyen szervízháttere van és szerződjenek és túl sokan nem szoktak márkákhoz jelentkezni. (monopólium).
#2523) Gazsi00: Értem. Megkérdezhetem miért adta el az illető a pár napos telefont?
#2520) cuebler: Lehet így bevállalok én is egy sufni gsm boltot. Te hol vetted?
-
rayoliviero
veterán
válasz
ShadowX #2511 üzenetére
Nem tudom én sem, kb. a hátlapjára esett pont, úgy emlékszem. És egy méter magasból.
Garis, csak a Jemila GSM-hez, de a Huawei is elfogadja az ott kiállított számlát.
Csak debreceni vagyok és tiszta macera. Futárral tudnám megoldani, de annyi ideig nem szeretném nélkülözni a telót. Főleg, hogy tudom, hogy a Huweinek a Telemax a szerviz partnere, akkor ők javítanák. akik gondolnak egyet és visszadobják.
Főleg ezt könnyen, mivel ránézésre meg nem mondod róla, hogy hajlott. Az pedig nem érdekelné őket, hogy letéve az asztalra lehet érzékelni a hajlást.
-
w333
félisten
válasz
ShadowX #2042 üzenetére
Hát azért a 6P soha nem volt ilyen csúnya ... még Leak képeken sem !
(#2044) Justreboot
Nexus telefonoknál ez mindig is globális probléma volt N4 és N5 -nél is ezért gondoltam, de igazad van teljesen más kamera modul van benne más és más driverekkel, gondolom a végleges verzióban már javítva lesz a hiba !
-
rayoliviero
veterán
válasz
ShadowX #1622 üzenetére
Köszi szépen. Sajnos nincs egy darab launcher sem, amivel normálisan működne.
Már kipróbáltam vagy 20-at.
Ezért a Nováért is van képük elkérni közel 2000 Ft-ot, de ugyanolyan megbízhatatlan, mint a többi launcher.
aizen92: Én is olvastam több ilyenről, hogy ilyen olcsón szerezte. De azt nem tudom, hogy hogyan sikerül. Megosztod velem is? A Playt kell nézegetni?
És a Viber értesítési jelvény nálad sem működik?
-
-
rayoliviero
veterán
válasz
ShadowX #1456 üzenetére
Heimdall 6P v4 profilt próbáld ki.
Az EX kernel alapbeállításon nem annyira az akkuidőért van, hanem inkább a teljesítményért.
-
gulb
senior tag
válasz
ShadowX #1062 üzenetére
Bocs elirtam
) jah N..
Ipari hulladek!
komolyan..
Hol a wifi hol a bt hol laggol hol lefagy...meg rebbotolja is.magatmeg jo hogy nem kell a munkamhoz mert mar reg visszaraktam volna a stabil. 6 ot. Nah es a viber ugy beragad hogy kb 1o3p alatt leszivja az akist...szoval valami nagyon nemnkoser meg ezzel a verzioval...
( kijelzo a repulon tort be amit elismert a legitarsasag de nem akarja meg a javitasi koltseget se megteriteni ahh..)
-
Ronin-
senior tag
Gondolhatod.. Kb fillérek az árához képest.Kb mint egy vga. Csak a nevét fizetjük meg. Ha egy kínai "noname" gyártó 15-20 ropiból tud csinálni egy középkat. telót,úgy hogy még haszna is van,meg talán nincs is akkora kapacitás,támogatás stb.,akkor lehet tippelni.
Személyes kedvencem még a belső memória mérete. Van pofájuk 10-20-30 ezerrel többet elkérni a 16-os és a 32-es-hez képest,holott ugyan akkora a chip,semmi plusz munkával vagy tervezéssel nem jár,csak a gyártósoron kicserélnek egy "tálcát" és már megy is a nagyobb ram bele. A chip valódi árkülönbsége meg pár dollár,pláne hogy nagy mennyiségben rendelnek,mondjuk 5-5 millió db-ot (csak 1 típusú telefonnal számolva) mondhatni "ingyen" veszik. Brutál lehúzás megy..Na de visszakanyarodva,végre ma nekem is megjött az update,de az a fura,hogy a 29Q volt fenn és most a 19i-re frissített.. Kimaradtam 1 körből?!
-
Bilux
veterán
Volt egy nagyon jó műsor a TV-ben anno.
MMM Mi Mennyi Miért
Ott láttam és döbbentem rá hogy a 600Ft-os fogkefe amit boltban veszel 2Ft-ba kerül az anyagköltsége.
De ezt felesleges nézni mert rengeteg járulékos költség van. Gondolom a gépsor meg a belefektetett pénz az nem ennyi. -
gulb
senior tag
Nah 1 nap.
Hangouts hasznalat kozben a billentyuzet laggolas uhh az valami brual ocsmany
Osztott kepernyos modba par app kifagyde ugy ahogy mukodik.
En levettem a kepernyo meretet kicsire igy eleg jol kifer minden.. es igy legalabb van ertelme az ekkora kijelzonek...Szoval semmi extra.. aksi ido meg hat kritikan alul
de teszteljuk tovabb!
-
bigmasterg
addikt
Vettem ebay-ről üvegfóliát rá. (600ft-ért 2, free shipping).
Kb 2 napja raktam fel.
Persze, hogy nem volt kivágva, híváskor fekete kép. kb ugyanez a story.
Először nem tudtam mi baja a telfonnak, de ma lekerült róla és jó is lett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest