- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kari1
aktív tag
Én kb 2 hete rákérdeztem rá sajnos mivel németül nem tudok így angolul ezekre:
-hivatalos forrásból van-e a telefon mivel nálunk sok a "szürkeimport"
-adnak-e garanciajegyet
-ha nem adnak garanciajegyet akkor tudnak-e olyan számlát nyomtatni amin IMEI szám + széria szám szerepel
(mint pl a Ditech) /Mert LG Mo csak így gariztatja/Erre kaptam egy olyan 2 mondatos választ hogy: "Nem szállítunk Magyarországra" (nem is kérdeztem mert tudtam hogy nem) "A telefonra két év garancia jár" (hogy hivatalos LG az nem derült ki) "a telefont a legközelebbi bécsi üzletünkben átveheti, a telefont javíttatásához a számla és a telefon IMEI száma kell." (de hogy honnan az sem derül ki, szerepel-e a számlán...)
Kb 1 hete válaszoltam nekik hogy nem pontosan ezek voltak a kérdéseim és nem szívesen mennék külföldre ha gariztatnom kell így ha lehet az eredeti kérdéseimre válaszoljanak. Most várok lesz-e vmi.
Ha bárkinek is van infója az electronic4you-val kapcsolatban pls írja majd ide.
-
tankraid
aktív tag
most lehet én vagyok láma de feltettem a Wakelock Detector és az ég világon nem ír semmilyen statisztikát semmire vagy egy darab sáv legfelül ami alap dolgokat ír ki és a more fülre kattintva bedob a telefon aksi figyelőjére (ami ugye alapból benne van) és ennyi.....
widget-ét kipakolom az is tök üres....... -
Bilux
veterán
Akkor neked óriási volt az ugrás mind időben mind térben
Magam sem emlékszem már mikor volt SGS-em mikor a GB-t vártuk rá micsoda izgalmak voltak -
mrdavid
aktív tag
igen, a gari gond lehet, de én most inkább MM ha holnap v holnap után fehéret tudnak nekem hozni,
Sonyt nézd meg élőbe, nyomkodd meg rendesen, meg nexust is azért
egyébként a kijelző se győzött meg nexus 4 után, de persze kurva jó telefon, ha nem lett volna nexus, lehet maradok z1c vásárlásánál -
mrdavid
aktív tag
Én is majdnem, de aztán vissza tértem a földre, nexus összességében jobban megnyert,
Nekem a z1c kamerája nem győzött meg, lőttünk MMben lg nexus 5, lg g2 és z1 compacttal képeket és nekem a Sony nagy csalódás volt, szerintem a nexus gyorsabb, fogasra jobb kamera jobban adta (nyilvan Sonynal majd frissítik, de Telenor biztos sokat fog velw csúszni ) , pedig a Sony elvileg kompaktabb, de véleményem szerint nem annyira
-
vacs
veterán
Akos93:
SMS-re én is a tök alap, de tökéletesen működő SMS Messaging (AOSP)-ot használom.ui.: egyébként az összefoglalóba is bele lehetne írni pár sms app ajánlót a hangouts helyett.
-
catroot
veterán
-
zsirfecske
addikt
szerintem megint nagyobb adagban bővítenek majd (mint pl. fizetős market/music bevezetés stb. anno), azaz ha osztrákoknál lesz lesz akkor itthon és pl. szlovákiában is. gondolom regionális elosztóraktárak vannak, akkor meg már nagy beruházást nem igényel, csak a jogi dolgok és különböző megállapodások. egyébként szerintem google-nél pontosan figyelik hogy melyik régióban hány nexus eszközt/chromecast-ot stb. használnak, ebben saccra előkelő helyen vagyunk a régióban (divatos a szürkeimport és a külföldön élő rokonság idehaza, bár biztos szomszédainknál is előfordul bőven hogy nyugatabbról szerzik a népek a kütyüket).
ha meg egyszerre hozzák be a store-t skandináviába és kelet eu-ba is, akkor lehet hogy tényleg megelőzzük a korunk.
amúgy amazont is bő 1 éve beszélik hogy szlovák raktárközponttal indul a régióban külön magyar oldallal, de még az is várat magára.
-
rayoliviero
veterán
Értem, csak jó lenn, ha kicsit több helyen is kapható lenne a készülék, pl. T-nél. Debreceni embernek nem könnyű beszerezni. Gondolom még várni kell kicsit és lesz a T-nél is. Edigital sajna meg túlárazta (150 000 Ft) és garit is csak egy évet adnak rá. Akkor már Partnerogsm, ott csak 110, ha még bolti gait is adnak rá, csak le ne tiltsák.
Fülhallgató, ha jól látom a videókon, az nem található a dobozban. Az mondjuk nem tragédia nekem. -
GrooveHero
addikt
akkor inkább a halá...izé akkor inkább a b-tel, vagy a VIP-phone, de utóbbinál csak 16-os van, minden esetre a VIP-nál én már vásároltam (Samsung wave Bada) és nem csalódtam. A b-tel-ről szintén csak jót hallottam. Bár tény, egy kicsit drágább. VAjon a parterno honnan szerzi a 32 gigás modelleket?
esetleg még egy németül tudóval megkérdeztetni osztrák MM-et, vagy Ditech-et, hogy tervezik e a 32 gigás modell árulását is?
-
GrooveHero
addikt
Áh, kizárt dolog, én addig nem tudok várni.
Még csak február eleje van, de lassan elkezdek körülnézni, hátha tudok lőni valahol egy 32-test 2 év LG garival, az lenne az eredeti terv. Aztán ha nincs, akkor jó a szamár is alapon marad a 16-os, de hogy nekem márc 10-e körül Nexus 5-öm lesz, az hótziher. Addigra rendelek ilyen tempered glass cuccot, meg ott a sárga tok, oszt öröm bódottá
-
GrooveHero
addikt
De igen, lehet, csak én nem trémobilos vagyok, nem fogom megvenni a pannonnál előfizura, hogy aztán két évig fizethessem
Edge nekem szimpi ez a cucc. Sajnos ebay-en nem találtam ezt a brando-t, csak spigen-t, ami 0.23mm vastag és szintén 8-9H keménységű. Bár az majd' 10k szállítás nélkül. A szállíáts mondjuk csak 1,5 dodó, de akkor is. Há' nemtom. Ha megjön írj róla légyszi. Ha jó lesz, akkor én is belevágok
-
trance89
őstag
szerencsére pont ott spóroltak a N5 alkatrészein ami nekem a legkevésbé fontos, a kamera és ennek nagyonis örülök mert minden más téren messze a konkurencia fölött áll a teló
olyannyira nem érdekelnek a megapixelek hogy már csütörtöktől megvan a teló de még meg sem nyitottam a kamera appot
azért jó ha van mert itt-ott nagyon jól jön ha valamit éppen le kell kapnom, erre pedig 8Mp több mint elég számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged