- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
"Tax and shipping will be calculated at checkout"
Ez alapjan sztem tovabb kell menned meg es ott fog csak megjelenni (remelhetoleg azert mielott levonja meg)
(Egyebkent a tax szerintem meg kell egyezzen a helyi szokasos tax mertekevel, a kiszallitas pedig a legtobb helyen 10 eur/usd korul szokott lenni) -
MartOOn
addikt
Kovezzetek meg de en elsore nem vennek nexust... Ahogy Brainiac kollega irta., hulyen hangzik de erre a szintre el kell jutni. Es ez nem egy sznob hulyeseg hanem elsore sztem nem ertekelned... Mert ez atomstabil es villamgyors a gyartoi feluletek meg tele vannak eyecandyvel meg hasznos dolgokkal is... Viszont laggolnak, lassabbak... Sok a baj... Nincs frissites vagy csak irto kesve...
Forditva, tehat eloszor samu lg htc akarmi es ha raerzel es erdekel ugyis jonni fog h ki kellene probalni egy nexust... Aztan majd meglatod...
En kb felevente cserelek telot, aktualis nexusrol aktualis samu flagshipre azran megibt nexus...
Mindkettoben van szamomra szeretheto ertek.
Na kicsit hosszu lettem de remelem ertheto. -
ßrainiac
addikt
Szerintem megválaszoltam a kérdésed
Egy olyan dologban jobb a nexus 5, amit te csak egy néhányakat boldogító tényezőnek hiszel, ugyanakkor az Android lényege.
Szerintem a szoftveren kívül (mert ez biztos), jobb:
- a hardveres gombokat illetően
- méretét tekintve is ha jól tudom, elférősebb a tenyérben
- nincs rajta eldzsí logo
- kamerában ugye tudjuk, hogy a megapixelek száma semmit nem jelent, komolyabb összehasonlító tesztet kellene nézni, hogy biztonsággal kijelentsük, jobb a G2 kamerája (nekem ez nem volt meg, mert őszintén lex*rom, hiszen a nexus jó képeket készít)
- előttem nem sokkal írta valaki - és igaza volt -, okostelóról beszélünk, ha úgy is használod mint amire van, a G2 is le fog merülni nap végéreEDIT: hirtelen ezt találtam, a nexus kontrasztosabb, melegebb színei jobban tetszenek, de a G2 kamerája is nagyon jó
-
ßrainiac
addikt
"Az, hogy nexus 5-ön szűz android van, meg mindig azonnal a legujabb, az nem igazán izgat, mert sosem volt androidom és nem vagyok egy nagy mágus, uh nem hiszem, hogy az én szívemet annyira melengetné ez a tudat."
A tudattól mi sem élvezünk el, itt az android felhasználói élményről van szó.
Hogyha a helyedben lennék, megvenném valszeg a eldzsí és társai által gyártott akármelyik milliódik szupercsúcskészüléket, tapasztalgatnám, lecserélném, mert gagyi, majd vennék egy másikat szintén borsos áron és ugyanezt megcsinálnám, míg sokadjára végül eljutnék a nexus szériához és akkor rájönnék, hogy nem csak a tudatról van itt szó, hanem ez jelent is valamit.
Természetesen mivel nem a helyedben vagyok, így a nexust veszem meg
"Csak itt kint iszonyatosan kevés időm van netezni és nem tudom visszaolvasni a hsz-eket."
Írd be szerintem youtube-ba, hogy LG G2 vs Nexus 5
Ebben a topicban valszeg nexus 5-ot fognak ajánlani neked, ha törik ha szakad, akkor is, ha a legszarabb telefon (persze tudjuk, hogy a legjobb
)
(#573) Zakii Grat a telóhoz, nagyon király cucc lehet meg az érzés, már alig várom, hogy nekem is megérkezzen és jól belakjam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Videó stream letöltése
- Magisk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged