Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
Dzsuri89 #39859 üzenetére
egy ideje követem a topicot. 2,5-3 óra sot az átlagos. persze felhasználástól függően lehetnek eltérések ( fullfényerő, egész végig 4g, gps 1,5-2 óra), (low fényerő, only wifi, 0 sync = 3,5-4óra lehetséges ). Persze minden teszteredmény úgy valós, ha már bőven belakott a rendszer ( 2-3 hét használat ).
Akksi időn nem fognak optimalizálni, szerintem nem is tudnak. N4-nél is ez volt folyamatosan ott a topicban, "majd a kövi főverzió így meg úgy javít az akksi időn". Hint: semmi nem lett belőle. Persze mindig vannak zsenik, akik full wipe és friss flash után postolják a 4 órás akksi időt, de azok egyáltalán nem relevánsok.
Ami babicsbalu linkelt, na úgy lehet kijelző idő tapasztalatot megosztani. Én kb hónapok óta ezt tekintem egyedül hiteles eredménynek, nem azt, hogy random valaki 1 nap felhasználását belinkeli "húdeszar, húdejó címen".
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest